Senzor vitezometru pentru cutiile tip NG3, informatii despre
![]() ![]() ![]() |
Senzor vitezometru pentru cutiile tip NG3, informatii despre
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
are langa el o tabla care il tine sa nu iasa.....desfa tabla si poti sa il scoti....de reparat nu cred ca se poate repara....
29 Jul 2009, 19:20: am unu dar nu stiu daca e bun...am sa il incerc pe masina mea ... This post has been edited by s3rg3ntu: 29 Jul 2009, 19:20 |
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
turbodxman |
![]()
|
OK
Astept rezultatul. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Man tu aveai ceva stopuri de modelu 2 de vanzare mai ai ?
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
salut am probat senzoru acela si nu e bun...dak gasesc unul bun te anunt scz de intarziere...
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
salut,daca aflii ceva cu senzorul sau aveti si pentru mine unu vreau si eu,nici la mine nu merge ,adik cand pun contactu se misca , si m-am uitat , eu am 2 legate in capat la fire, unu e in cutie si unu e afara pana cand gasesc ma ghidez dupa GPS ...si la mine aici e o dezmebrare mare de Renault mai vechi, dar nu gasesc nimic....cu senzor nu stiu ce modele mai sunt , 2,2 tx sunt care au tot cu senzor, V6 sunt si cu senzor, dar nu stiu daca se potrivesc,al meu e 2068 TD, motor si cutie de pe espace din 95,salutare
|
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
circeanu_dan@yahoo.com |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 28 January 09 ![]() |
Salut tuturor forumistilor!Amsi eu o problema legata de acest senzor de viteza.Saptamina trecuta am schimbat chitul de ambreiaj si respectivul mecanicos a uitat sa desfaca acest senzor pe care la rupt cind a dat cutia jos,asigurindu-ma ca se poate lipi,el crezind ca acel senzor masoara nivelul de ulei din cutie.Dupa ce a pus cutia sus l-a lipit e adevarat dar nu mai merge deloc asa ca nu mai merge nimic in bord(kilometraj, consum instantaneu nimic).La magazin nu i-l gasesc asa ca a-s fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva s-al gasesc (contracost binenteles) ,daca nu este chiar asa de scump.
|
--------------------
renault
25
- DJ12SLK
1990/txi
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
Ar trebui sa mearga daca ii pui firele cum au fost... asa am facut cu al meu si a mers mai incearca.
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
circeanu_dan@yahoo.com |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 28 January 09 ![]() |
Cind l-am lipit firul erea compus din doua fire izolate si unul ca o plasa de sirma care nu stiu unde este legat pentru ca nu se vede unde este legat.T-ias fi recunoscator daca i-mi spui unde se leaga acel fir ca o plasa de sirma sau este o ecranare a celor doua ,este firul care nu l-am legat ca nu stiu unde.
|
--------------------
renault
25
- DJ12SLK
1990/txi
|
|
turbodxman |
![]()
|
CONCLUZIE: Intrucat in programul de piese pt Renault (Dialogys) nu figureaza senzorul de la cutia de viteze (cel putin pt cei cu motoare turbodiesel), SOLUTIA este urmatoarea: inlocuiti capacul din spate al cutiei de viteze cu unul cu pinion de plastic pt vitezometru si kilometraj si cu cablu de otel pt ceas si faceti rost de un ceas pt cablu de otel.
Slabe sanse sa gasiti senzor de vitezometru second hand functional. Bafta! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th August 2025 - 22:29 |