Centura politisti si plata amenzilor pe loc, Scuze daca s-a mai discutat
![]() ![]() ![]() |
Centura politisti si plata amenzilor pe loc, Scuze daca s-a mai discutat
catalin_jianu |
![]()
|
||
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
|
|||
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal, da..trebuie sa poarte centura ca orice alt participant la trafic.Acum daca nu o poarta..nu cred ca se gaseste cineva sa-l traga la raspundere
![]() De platit amenda..da..o poti plati pe loc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
Mi-a zis cineva ce el asa stie ca atunci cand patruleaza, nu sunt oblicati sa poarte centura, nici eu nu am crezut initial..dar in ultimul timp tot vad mai multi fara....ma interesa sa stiu daca pot folosi aceasta situatie ca si atu..in caz ca e nevoie:P
N-am precizat...nu ma refer in special la cei d la rutiera, in general vorbesc,...pt ca acum, din cate stiu, nu numai cei de la rutiera pot da amenzi de circulatie This post has been edited by catalin_jianu: 21 Aug 2009, 16:28 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, doar cei de la rutiera dau amenzi rutiere.
Pai si daca patruleaza ce...nu ii vad bine pe infractori? ![]() Chiar daca sunt obligati sa o poarte sau nu..tu nu ai niciun cuvant de spus. Ar fi foarte comica faza:El:V-am oprit ca nu aveti centura de siguranta. Tu:-Pai nici d-voastra nu o aveti. El:Ce spirit de observatie ai tinere ![]() ![]() E o discutie ipotetica (no offence) This post has been edited by shoTgunu: 21 Aug 2009, 16:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu sunt obligati sa poarte centura, asa cum nici taximetristii nu sunt obligati.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
shoTgunu |
![]()
|
Ok...dar si daca erau obligati sa o poarte..nu cred ca puteai comenta ca de ce nu o poarta.
MI se pare stupid...daca intra unul in el...(cum merg ei cu 20km/h...vezi tu..urmaresc infractori)..il scoate prin geam.Dar avea scuza..era in patrulare..nu are obligatia sa poarte centura. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai si ce-ti pasa tie? Prostia se plateste.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
catalin_jianu |
![]()
|
Asa am inteles si eu, ca e la fel ca in cazu taximetristilor...nu sunt obligati..e treaba lor daca o poarta sau nu..
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu cred ca daca nu ar fi obligatorie folosirea centurii de sigurata ar purta-o mai multi. Majoritatea nu o folosesc ca sa fie mai "smecheri".
La urma urmei ce ma intereseaza pe mine ca ala care a intrat in copac nu avea centura si a murit ? Si-a facut-o cu mana lui ... Eu nu misc masina un metru fara centura, dar fac asta pentru ca asa vreau nu pentru ca mi-e frica ca ma vede vre-un politist si imi da amenda. |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
a platit vreunu dintre voi amenda pe loc politistului ? ca mie mi-au spus ca nu se mai practica treaba asta...
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nimeni..da' culmea... toti zic ca se poate.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu cand am fost oprit pentru viteza, mi s-a spus ca pot plati amenda pe loc doar daca am bani fixi, ca nu-mi da rest.
Am intrebat daca pot plati cu cardul (zambeam), ala s-a uitat lung la mine si mi-a spus ca nu, nu se poate, data viitoare sa am cash la mine. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
anul trecut in decembrie nu am putut plati amenda pt. viteza direct la politist ... nu s-a putut! si ma indoiesc ca se poate acum
![]() si nu, politistii nu sunt obligati sa poarte centura daca sunt in timpul servicului, in masina de serviciu - parerea mea! ... nu e scris clar dar este scris clar altceva: politistul examinator la examenul pt. obtinerea permisului nu este obligat sa poarte centura |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mare grija ca la unii se poate platii, insa "fara chitanta"
![]() ![]() Taximetristii nu sunt obligati sa o paorte cand au client in masina, cand n-au client sunt si ei obligati sa poarte centura. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cum sa nu se poata plati... am platit eu doua amenzi, da nu mi-au dat nici chitanta nici proces verbal dupa aia
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu a platit nimeni pt. ca toti membrii acestui forum sunt soferi exemplari...
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Sunt soferi exemplari iar daca se intampla nici nu cer chitanta ca sa dovedeasca ca se poate plati............
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
M-au prins pe mine fara centura (mea culpa....o port mereu, dar atunci iesisem de pe camp si am mers doar 100m pe DN, urmand sa fac dreapta pe un alt drum pe camp). am platrit amenda la ei si am primit si chitanta. se intampla prin mai 2009.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trebuia sa le explici ca esti cu vechicol agricol
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Platit amenda pe loc cu chitanta si tot ce trebuie 120 RON - centura si vorbit la telefon
|
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
crisolro |
![]()
|
tocmai am vazut aseara la stiri un nene pulitai care vorbea de cazul Guta caruia i-au luat carnetul pt. viteza
Guta s-a comportat normal ca orice alt cetatean si "a platit amenda pe loc" - a declarat clar sticletele ala la tv!!!! cred ca de fapt unii pulitai nu vor de fapt sa se complice incasand bani si de aia nu te lasa sa platesti la ei, ca sa nu mai stea ei sa decarteze la Casa etc. ... sau nu au toti dreptul sa incaseze?! (putin probabila diferentierea asta) varianta ca nu incaseaza in week-end pica ca pe Guta l-au luat in week-end This post has been edited by crisolro: 25 Aug 2009, 07:28 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:57 |