Cazare Iasi, In octombrie
![]() ![]() ![]() |
Cazare Iasi, In octombrie
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
aphophis |
![]()
|
up
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
google ce zice ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nu prea am gasit, doar ceva inafara iasului , ma gandeam ca poate iesenii stiu ceva mai concret..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 27 Aug 2009, 19:38) Am nevoie pe la inceputul lui octombrie de un loc unde sa cazez 2 persoane apropiate in iasi. Cerinta mea principala e sa fie in iasi , sa fie camera cu pat dublu si sa aiba toaleta si dush in.. camera (ca sa zic asa) si sa fie curat. Nu am nevoie de ac si alte chestii. Gasesc asa ceva pana intr-o 120 de lei pe noapte mai ales daca inchiriez pe 3-4 zile? <span class='edit'>28 Aug 2009, 08:03:</span> up Incearca aici: http://www.mmb-cazare-iasi.ro/ Am stat in iulie 3 nopti si am fost multumit. E chiar in centrul Iasiului vis-a-vis de Mitropolia Moldovei. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cam prin ce zona a orasului vrei sa fie cazarea asta?...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(bogdan10 @ 4 Sep 2009, 12:53) Incearca aici: http://www.mmb-cazare-iasi.ro/ Am stat in iulie 3 nopti si am fost multumit. E chiar in centrul Iasiului vis-a-vis de Mitropolia Moldovei. cam depaseste cat as fi dispus eu sa dau ![]() QUOTE(dacis @ 4 Sep 2009, 13:02) nu conteaza zona, au masina, important e sa aiba ce ziceam eu in camera: toaleta+dus. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Vezi aici...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Up! E vreun cartier in care sa nu vreau sa fie hotelul/ pensiunea? Este vreun hotel care sa fie mult mai rau dacat este prezentat online?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu am stat saptamana trecuta la pensiunea ambiance,cea din bucium.
Liniste,curat dar cam problematic cu parcarea(in niciun caz nu se poate utiliza iarna daca nu ai un 4X4). |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Recomand http://www.pensiunea-novis.ro/ , raport foarte bun pret-calitate!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Multam fain, saptamana viitoare revin cu o impresie.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
paula78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 April 14 ![]() |
Buna! Iti recomand un site unde poti gasi cazare http://www.cazareinmoldova.ro. Eu am fost foarte multumita de ceea ce am gasit.
This post has been edited by paula78: 28 Apr 2014, 23:02 |
--------------------
dacia
1300
1994
- is78mrs
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' ce-ai găsit?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paula78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 April 14 ![]() |
Buna! Te pot ajuta eu cu un site de cazari in Moldova http://www.cazareinmoldova.ro.Pe mine m-a ajutat mult si am fost foarte incantata de serviciile din hotelul respectiv in care am fost.
|
--------------------
dacia
1300
1994
- is78mrs
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Lasa un numar de telefon sa te putem suna pentru detalii din hotelul respectiv in care ai fost.
This post has been edited by paul_p: 29 Apr 2014, 00:02 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:45 |