distributie, intervale
![]() ![]() ![]() |
distributie, intervale
dorind66 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
e cam scumpa afacerea matale
o curea e aprox 80 ron pompa de apa vreo 2 mil etc daca mai tin bine minte oricum pune si tu o lista detaliata cu preturile pe componente ai facut operatia la reno? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
http://rapidshare.com/files/252110317/Manu...una_II.rar.html
Sper sa iti fie de folos.Respect! PS-Dupa parerea mea ai platit mult prea mult pt o operatie de acest gen. This post has been edited by luclapin: 5 Jul 2009, 09:30 |
--------------------
Renault
Laguna/Modus
- MS-//-///
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
la benzina 1.8,16v,manopera distr. +accesorii=4mil.piese distr.+accesorii=11mil,cu piese originale(aceleasi cu cele de pe masina).service de cartier dar foarte buni baietii.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
aici e un topic despre intervalele la care facem/ar trebui sa facem schimbul
pentru alte informatii (desi putea fi mutat acest tot topic acolo) este un topic dedicat,deschis deja si numit "kit de distributie". postati doar informatii despre intervale. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
dorind66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
Am facut operatia la service COBALCESCU....in rest au spus ca masina e OK! Si e OK, nu am avut nici o problema cu ea....si sper sa nu am si nici voi.....Multumesc pentru raspunsuri! Deci, alte service-uri autorizate? Si cu piese originale?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Da ... se pot gasii piese de aceeasi marca si in alte magazine/service-uri; daca nu ma insel cand am schimbat distributia una din role era INA la fel cu cea care fusese pe masina dar pe care mai aparea si inscriptia RENAULT.
Si ca sa nu ma certe colegu audiofilu ![]() ![]() This post has been edited by ovidy: 6 Jul 2009, 16:29 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:55 |