Reno cumparat din Romania sau din afara
![]() ![]() ![]() |
Reno cumparat din Romania sau din afara
tatimeu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|||
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
diferenta nu exista, intre un clio 3 produs pt ro si unul produs pt fr, in afara de cateva dotari. deci, nu vad de ce ai da 2-3000E in plus si sa-l iei din afara
eu am avut 2 reno-uri luate de-aici si-n 7 ani s-au comportat ireprosabil. singurul motiv pt care nu mai iau reno e pachetul de drumuri grele. din cauza asta maaxez pe alta marca.. |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
+1 la ce a spus herculane. Sunt la fel de oriunde le iei(+/- pdg).
Din 2000 pana azi am avut tot timpul cel putin un Renault in familie,(Megane I,II, si asta de acum) nici o problema cu exceptia ambreiajului la M I. Vad ca da si Clioul semne, dar sper sa mi se para. La buy-back e la fel la toate marcile, asa ca nu e cazul sa te alarmezi. This post has been edited by tudor.: 6 Jul 2009, 21:14 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
herculane |
![]()
|
de curiozitate, ce preturi ti-au oferit la buy-back?
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Buy-back oferea si in vremurile bune preturi mici sau foarte mici in comparatie cu piata. Acum ca piata auto SH e supra-saturata de masini si nu prea se mai vinde nimic, mi se pare pe undeva normal ca buy-back-ul sa ofere preturi extrem de mici. Nu vad sa-li intereseze pe ei ca ai cumparat masina de aici sau din afara. Personal, cred ca daca ar merge acum la Buy-back cineva cu o masina similara cu a ta, dar cumparata din Romania, ar obtine aceeasi cotatie.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
3500Euro ce pret iti pare?
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
la buy-back preturile sunt subestimate din cauza ca cei de la reprezentanta inainte sa revanda masina schimba pe la ea ce e de schimbat, mai fac verificari, si la sfarsit, dupa revanzare, trebuie sa mai iasa si ceva profit. de pilda, am vazut pe cineva care avea un sandero model SANDERO de 3 luni. a dat pe ea 6850 euro si cei de la reprezentanta i-au oferit la buy-back 3.500 euro. mai bine vinzi tu masina cum si pe unde poti si mai pui bani decat sa o dai la buy-back. e 'furt' legal
![]() This post has been edited by alindrgn: 7 Jul 2009, 20:26 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Din afara.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tatimeu |
![]()
|
stiu
bine asta a fost cel mai mic pret primit oricum i-am transmis foarte frumos ca eu nu iau parte la specula |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Mie acum o luna pe masina din semnatura imi ofereau 5500 E (masina este inca in garantie pana in august). Nu se merita, oricum. Inainte de Clio am avut un Logan Preferance dci cumparat cu 8100E. Dupa 15 luni imi ofereau la ei 5700 E si l-am dat cu 6800 fara sa stau prea mult (cu rezervele de rigoare, asta se petrecea in iulie 2007 totusi). Dar nici preturile la masini nu mai sunt ca acum un an. Ce am cumparat in august 2007 cu 12 400 E sa vinzi acum cu 5 500 E, mai bine nu!
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
tatimeu |
![]()
|
in jurul acelei sume mi-au oferit si mie.
avand in vedere ca ma scuteste de drumuri, cautari, si luand in vedere ca mai pun si ei poate 1.000 in plus m-am decis totusi sa o dau. acum astept sa ma sune sa perfectam totul doamne ajuta |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
armin23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
dar ce megane vrei sa iei? modelul nou? 3-ul?? sau un 2? la francezi nu se mai gasesc 2-uri decat la SH, iar astea sunt toate peste 100.000 km, cele sub 100k se vand de parca ar fi noi. partea buna e ca astia au inteles ca e criza si au redus considerabil preturile, dar km din bord parca suna... respingator.
