Filmulet cu istoria R5
![]() ![]() ![]() |
Filmulet cu istoria R5
flaviuf |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
- SB07GSB F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
|
|||
pisti2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 15 July 08 From: Baia Mare ![]() |
![]() |
--------------------
renault
Renault Clio 1,2
1992
- MM_03_LCU
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
Bv este ora 2 dimineata , nu-mi pare rau ca am pierdut ore intregi de somn bv ren 5 , am si eu unul de fapt este al prietenei mele , ma gandeam sa-l dau la programul rabla dar dupa filmuletul asta cred ca a scapat
![]() |
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
f interesant filmuletul...eu am avut Clio 1 si spre final cand au fost cateva secvente cu el m-a apucat melancolia:((.Pacat ca nu se repeta istoria sin in ziua de azi...
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
SOARECELE |
![]() ![]()
|
![]() mereu fara timp liber Group: Members Posts: 296 Joined: 9 February 09 From: bucurestiul de altadata ![]() |
un filmulet dedicat buburuzei de raliu si diversele metode de distrugere. am admirat in mod special reno 5 turbo. apare si r8 si r11 de vreo 2 ori. enjoy
![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
2008 SAM SAFETY
- B-06-LDX/B22TIW
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
asta e firea noastra..daca ceva ne place..hai sa-l indeprtam de noi prin metode cit mai "fine"...altii in schimb... http://thesupercinq.free.fr/sommaire.htm
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:56 |