Geamurile fumurii si Europa..., Scuze daca s-a mai discutat dar...
![]() ![]() ![]() |
Geamurile fumurii si Europa..., Scuze daca s-a mai discutat dar...
alvis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Vw
Passat
2004 1.9TDI
- JOE
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
in principiu , ar trebui sa fie si in afara la fel, pt ca legislatia romaneasca s-a aliniat in mare parte la normele UE , dar asta e doar o parere
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Si eu as mai avea o intrebare: Autorizatia emisa de service-ul la care ai montat folia este valabila doar pe terioriul Romaniei? {stie careva unde pot gasi o informatie oficiala in acest sens?}.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
incearca si da un telefon la udriste, 021 323 30 30
n'ai ce pierde |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
alvis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 October 07 ![]() |
O scurta privire inainte de a pleca... mersic pt raspunsuri, nu stiu daca mesajul cu udriste imi era adresat au ba, dar o sa sun, sper sa nu ma injure careva...
|
--------------------
Vw
Passat
2004 1.9TDI
- JOE
|
|
Marian66 |
![]()
|
pt toata lumea e valabil. eu am sunat si cand nu stiam unde sa trimit chitanta de la amenda, si cand nu stiam o treaba cu permise retinute si mi-au raspuns foarte politicos. ideea e ca iti raspunde o centralista, si trebuie sa ii explici cat mai concis posibil in 3 sec ce vrei, ca sa stie la ce ofiter de serviciu iti face legatura. dupa 3 sec. devine irascibila
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Duyu @ 17 Jul 2009, 19:00) Si eu as mai avea o intrebare: Autorizatia emisa de service-ul la care ai montat folia este valabila doar pe terioriul Romaniei? {stie careva unde pot gasi o informatie oficiala in acest sens?}. In baza conventiei de la Geneva privind circulatia rutiera normele sunt acceptate prin reciprocitate in tarile semnatare ( tarile actuale UE + multe altele ). Ex daca in RO s-ar interzice inmatricularea masinilor cu volan pe dreapta cele inmatriculate in irlanda ar fi acceptate. Sau daca o tara accepta sa iti pui parbriz mat si sa te uiti prin turele, masinile inmatriculate in acea tara ar putea circula legal si in Romania, dar cele romaneste "tunate" la fel, nu. Concluzie: orice modificare cu autorizare rar vas fi acceptata in orice tara (semnata a conventiei ), chiar daca acea tara interzice respectiva modificare. |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Asta ai zis-o sub spirit de gluma, nu ?
Sa inteleg ca si cu detectoarele radar e la fel ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Nu, nu e deloc gluma. Daca, teoretic vorbind, ai avea autorizatie RAR pentru montarea pe masina a unui detector radar, el va putea ramane pe masina si in ITALIA dar vei fi amendat la folosirea lui, nu pentru existenta lui.
Presupunand contrariul, foarte multe tari cer omologare pentru diverse gadgeturi (folii, carlige de remorcare, roti speciale, etc) crezi ca la un drum in Europa trebuie sa opresti la fiecare granita si sa dai o fuga pana la autoritatea rutiera din tara respectiva pentru a le omologa pentru teritoriul respectivei tari? |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Observatia lui Adydum este corecta, din cate stiu eu!
Orice modificare omologata este acceptata in toate tarile semnatare ale conventiei. Ca nu se va aproba inmatricularea in tara respectiva este alta poveste. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am folie la megane cu 5% transparenta pe spate si in afara nu am avut probleme, nimeni nu m-a intrebat nimic
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:42 |