schimbator viteze, nuca/micsorare
![]() ![]() ![]() |
schimbator viteze, nuca/micsorare
codryn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane 2
2006 dCI
|
|||
qwertyuiop |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
oricum vad ca motoru deja l-ai modificat sa fie ca la passat
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
da.. poti foarte bine sa tai din tija. Dar intrebare care nu stiu daca ti-ai adresat-o... mai ajungi la fel de bine la el? Vezi tu la passat sau alte masini care au schimbatorul mai scurt, consola centrala ce desparte locurile din fata este mai inalta.
This post has been edited by Ryk: 17 Aug 2009, 00:39 |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
prietenu999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
cam greu....am incercat la alt tip de masina si nu am reusit...e f bine lipita....singura solutie cred e sa io tai de sub nuca si sa folosesti alt maner la schimbator...
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
ScoRpiO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 August 03 From: Bucuresti ![]() |
iese foarte usor.. eu am schimbat-o cu una de logan (era destul de uzata a mea)... e adevarat ca iti trebuie un pic de tupeu... eu am bagat o surubelnitza "-" intre tija si nuca si facand o parghie, a zburat in sus... doar cu mana nu poti sa o scoti...
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2003 1.6 16V
- - ScoRpiO
____________________________________ Posesor de Renault Megane Bicorp 2.1 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
sunt si eu curios ce iese, ca ma enerveaza schimbatoarele astea la renault f lungi. La mine intrebarea e daca mai poti sa schimbi ca lumea vitezele, ca altfel schimbi cand ai mai lung schimbatorul, trebuie sa faci miscari mai lungi. De ajuns cred ca se ajunge daca e mai scurt ca de multe ori mai dau doar de partea din mijloc.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
LOL... nu aveti ce face unii... nu stiti ce motoare aveti..
RENAULT Megane 2 2006 TDi --- la aceasta masina vrea el schimbator sport |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa parerea mea denumirea sport este generica... dar totusi, ce legatura are motorul sau puterea lui cu schimbatorul? N-ai mai vazut masini un pic mai altfel(styling auto) fara sa aibe vreo modificare la motor(tuning auto)?
Apropos: de ce ti-ai pus jante pe masina si eleron? Cred ca tot la fel, n-ai avut ce face... ![]() Lasa omul in pace sa faca ce vrea... ![]() This post has been edited by solidconvert: 17 Aug 2009, 11:26 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
LOL, nene ! Tu vezi ca omul zice ca are TDI? zi-mi de cand se afla acest motor pe reno?
Eu macar stiu ce fac la masina, ce masina am si etc(ma pasioneaza Tuningul si ce tine de BUN GUST... prin tuning eu nu inteleg huse,taiat schimbatorul,imbracat volanul in burete,luminite la antena s.a.m.d; unii care nu inteleg aceasta pasiune n-au ce vedea la o masina aranjata cu gust, iar altii care vad ca se poarta si incearca o cam dau in bara fara sa se documenteze )...dar omul nici nu stie ce motor are ![]() This post has been edited by eugenTL: 17 Aug 2009, 12:34 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
poate o fi scris omu la misto
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eugenTL @ 17 Aug 2009, 12:31) LOL, nene ! Tu vezi ca omul zice ca are TDI? zi-mi de cand se afla acest motor pe reno? Eu macar stiu ce fac la masina, ce masina am si etc(ma pasioneaza Tuningul si ce tine de BUN GUST... prin tuning eu nu inteleg huse,taiat schimbatorul,imbracat volanul in burete,luminite la antena s.a.m.d; unii care nu inteleg aceasta pasiune n-au ce vedea la o masina aranjata cu gust, iar altii care vad ca se poarta si incearca o cam dau in bara fara sa se documenteze )...dar omul nici nu stie ce motor are ![]() OFF: Sunt de acord cu tine, dar... lasa omu' in pace sa-si taie schimbatoru' daca el asa vrea. O sa-l taie indiferent ca tie iti place sau nu. Referitor la motor, poate a vrut sa spuna dti nu tdi... cine stie? ![]() Hai ca mai bine ne oprim ca ii poluam topicul aiurea cu discutiile noastre. ![]() Spor... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
codryn |
![]()
|
cine a zis ceva de tdi ? unii ma uimesc cu inteligenta lor de a posta. nu stiti frate sa raspundeti la obiect? ai conds macar un pasat sau audi ca sa stii de ce as vrea sa-mi modific schimbatrul? in plus confortul interior al masinii nu are nici o treba cu motorul de 80-500 CP ai unei masini.
