"turatie motor diesel" ..., "nici o depasire a turatiei motorului" ???
![]() ![]() ![]() |
"turatie motor diesel" ..., "nici o depasire a turatiei motorului" ???
supremeon |
![]()
|
||
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
|
||
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|||
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
presupun ca se refera la turatia maxima suportata de motor, depasirea acesteia neputand avea loc deoarece echipamentul de injectie opreste pulverizarea carburantului in cilindri. deci iti opreste motorul daca depasesti linia rosie de la turometreu...
sau asa am inteles eu |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu cred ca peste o anumita turatie iti taie alimentarea. La benzinar asa e.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Motoarele diesel dispun de un limitator de turatie, spre exemplu in frana de motor acesta sa nu depaseasca turatia recomandata. Ceva asemanator este si la motoarele pe benzina cum a spus si mars.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 00:36 |