[CUMPAR] Oglinda logan, Doar partea din sticla fara carcasa
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Oglinda logan, Doar partea din sticla fara carcasa
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
La (aproape) orice magazin de piese auto vei gasi "sticla" la un pret bun. Ultima oara am luat oglinzi cu folie rezistiva pentru incalzire la doar 20 de lei bucata. La un asa pret iesi mai ieftin decat cu curierul. Sunt convins ca si in Medgidia ai un astfel de magazin.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sincer nu am cautat la magazin in ideea ca nu se gasesc sticle separat dar o sa fac un drum maine sa vad ce gasesc. Merci de pont !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
in cluj am gasit oglinda (MCV) noua de origine la un magazin la 70 lei cu incalzire si 50 fara, deci ar trebui sa fie mai peste tot.
bafta This post has been edited by emil_t: 26 Jul 2009, 13:26 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
bolidu |
![]()
|
Doar sticla ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:43 |