Rog dezacvtivare cont
![]() ![]() ![]() |
Rog dezacvtivare cont
Motreanu Sorin |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
--
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ok, rezolvat.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si mai dau si eu un rand
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Rog si eu un administrator sa ma ajute. Nu stiu exact ce vreau ca imi este ceva putin neclar.
Privind regulamentul: " Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi banate si ip-ul va fi blocat. " Deduc ca un cont poate fi sters. Numai ca undeva pe forum citeam ca nu se pot sterge conturile pentru ca ar ramane postarile fara initiator, pierzandu-si oarecum sensul. (nu postarea, topicul) Eu urmeaza sa parasesc forumul si sa ma reinregistrez sub alt pseudonim si din cu totul alta locatie (implicit alt ISP, ip....bla bla) , m-am gandit eu, (prin corectitudinea ce cred ca ma caracterizeaza) ca ar fi bine sa rog sa mi se stearga contul....sau sa se faca ceva (de pilda sa se ia nota) ca nu prea doresc sa ma aflu in "ilegalitate" atunci cand ma voi inregistra. Mentiune: nu voi avea nici o legatura cu "fost membru" sau cu ...... si nu voi spune nimanui cine sunt. Fac asta ca o datorie de onoare mentionand si laudandu-ma in acelasi timp, in atatia ani de folosire crancena a DC (toamna 2005), am luat un singur warn de la Al (intr-un moment de ratacire, al dansului.....sau al meu ![]() ![]() Rezumat: ma voi reinregistra ...in viitor si .... cam atat...in rest ....... nu mai conteaza. |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() Foarte complicat, pentru mine! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am o clona
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
unii sunt mai catolici decat papa
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi dragă, da' de ce de fiecare dată când te muți tre' să-ți schimbi userul? Ăsta de acum sau cel de dinainte, ce au/ce vor avea?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fost membru @ 28 Mar 2010, 11:58) Rog si eu un administrator sa ma ajute. Nu stiu exact ce vreau ca imi este ceva putin neclar. Daca o aveai pe coloana, verticala... ai fi spus ce nick ai mai avut si ai fi cerut combinarea posturilor de pe cele doua conturi. Asa nu spui decat ca vei incalca din nou regulamentul cu buna stiinta si cu alte cuvinte te cam doare-n pix.Privind regulamentul: " Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi banate si ip-ul va fi blocat. " Deduc ca un cont poate fi sters. Numai ca undeva pe forum citeam ca nu se pot sterge conturile pentru ca ar ramane postarile fara initiator, pierzandu-si oarecum sensul. (nu postarea, topicul) Eu urmeaza sa parasesc forumul si sa ma reinregistrez sub alt pseudonim si din cu totul alta locatie (implicit alt ISP, ip....bla bla) , m-am gandit eu, (prin corectitudinea ce cred ca ma caracterizeaza) ca ar fi bine sa rog sa mi se stearga contul....sau sa se faca ceva (de pilda sa se ia nota) ca nu prea doresc sa ma aflu in "ilegalitate" atunci cand ma voi inregistra. Mentiune: nu voi avea nici o legatura cu "fost membru" sau cu ...... si nu voi spune nimanui cine sunt. Fac asta ca o datorie de onoare mentionand si laudandu-ma in acelasi timp, in atatia ani de folosire crancena a DC (toamna 2005), am luat un singur warn de la Al (intr-un moment de ratacire, al dansului.....sau al meu ![]() ![]() Rezumat: ma voi reinregistra ...in viitor si .... cam atat...in rest ....... nu mai conteaza. Ce sa zic, la faza asta ai fost penibil... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai trebuia sa ne anunte cumva ca se muta ... nu? Ce rost are sa te muti daca nu urlii in gura mare ...
This post has been edited by Serje: 28 Mar 2010, 18:46 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Nu pot sa zic decat
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
dx1hc0.png
Hai ca-ti raspund aici. Nu sunt un exemplu de civilizatie, dar macar eu nu m-ascund dupa deget, incercand sa par altfel... This post has been edited by vis-a-vis: 28 Mar 2010, 18:59 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fost membru |
![]()
|
Mai ai ceva de zis? Ca ma napadeste plansul...
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Doar ca, prin acest gest ne arati ca ti-e rusine de tine.
Te muti iar la Tulcea? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
fost membru |
![]()
|
Recunosc, sunt rusinat de comportamentul meu, sunt prea retinut. De multe ori am fost prea retinut si pe forum si in viata reala. Dar pe dedesubt zace un coleric.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca aveai ceva sa ii zici lui vis-a-vis trebuia sa ii spui pe topic si nu sa il jignesti prin PM. Nu ai procedat corect. Urat te-ai exprimat, sincer.
