Huruit infernal spate, Help!
![]() ![]() ![]() |
Huruit infernal spate, Help!
shoTgunu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|||
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu problema asta acum vreo 3 luni. In cazul meu rulmentul a fost de vina. Tot asa, era huruit infernal in masina.
La service cu masina pe elevator, a invartit mecanicul de roata cu pricina si se simtea vibratia in toata masina. Schimbat rulmentul pe garantie, iar acum e liniste ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai idee cam cat a costat rulmentul asta si daca se schimba doar el sau trebuie sa schimb si discul de frana.Ca asa auzeam la niste "experti".
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat sa precizez ... la Renault rulmentul se vinde impreuna cu discul de frana (asta daca il platesti tu) iar daca masina e in garantie se schimba doar rulmentul
![]() Incearca totusi sa vorbesti cu cineva poate iti face rost DOAR de rulment "neoficial". Din cate imi amintesc, imi facuse rost doar de rulment cu vreo 180 RON, dar l-am schimbat pe garantie. |
--------------------
Renault
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
shoTgunu |
![]()
|
Mda. ce pot sa zic Renault Romania, nu mai stiu cum sa faca sa mai jecmaneasca cumva clientul.
O sa il caut la alte magazine.Are ceva daca nu e de origine?Se uzeaza mai repede? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
|
|
e-SORIN |
![]()
|
Da, la fel ca in cazul "panglica air-bag si blocul de lumini"
![]() Nu cred ca are nimic daca nu e de origine. Parca am vazut pe undeva pe forum pe cineva zicand ca s-ar potrivi de la Logan si ca e la pret bun. S-ar putea sa vorbesc prostii, dar asa imi amintesc. Scotoceste un pic pe forum. Bafta! |
--------------------
Renault
- B 89 XBM
|
|
shoTgunu |
![]()
|
Mersi Sorin pentru sfaturi, ma duc pe dacia club sa vad ce gasesc acolo.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
|
|
e-SORIN |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- B 89 XBM
|
|
shoTgunu |
![]()
|
Super, daca s-ar potrivi cei de logan fara nicio alta modificare adusa ar fi ideal.o sa intreb maine mecanicul sa vad ce zice.
Mersi pentru link ![]() This post has been edited by shoTgunu: 20 Jul 2009, 16:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
incearca la SKF ei se ocupa de rulmenti.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Salut si eu am acel huruit de Vichingi, am schimbat pe fata rulmentul si capul de la planetara, dar se aude pe spate si mecanicul la fel mi-a zis ca rulmentul vine doar cu disc. A rezolvat cineva problema? Oare cel de logan o merge? a schimbat cineva?
Are idee cineva cum se schimba? Am inteles ca trebuie o presa ceva. 13 Aug 2009, 09:39: Revin cu informatii, am un prieten la un service destul de auzit, si-mi zicea ca se schimba rulmentul separat de disc, se baga la o presa hidraulica, doar rulmentul sal avem ![]() This post has been edited by beberazvan_n: 13 Aug 2009, 09:39 |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
shoTgunu |
![]()
|
Da, se schimba doar rulmentul, fara disc.Iti trebuie doar presa pentru a scoate rulmentul vechi.Eu l-am cumparat, mai trebuie doar sa gasesc un service mai decent la pret si sa il montez.Mi-au cerut unii manopera pt montat 200Ron
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
200 ron , asta e prosteala pe fata. Am comandat de la Autokarma rulmentul, maine ma duc sa-l ridic, si cred ca am sa-l pun acasa.
Incearca la AutoCobalcescu la service, este un baiat mai slabut Marian, cred ca te poate rezolva mult mai ieftin. Bafta. Revin cu detalii. |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
prietenu999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
146 Ron se schimba in 10 min la o presa hidraulica dupa ce s-a demontat discul. Atentie la banda magnetica de Abs de pe butucul discului...
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:49 |