Alegerea jentilor pentru megane sedan 2
![]() ![]() ![]() |
Alegerea jentilor pentru megane sedan 2
ionutzxxx |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 30 December 08 From: Bucuresti City ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Stai putin tu vrei sa pui jante WRC albe pe megane visiniu? Hai ma, ce naiba.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ionutzxxx |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 30 December 08 From: Bucuresti City ![]() |
pai sunt deschis la pareri, opinii. tocmai de aia am deschis topicul asta.
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
nimeni nici o parere nimik?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
chieftec |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu tot caut jenti pt un megane 2 cupe, si am ramas la ideea ca vreau ceva de la firma Wolfrace. Acestea sunt http://www.autoaccesorii.ro/wheels_details.php?id=558
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B 03 NUJ
2005 1.5 dci 105 hp (82 hp original) Yaesu 857D + Sirio Megavat 4000 N + talpa magnetica Midland 16cm
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
sincer si eu tot la astea ma gandeam.sa preturile la unele pe 16
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
nu mai zice nimeni nimic???? nici o idee ceva????
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
Victor111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 September 09 ![]() |
Jante WRC albe pe megane visiniu , nu prea merge... jante care arata bine poti gasi la preturi bune daca nu sunt firme gen OZ, si mai economisesti si niste bani, intereseaza-te , stii bine gusturile nu se discuta dar se educa !
|
--------------------
Daewoo
Cielo
2005
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Era un Megane visiniu cu niste OZ-uri albe pe 16 pe aici pe undeva...nu pot sa spun ca a fost tocmai o alegere foarte inspirata, insa nici rau nu aratau.
Cat despre jante, fii atent la greutatea lor...pentru ca daca ai motor mic, vei regreta alegerea facuta. |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
poate vine cineva cu un model niste dimensiuni
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ai netul la capatul degetelor tale - cine te opreste sa cauti tipuri de jante pe net -
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
no no no cineva care si-a luat eventual daca ar putea pune si niste poze ar fi nemaipomenit.
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca chiar vrei un sfat, scrie bugetul care il ai dispus pentru jante si anvelope si o sa primesti o serie de raspunsuri - pana una alta uite un exemplu, sper sa nu se considere reclama - http://www.pro-line.ro/galerie.php?page=1&mid=1&tid=5
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fix de aia nu am dat ca sa nu se considere reclama!
Baietii de care zice aleksanders sunt foarte ok, prompti! Acum se considera reclama,nu? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
16" este o marime relativ mica pentur tipul de jante pe care-l urmaresti. Personal sunt de parere ca un model simplu, in 5 spite, ar arata extraordinar pe masina ta Ionut.
|
--------------------
powered
by
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
hai sa ma bag si eu.
cele in 5 spite nu pentru ca in patru prezoane nu dau bine pe masina iar ca dimensiune cred ca 16 este mai mult decat bine pentru drumurile noastre. eu am vrut sa le schimb pe ale mel cu unele pe 17 dar dupa ce am fost si am roluit doua jante pe 16 dupa 30 000 de km am zis ca nu merita investitia. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
QUOTE(B.A.M @ 30 Sep 2009, 14:20) hai sa ma bag si eu. cele in 5 spite nu pentru ca in patru prezoane nu dau bine pe masina iar ca dimensiune cred ca 16 este mai mult decat bine pentru drumurile noastre. eu am vrut sa le schimb pe ale mel cu unele pe 17 dar dupa ce am fost si am roluit doua jante pe 16 dupa 30 000 de km am zis ca nu merita investitia. o sa te contrazic un pic 5 spite cu 4 prezoane pot sa arate si bine pt ca si eu eram de aceeasi parere cu tine This post has been edited by tuner: 1 Oct 2009, 08:56 Attached thumbnail(s) 20090331_814.jpg ( Size: 592.69k ) Number of downloads: 1136 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tot naspa sunt.... aratau mult mai bine cu 5 prezoane....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
RENNO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 December 09 ![]() |
Eu cred ca e chestie de perceptie.Odata puse pe masina, cred ca vei fi singurul care va observa acest lucru.
|
--------------------
Kangoo
Kangoo
2004 1.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
tuner>> jantele alea le-ai lovit tu in halul ala? sau au fost vopsite..si a sarit vopseaua...? arata destul de nasol.....bineee..avand in vedere ochiul meu carcostas pot sa remarc si pragul...si ca usa fata nu sta la linie cu usa spate...etc..capota...pasajul rotii.....cred ca ai nevoie de o mica cosmetizare... cred ca trebuie sa treaca Xzibit pe la tine
![]() This post has been edited by M i h a i: 29 Dec 2009, 18:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
da deci jantele au fost vopsite frumos cand le am cumparat dar au venit pe curier in saci fara nici un fel de protectie apoi a inceput sa se exfolieze
![]() pragu e de la o soferita ![]() ![]() poate lateralu asta iti place mai mult This post has been edited by tuner: 30 Dec 2009, 10:50 Attached thumbnail(s) _MG_1217.jpg ( Size: 3.52mb ) Number of downloads: 1000 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Asa da...
![]() (destul de interesant si campus ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
Tuner, daca vinzi vreodata jantele alea in 5 spite, sa ma anunti te rog.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
salut
revin legat de 4 prezoane in 5 cinci spite o noua achizitie pe 16 si cred ca este pentru toate buzunarele pret 1050 ron toate 4 momentan fara probleme cu ele au deja in jur de 1000 km apropo sunt made in china nu sunt cine stie ce firma Attached thumbnail(s) DSC00013.JPG ( Size: 861.92k ) Number of downloads: 606 DSC00009.JPG ( Size: 495.59k ) Number of downloads: 561 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
misto dusteru
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu nu mai pun poze cu a mea ca s-a apucat semit de mishtouri
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
B.A.M |
![]()
|
pachetul de drumuri grele o face sa arate asa
23 Mar 2010, 18:37: o sa pun doi saci de ciment in portgabaj sa se mai lase un pik This post has been edited by B.A.M: 23 Mar 2010, 18:37 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
arcurile sport sunt mult mai tari.. si cu greutate mai mare masina nu prea se lasa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:34 |