This post has been edited by codryn: 17 Aug 2009, 21:27 |
--------------------
RENAULT
Megane 2
2006 dCI
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
Acum e ok
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
codryn |
![]()
|
daca te referi la profil acum am vazut si eu si sincer nu-mi amintesc sa fi completat asa ceva. esentiale sunt posturile totusi
![]() This post has been edited by codryn: 17 Aug 2009, 21:31 |
--------------------
RENAULT
Megane 2
2006 dCI
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
Nu modifica nimic la schimbator . Si asa e dificil . Eu am 82 de kg si trebuie sa ma dau mereu putin in fata ca sa schimb vitezele . Am si eu un a8 si stiu ca nu se compara . Nu putem face din renault ,audi . Fiecare are farmecul ei
![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
codryn |
![]()
|
true true. cred ca ma las la mana mea pare cam complicat.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2
2006 dCI
|
|
slim6630 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Cum pot sa scot nuca shimbatorului de viteze la un megane 2 cu 6 trepte cu inel de protectie pentru marsalier ,am tras de ea de mi-am inrosit palmele
![]() This post has been edited by slim6630: 25 Oct 2009, 14:36 |
--------------------
Renault
Megane II
2003/1.9 dci
- B 24 FHM
|
|
ka_bogdan |
![]()
|
![]() Carbon Edition Group: Members Posts: 35 Joined: 2 December 07 ![]() |
Si eu am transpirat 20 minute fara nici un rezultat si pana la urma am taiat cu panza nu cu flex( ai grija sa nu gauresti scaunele cu scanteile) si am scurtat tija cu 6 centimetri si schimba mai bine si mai usor ca si inainte si nici nu am obstacole sau piedici cand schimb
|
--------------------
Megane 2 1.6
M2 1.6
2005 hatchback
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Fiind obisnuit cu schimbatorul de la Astra G (ce era scurt) asta vara am acoperit tot bordul si scaunele cu paturi, am scos frumos nuca de la schimbator impreuna cu tot ansamblul ala rotund ce o tine in plasticaraie, am calculat asa din ochi cat de scurt as vrea sa fie si am pus faiul in functiune! Am taiat vreo 8 cm din el si am pus nuca la loc. Faza e ca am pus putina poxilina lichida in interiorul nucii pt a o tine mai bine de tija proaspat taiata. Acum schimb la fel de usor si lejer ca inainte, numai ca e acea placere sa ii zicem "sport"!
Un short shift pt Megane 2 1.5 dCi greu il gasesti si e undeva pe la 150 Euro. A vrut cineva de la Honda Fan sa mi-l aduca de prin Canada! |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi la cele in 6 trepte cu inel aveti idee cum se procedeaza? Eu ma pregatesc sa-mi comand nuca de laguna GT care e tot cu inel dar mult mai aratoasa, si vreau sa ma asigur ca o pot monta fara sa stric nimic. As si scurta putin levierul dar nu stiu care e treaba cu inelul ala..
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Sunt curios, nu e stresant sa ai nuca schimbatorului sub nivelul cotierei?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de pozitia in care iti ti scaunul si de fizicul soferului. Pe mine m-ar avantaja sa il scurtez cu vreo 3 cm, dar nu e cel mai important lucru, important e sa schimb nuca, asta e prea urata iar cea de laguna GT prea frumoasa. Am obtinut un cod de caroserie de GT si am obtinut preturi, care mi se par decente.
Attached thumbnail(s) Renault_Laguna_GT_3.jpg ( Size: 21.9k ) Number of downloads: 3589 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Intradevar, nuca e o prioritate nu inaltimea levierului. Si la megane este destul de mare dar vine foarte bine la nivelul cotierei.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
bendeac |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 5 March 10 ![]() |
La 6 trepte chiar nu stie nimeni cum se scoate nuca aia? Se poate scurta levierul si in cazul asta?
|
--------------------
Renault
megane
2008
|
|
adytiby |
![]()
|
![]() members Group: Members Posts: 393 Joined: 23 February 09 ![]() |
eu am optat pt scurtarea tijei de la schimbator cu 6,5 cm si alfel este schimbul de trepte mai rapid si eficient va atasez o poza dupa: [cu inainte nu mai am]100_5050.jpg ( Size: 514.84k )
Number of downloads: 3652
ce poate sa faca un bonfaier ;pila banda adeziva izolir si imaginatie ![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2008 authentiqe
- BV 09 ttt iuuuuuuuuuppppYYYYY
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
hai ca e buna asta. iti croiesti acasa frumos un prezervativ din ala si il pui pe nuca de la schimbator. bun filmuletul!!
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Am schimbat și eu azi nuca cu una de Logan cu schema de trepte argintie (aveam cu schema neagră). M-a costat 35 de Lei în Vitan. A trebuit să trag cam tare de ea ca să iasă - noroc că-s forțos. Nu am luat din cea cu piele pentru că nu am piele pe volan și na, ar fi arătat (în opinia mea) ca... nuca-n perete.
Nu am sesizat să se fi stricat ceva pe acolo din cauză că am tras ca animalu'. P.S. - Nuca originală avea 3 ghidaje, cea de Logan (identică d.p.d.v. al formei) are 4. S-a potrivit totuși perfect și stă foarte bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
gorelinio |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 January 11 From: Constanta ![]() |
aveti idee unde as putea gasii o maciuca de renault megane originala gri in 5 viteze???
Si cat m-ar costa una? |
--------------------
renault
Megane Sedan 2.2 2006/1.5 DCI/60KW/Privilege
|
|
bendeac |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 5 March 10 ![]() |
E plin targu de la vitan duminica. Daca ai pe cineva pe aici poate te ajuta.
|
--------------------
Renault
megane
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:36 |