laguna 1 '99 1.6 k4m, am probleme cu geamul electric
![]() ![]() ![]() |
laguna 1 '99 1.6 k4m, am probleme cu geamul electric
silent.asasin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
am eu schemele electrice dar dureaza ceva vreme sa le gasesc...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Cred ca le am eu. O sa caut printre PDF-uri.
Later edit: Gata. http://rapidshare.com/files/270264990/11.PDF.html This post has been edited by ricochet2: 22 Aug 2009, 19:49 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Pai daca o mufa este scoasa cea mai rapida cale de a rezolva problema nu este s'o infigi la loc?
![]() Sau te referi ca a fost efectiv scoasa (indepartata), au ramas firele in aer si nu stii care de unde vine si unde se duce? Pana la urma care e manifestarea? Nu se mai deschide geamul? |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Probabil a lasat mufa infipta si a smuls firele. s-au mai vazut cazuri din astea de inteligenta atroce...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
De obicei, asemenea specimene taie firele, nu le smulg.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
la placute de frana (poate)inteleg sa tai fireledar la geam!!!!!
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu nu inteleg nici la placute. De ce sa macelaresti masina, daca producatorul a prevazut sistemul ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
silent.asasin |
![]()
|
...firele nu sunt smulse sau taiate!!
am scos mufa care vine la butonul de deschis/inchis de pe usa, si la ea nu ajunge curent. ...in usa vine un "buchet " de fire(de pe sub bord..),intra intr-o "priza" iar de la aici pleaca alte 5 6 fire catre butonul de descis/inchis geamul. am pus 2 fire direct de la baterie si le-am cuplat pe rand la acea priza si geamul functioneaza..! daca nu gasesc nimik pe shema de mai sus...o sa revin!! multumesc oricum!!! This post has been edited by silent.asasin: 26 Aug 2009, 07:10 |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ai fir intrerupt... CURAJ si rabdare...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
daca lui nu ii vine curent pe mufa, ce sa mai dea cu scarmaz?
poate genereaza ceva di spray... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ce simptom sa fi avut strumfu, la cati km are masina si pe unde a mers.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
de contact imperfect, Rico
ala apare si pe asfalt drept |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar masina lui e tip-top.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Crezi?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
I-auzi Strumfu ! Iti face reclama negativa !
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu e reclama negativa.
e realism |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
1. nu ma refeream sa dea cu carmaz in ACEA mufa ci in mufele din amonte.
![]() 2. masina mea nu e tip-top, e minitop! Imi aduc aminte ca a avut la viata ei o singura problema de electrica: nu mai mergea inchiderea centralizata si nu se mai putea face plinul.. ![]() Am dus'o la un electrician si mi'a spus din prima: Laguna, ok, e o mufa pe undeva prin zona pragului stang. Desfacem pe acolo, curatam si va merge. Si asa a fost! ![]() LE: Johnny, pe la sfarsitul lui septembrie mi s'a pus pata sa'i fac un detailing complet! Sa o vezi dupa aia, abia astept.. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 26 Aug 2009, 13:45 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
si de ce nu mai puteai sa-i faci plinu?
![]() Aceeasi problema ca si la mine, cu aceeasi rezolvare? sau altceva? Unde il faci si cat te duce? ca si pe mine ma mananca talpa.. Ma refer la curatare.. nu la plin ![]() This post has been edited by maister_dm: 26 Aug 2009, 14:08 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
strumfuadi |
![]()
|
Maister, noi doi avem masini identice, acelasi dotari, aceleasi capace la roti.
![]() Nu se mai putea face plinul pentru ca, DOH, nu mai deschidea trapa de la buson (e pe inchiderea centralizata..) Detailingul l'as face eu, de cateva zile citesc la greu despre "how to". Mai sunt cei de la "ecspert diteiling" (scriu asa sa nu ii indexeze botii ![]() Oricum o sa pun poze dupa minune. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ce e aia detailing ? Si nu-mi traduceti
![]() This post has been edited by ricochet2: 26 Aug 2009, 14:56 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
cam asta e...
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
Asa mai da...cat costa toata operatiunea?Ca din cate vad eu nu e polish de-ala de 50 lei care tine o sapt.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
- HD 99 MUS
1.8 16V 120HP 1998 DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Eu am incercat sa fac treaba cu mana mea.. dar nu a iesit cum as fi vrut.. La exterior a iesit binicel, dar la interior e mult de lucru.
Asa ca ma tenteaza si pe mine sa pun niste meseriasi, cu scule si produse de calitate, la treaba. EDIT : avand in vedere cum a iesit masinuta aia .. nici nu ma gandesc sa-i fac exteriorul. Groaznic! Daca mi-ar straluci vopseaua asa, in 30 min as avea masina tractata... deh, bate la ochi si se gaseste un motiv pentru a fi saltata. This post has been edited by maister_dm: 26 Aug 2009, 16:06 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Acum stiu. Aven si noi, in Timisoara. Scump ca dracu. http://www.expertdetailing.ro/ro/61_40_index.php. Si oricum, dau unde joaca popa. Strumfu: daca tot vrei sa o vinzi, de ce sa o mai bibilesti ? Nu cred ca o vinzi mai scump cu detailingul ala.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Aveam o sansa la un Type-R al unui prieten. Daca se da, bine, daca nu, iara bine. Mie imi place mult si Laguna, dar Type-R era altceva.
![]() Detailingul il fac ptr mine, daca as avea sculele si o curte unde sa prestez l'as face eu fara discutii. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ia uitati aici, baietii chiar se pricepaici
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....am reusit sa fac functionabil geamul de la sofer....datorita schemelor lui rico...am desfintzat comanda geamul din dreapta care se facea de la sofer....si am luat niste fire si le-am pus ca sa mearga doar cel de la sofer...iar cel din dreapta sa fie actionat doar de pe usa sa.....
|
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:35 |