Discuri perforate Lucas TRW - are cineva? (pareri), are cineva? (pareri)
![]() ![]() ![]() |
Discuri perforate Lucas TRW - are cineva? (pareri), are cineva? (pareri)
Catta83 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Passat
negru cu leduri
2012 Ex: Megane II Sedan Privilege 1.6 16v
|
|||
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
la motorul tau cred ca este suficient ceea ce ai tu deja pe masina, nu stiu pretul pentru unul originale renault, dar banui ca sunt mai ieftine
cati km ai cu masina? |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Catta83...la banii aia sunt ok..eu am dat anul trecut pe brembo neperforate tot cam atat....oricum le pui pentru estetica..sa nu te gandesti ca franarea va fi mai eficienta ..masina are numai 115 cai..asa ca...Originale renault sa nu cumperi pentru ca sunt de cacao si costa o caciula de bani..vezi ca mai sunt topicuri la greu cu si despre discuri..la sectiunea m2
shyck? ce treaba au km cu discurile? eu zic ca discurile au treaba cu stilul de condus.. This post has been edited by MHY: 1 Jul 2009, 09:26 |
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Discurile perforate nu sunt chiar numai de estetica... este adevart ca se pun standard pe masini puternice pt. o racire cat mai rapida... dar au si bube negative.. in sensul ca "papa" placutele de frana mai repede si limita de uzura la care trebuie reschimbate discurile este mai mica ... daca se uzeaza peste limita data de producator risti sa se rupa... o situatie nu tocmai placuta
![]() Oricum eu iti recomand daca te hotarasti pt. discuri perforate.. cumpara placute de calitate foarte buna...ceva premium... altfel este pacat.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'''Discurile perforate nu sunt chiar numai de estetica.'''
Esti de acord cu mine ca pentru toata gama renault discurile astea sunt pentru estetica? Nici macar Megane Rs nu le are perforate...si pot da exemple de masini de peste 250 cai care nu au discuri perforate...Da.. se pun standard pe masini puternice...dar masini puternice inseamna peste 400 cp..zic si eu...se racesc mai usor si sunt mai dure..trebuie sa pui ''placute sport'' This post has been edited by MHY: 1 Jul 2009, 09:38 |
--------------------
------
------
------
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
@Catta83: cred ca vei gasi Lucas TRW normale la pret mai mic ca astea perforate. Sunt suficiente zic eu
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
jjcage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 February 05 ![]() |
"Nici macar Megane Rs nu le are perforate"
La RS este un pachet sport optional care include discuri perforate. La R26 pachetul respectiv este standard. |
--------------------
Clio
1.6 16v
2007 Exception
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exista si RS cu discuri perforate din fabrica.... stiu un Megane RS, in 4 usi ( o raritate pt. un RS) cu 230 cai si LSD... achizionat intradevar de nou din Franta...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
Da..daca alegi sasiu sport (daca nu ma insel)...ai si discuri perforate si oglinzi exterioare antracit...asadar..estetica..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu este numai estica... discurile perforate de pe Megane RS care vin din fabrica.. sunt mai mari decat cele ale unui RS normal... de aia vine si standard cu jante pe 18" nu pe 17"
This post has been edited by cj98czh: 1 Jul 2009, 10:11 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
discurile perforate merg pe orice masina pana la urma conteaza cum conduci ca nu cred ca ala de 400 de cai vrea sa faneze de la 250 km/h in 10 m ..deci tot ce faci tu c ele face si ala franarea fiind mai eficienta in cazul in care discurile obisnuite s ar supraincalzi si n ar mai avea aderenta....totusi cum au mai spus si altii trebuie sa cumperi si placute compatibile cu discurile..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
Catta83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi doresc in mod special discuri perforate, singura preferinta ar fi marca ( Lucas) dar pentru astea perforate mi s-a trimis oferta de la Augsburg.
Daca ar avea Lucas normale - cu atat mai bine. Initial am vrut sa le schimb in service la Renault, dar m-am lasat cand mi-a zis preturile: 800 RON ( discurile fata + manopera), 400 RON ( placute fata + manopera), 300 RON ( placute spate + manopera) => 1500 RON Conform ofertei primite de la Augsburg ajung undeva la 900-1000 RON cu tot cu montaj, si am posibilitatea sa imi aleg marca... @shyck - Masina are 92000 Km, nu e vorba de vreo exploatare necorespunzatoare, atat au dus.. |
--------------------
Passat
negru cu leduri
2012 Ex: Megane II Sedan Privilege 1.6 16v
|
|
sorin209 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 15 March 08 From: bucuresti ![]() |
nu am mai deschis un alt topic dar poate ma ajuta cineva?
Cum imi dau seama daca trebuie sa inlocuiesc discurile de frana de pe fata la megane sedan; ma intereseaza daca se stie care este grosimea originala a discului de frana si care este maximul care sa fie tocita ca sa nu am probleme mai tarziu! Am 53000 km cu masina si vine revizia de 60 si as dori sa stiu daca e nevoie si de discuri ! Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:02 |