Rulmenti fata R25 diesel, daca stie cineva seriile de la rulmenti
![]() ![]() ![]() |
Rulmenti fata R25 diesel, daca stie cineva seriile de la rulmenti
bogdan razvan |
![]()
|
||
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- ct 90 box
2001 dinamique
|
|||
elbengoso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 20 September 09 ![]() |
bagdan razvan : daca ai aflat te rog sa-mi spui si mie. mi-ar fi de mare folos
|
--------------------
RENAULT
25 Turbo-DX
- CV69LMR
1986
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din experienta iti spun... da-i jos si du-te la un magazin cu ei... este cea mai sigura modalitate de a face comanda.... in cataloage pt. R25 le apar de foarte multe ori date aiurea..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
elbengoso |
![]()
|
ms mult de sfat. asta trebuie sa fac. o salt pe butuci cu fata ii scot pe toti si ma apuc sa caut dupa serie.
|
--------------------
RENAULT
25 Turbo-DX
- CV69LMR
1986
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Rulmentii de pe fata nu au serie, eventual un cod de producator pe el care nu cred c-o sa mai fie vizibil dupa atata timp. Oricum nu conteaza, ca la orice magazin de piese se gasesc, exista doar un singur fel pentru partea din fata. Preturile difera in functie de producator, de la 100 la 500 Ron. De preferat a nu se lua ce-i mai ieftin (Italia, Spania).
Numai bine Si o poza, ca sa inteleaga lumea despre ce e vorba. 713630170.JPG This post has been edited by R25_GTS: 21 Sep 2009, 20:37 |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
va salut domnilor,intradevar r25_GTS are dreptate.astia nu au nici o serie dar nici nu este nevoie de una.eu am facut o poza la placuta de pe motor,este o placuta cu o serie undeva sub un furtun de apa,pe linga pompa de apa si am luat si talonul si m-am dus la un amic care are un mag de piese auto si mi-a adus exact ceea ce este mai sus in poza la 850 de mii de lei,si l-am si montat pe masina ,diferenta ete de la cer la pamin.totodata,m-am interesat si la autokarma care vinte prin curierat dat pretul era de 3 milioane bucata dar probabil ca era o calitate superioara pt ca si in poza culoarea rulmentului sau a materialului din care era confectionat era total diferit,va salut
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- ct 90 box
2001 dinamique
|
|
elbengoso |
![]()
|
ideal ar fi sa-i masori. diametrele si grosimea si sa cautam in cataloage
|
--------------------
RENAULT
25 Turbo-DX
- CV69LMR
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 17:07 |