poate te ajuta asta: http://www.renault.fr/vo/search/vo/Search.action#resultats pentru megane 3, eu am vazut oferta cu 16.300 E, diesel 85 cp, sau poti sa o configurezi tu: http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicu...liers/index.jsp |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
tatimeu |
![]()
|
noul megan benzinar
am vrut sa-l platesc pe loc 1,5 dci 105 CP cu ESP 16.100 si ceva , dar baiatul m-a pasat pe saptamana asta (se intanpla sambata - masina era la ei in show-room 5,1 km) |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Specula este o infractiune inventata de comunisti. In economia de piata asa ceva nu exista. Exista pacalire (vanzarea unui produs prezentat in mod voit altfel decat e), vanzare ilicita (vanzarea unui produs care nu apartine de drept vanzatorului) sau vanzarea ilegala (cum ar fi vanzarea drogurilor). Orice tranzactie comerciala nu are nevoie sa fie cinstita, trebuie doar sa fie corecta si legala. Bunul tranzactionat trebuie sa fie prezentat corect si real, iar cele 2 parti trebuie sa aiba capacitatea legala de a face tranzactia. Nivelul pretului se negociaza si orice pret reiese din negociere este corect. NU exista specula in vanzarea de masini, cel putin nu in aceasta forma.
Specula a aparut pe timpul comunistitlor, pentru ca cererea era mult mai mare decat oferta. Unii obtineau masini pe relatii si apoi le vindeau cu profit celor care nu reuseau sa ajunga "in fata" sa cumpere. La fel si cu specula pe bilete la meciuri, spectacole, ea exista doar atunci cand cererea e mai mare decat oferta. In cazul pietei auto SH, oferta e mult mai mare decat cererea, deci NU exista specula, indiferent de pretul oferit/ solicitat/ negociat. |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
tatimeu |
![]()
|
Tudor mama era o exprimare metaforica
stiu foarte bine ce inseamna specula, iar ea nu a fost inventata de comunisti, ci mai degraba cred ca vine din epoci foarte indepartate. Saracia, foametea, razboiul si alte catastrofe naturale sau generate de noi pamantenii au dus la aparitia speculei, au alimentat-o si poate au adus-o la nivel de arta in perioada amintita de tine. cat despre negociere aici poate te referi la o economie "de piata" matura cu reguli de bun simt, cu , scuzati, cultura comerciala, nu la economia noasta. eu stau si ma intreb in situatia in care o regula functioneaza in piata, avem (in cazul acesta) de a face cu interfata dintre Renault si client( reprezentantii au reguli clare toti si dictate de RRo - sper) de ce pentru acelasi lucru diferenta ajunge si la 2000 Euroi. Din aceasta cauza ironia si metafora mea la adresa "obiceiurilor" locului minunat de altfel, dar numai datorat mamei natura. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Tudor |
![]()
|
Sa revin on-topic: pretul oferit de Buy-back mi se pare potrivit pentru sistemul buy-back, dar cred ca poti obtine un pret mai bun daca vinzi masina direct pe piata SH, insa vei avea de asteptat ceva timp pana vei reusi sa o dai.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
salut
intreb, care-i problema cu pachetul de drumuri grele la Clio? sapt viit. dau comanda pt unul FULL si ae si PDG-ul inclus. vreau sa stiu la ce probleme sa ma astept |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
- B-xx-xxx
1982 - 1310 - 4VIT. De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
armin23 |
![]()
|
pachet drumuri grele = garda la sol un pic ridicata, ceea ce face ca masina sa fie putin instabila in virajele abordate la limita. in plus daca nu optezi pentru ESP franele pentru puntea spate vor fi pe tambur nu pe disc (si arata destul de urat daca ai jenti de aluminiu). de asemenea ei se lauda ca acest pachet contine de fapt o suspensie mult imbunatatita... eu cred ca e aceeasi suspensie.
