Car kit Clio 3
![]() ![]() ![]() |
Car kit Clio 3
oclaudiu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
-eu am un parrot 3200 ls, are ecran color, preia toate datele din telefon: agenda, apeluri, poze, tonuri, etc, are microfon si se aude in boxe, intrerupe automat mp3-playeru
-daca masina stationeaza si am geamurile inchise, cel cu care vorbesti nu isi da seama de diferenta, diferentele apar la viteze foarte mari sau acum cand este foarte cald si deci clima functioneaza la maxim; dar nu intelege ca nu se mai aude, doar ca se sesiseaza diferenta - singurul minus este ca nu pot sa il tin on tot timpul, uneori nu vreau sa auda cei cu care merg ce vorbesc, dar asta se intampla rar pentru ca mai mult merg singur sau cu prietena -designul si culorile aparatului se integreaza cu cele ale bordului si nu se observa ca este un gadget aftermarket ps: poza nu este cea mai buna plus ca nu am nici una facuta ziua This post has been edited by Eggy: 23 Jul 2009, 22:54 Attached thumbnail(s) parrot.jpg ( Size: 21.94k ) Number of downloads: 391 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
silviu73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 July 09 ![]() |
Cum se conecteaza cd player, montajul e dificil, fire bla bla bla?
This post has been edited by silviu73: 24 Jul 2009, 08:16 |
--------------------
Renault Clio III
Dynamique
- Vl
2007/1.4 16V 100cp
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu ma pricep, e montat la o firma de profil
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
e simplu... se scoate cdplayer-ul... si legi mufele in spate... primesti si instructiuni in cutie la carkit... sau mai simplu te duci sa o monteze cineva la o firma...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:24 |