Legat de problema ta - cred ca regulamentul in forma lui actuala interzice sa iti faci un nou cont cat timp vechiul cont poate fi inca folosit (nu a fost sters). In prisma acestei afirmatii crearea altui cont de catre tine e impotriva literei si spiritului regulamentului. Daca iti e rusine de ce ai postat cu acest user si vrei un 'fresh start 'iti inteleg dorinta de a schimba userul, daca nu poti sa il pastrezi pe asta. Daca nu ti-ar conveni nicknbame-ul ai putea ruga sa fie schimbat, au mai fost cazuri. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
A... nu ma simt jignit cu nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fost membru |
![]()
|
Ai pielea groasa d-aia. SMS ma!
Andy_ACS @ si restul colegilor, va rog gasiti-mi macar una din postarile lui Logan1.5dci sau fost membru de care sa-mi fie rusine. Ce ar putea fi asa de rusinos? This post has been edited by fost membru: 28 Mar 2010, 19:18 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu nu stiu, pe mine nu m-ai suparat cu nimic.
Doar ca nu imi pot imagina un motiv intemeiat pentru care doresti sa pleci de la 0. Singura explicatie ar fi asta. Chiar asa, de ce nu iti mai place contul asta? Ai putea sa ii schimbi nickname-ul daca nu iti mai convine, nu ar fi necesar sa faci altul. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
fost membru |
![]()
|
Am sa-ti raspund cu un citat, lasa-mi te rog 3 minute sa caut, sa nu zica vizaviu' ca am fabricat acum .
In mod normal, schimbam la 1000 de postari dar partea cu RIon si analfabetul (care a iesit la suprafata cu ocazia topicului "Mi-a luat permisu de conducere") a fost o boala pentru mine......si inca mai este..de aia vreau sa scap de pseudonimul asta mai devreme. Tot scormonind ....ce am gasit.... : QUOTE(logan1.5dci @ 28 May 2008, 20:22) Eu intru pe un singur forum , acesta ! Sunt analfabet , dupa spusele unui fost moderator de pe aici , iar in opinia altuia ,eu incepatorul sunt capra riioasa . Asta-i viata , exista pe lumea asta tot felul de oameni . Asa ca uneori , cind bat cimpii , nu va suparati pe mine , se datoreaza lipsei de cultura . Fac totusi eforturi sa ma ridic la nivelul vostru . Cred ca se vede e boala veche... Continui sa caut motivul......dureaza mai mult....spuneam undeva ca imi schimb pseudonimul pentru a-mi pastra anonimitatea. Totusi cu acest ultim cont am facut o greseala, dintr-un motiv pe care nu-l mai tin minte acum, am fost nevoit sa-i spun lu' hruba cine sunt si el nu si-a tinut gura. In rest multi stiau dar ocoleau subiectul. ![]() Am gasit: QUOTE(logan1.5dci @ 20 May 2008, 09:19) ............... Pentru restul prefer sa ramin anonim , poate ma recunoaste cineva si nu trebuie sa stie ce am facut eu la masina , ce alarma am , ce obiceiuri am etc , date ce ar putea sa fie folosite pentru a-mi face rau . Poate unul pe care l-am suparat (fara intentie) pe aici imi scrie pe masina cu cheia "Boule" In viata reala imi aleg cu atentie prietenii , pe forum am impresia ca nu se prea poate, din acest motiv doresc sa fiu anonim. In decursul postarilor, mai scapam diferite date ce pot fi folosite la identificarea noastra. De aia la 1000 de postari schimb. De vreme ce nu am creat un nou cont (clona) pentru a ocoli vreo banare, deci nu am fost un user indisciplinat, nu cred ca au ceva impotriva gazdele. Mentionez: nu cred, urmeaza poate si o parere a adminilor, asta daca doresc sa si-o exprime...in scris...ca si-o pot exprima si tacit. Referitor la vis ...ce seamana aia culege. ![]() This post has been edited by fost membru: 28 Mar 2010, 20:43 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am impresia ca ai nevoie de un psiholog...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fost membru |
![]()
|
Ai dreptate. Am. Tie cum iti mai merge in politie?
This post has been edited by fost membru: 28 Mar 2010, 20:52 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru moment s-a luat la cunostinta. discutiile in continuare sunt inutile.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:46 |