masinile care se vand la francezi nu au celebrul PDG si absolut toate au franele spate pe disc. din cate stiu eu de la noi nu poti cumpara renault nou fara acest pachet... eu asta stiu de acest pachet... daca stie cinva mai multe... sa ne zica This post has been edited by armin23: 19 Jul 2009, 11:03 |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Clio 3.1 1.6 16v vandut in Romania are frane cu discuri pe spate chiar daca nu are ESP. Acum, odata cu facelift-ul nu se mai aduce acest motor => nici o versiune vanduta in Romania nu are frane cu discuri pe spate. La fel e si in Franta, daca nu are ESP, are frane cu discuri doar de la 1,6 16v si 1.5 dCi 105 CP in sus.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
armin23 |
![]()
|
pai... eu sunt pe plaiuri frantuzesti si am vazut mai multe clio-uri cu discuri pe spate... si am crezut ca o fi fost vreo decizie a celor de la renault ca sa scada un pic pretul masinii... o sa ma mai uit, mai ales la modelele campus, desi alea sigur nu au... ma rog... o sa revin cu amanunte.
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
tatimeu |
![]()
|
sa sti ca PDG face toti bani, mai ales pentru un clio 1,2 cum a fost al meu. E drept ca strica nitel imaginea masinii fiind mai cocotata, dar pentru una de 1,2 unde viteza maxima (cel putin la mine 140) este in limite rezonabile nu am sintit in nici un fel ca ar fi cam instabila. Acum de ce zic ca merita banii; cei care stiu Apusenii, poate au fost la Ghetarul Scarisoare si atunci stiu cum e sa urci pana la el.
Inchipuitiva ca urcati un munte pe o poteca unde are loc doar o masina, (cu unele - putine refugii) poteca facuta doar din bolovani, bolovani de piatra mari pentru a nu-i duce apa la vale. Ei bine eu cu al meu Clio am urcat acolo, si surpriza, l-am parcat langa un fratior. Si acum pentru final, pentru toti cei care zic ca au greieri in masina, cand am coborat jos mi-am zis in gand( sa-mi bag piciorul ce dobitoc sunt parca vad cum se imprastie masina cind incep sa o calc putin) puteam da dorm linistit daca aveam drum drept singur si 100km in fata, nici un zgomot nu tu sa simt ca ar avea tendinta sa traga intr-o parte catusi de putin. Dupa aceasta aventura cam prin toamna am facut ITP-ul si le-am spus baietilor ca-l vreau la sange (urma sa ma duc la revizia de doi ani- garantie daca e cazul) si surpriza totul perfect, nici macar un milimetru la fascicolul de lumina deplasare sus au jos, ce sa mai zic de trenul de rulare. eu sincer va spun, nu stiu cum au fost renaulturile inainte de Clio III, dar cred ca de la el incepand toate modelele sunt facute sa te multumeasca.Bineinteles ca carcotasi de TDI-uri exista intotdeauna, dar nu-i bagati in seama (masinile lor sunt prea scumpe pentru ceea ce ofera in plus, daca ofera fata de Renault sau alte marci prost vazute, subliniez inca o data doar de ROMANI. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(r_vlad @ 21 Jul 2009, 10:08) Clio 3.1 1.6 16v vandut in Romania are frane cu discuri pe spate chiar daca nu are ESP. Acum, odata cu facelift-ul nu se mai aduce acest motor Ba se aduce acest motor in Romania si la Renault Clio 3 Phase 2 http://www.renault.ro/vn/noul_clio_f2/p51.php |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Aaaa, da, cu automata cu 4 trepte, uitasem. Din cauza cutiei de viteze nu a mai fost relevanta pentru mine informatia si am uitat.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
armin23 |
![]()
|
ok, m-am interesat si doar motoarele peste(da, am scris sub prima oara) 1.6 de pe clio beneficiaza de frane cu disc si pentru puntea spate. eu am crezut ca doar masinile vandute la noi sunt asa ca sa poata fi vandute ceva mai ieftin.
This post has been edited by armin23: 23 Jul 2009, 10:41 |
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
herculane |
![]()
|
QUOTE(armin23 @ 22 Jul 2009, 16:25) motoarele sub 1.6 de pe clio peste 1.6 (de fapt, de la 1.6 in sus) ![]() eu am discuri pe spate |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:57 |