alegere megane, alegerea optima
![]() ![]() ![]() |
alegere megane, alegerea optima
shokaliptiku |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|||
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Nu cred ca are rost sa investesti pe criza asta intr-o masina.
Cea mai buna varianta de 1.5 dci este cea de 105 cp. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
depinde unde mergi cu masina , varianta cu 85 cai e pt oras , consum f mic , varianta de 105 cai e pt ambele , consum un pic mai mare , mai e si 1.9 dci care e pt afara , si mai e si benzina care e mai ieftina da la consum nu se compara
|
--------------------
-
-
-
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
bun .. multumesc pentru replayri ..
totusi vreau ceva mai detaliat ... care sunt diferentzele dintre 1.5 75, 85, 110 etc cai costuri de intretinere consum fiabilitate stiu ca la un moment dat erau probleme cu pompele la diesel la motoarele de 1.5 ... multam |
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
eu am 1.5dci de 85 si n-am nici o problema ..am schimbat filtre, distributie,,consumabile adica! in rest sunt multumit si de consum atat int/ext! sincer as fi preferat varianta de 105cp pt ca atunci cand plec mai incarcat la drum o simt in depasiri..105 ar fi fost de mare ajutor, dar cum merg eu max 2 pers isi face treaba... merg lejer sunt multumit.
|
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
pai la fiabilitate bate 1.9 dci, la intretinere la partea de filtre e la fel (chiar mai ieftin filtrul de motorina) iar la celelalte ansamble poate sa fie un pic mai scumpa (ex: ambreiaj/volanta).
in ceea ce priveste consumul evident e mai mare ca la 1.5 dci insa este si justificat. |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
bun ... multumesc
pana acum e bine m-am uitat pe cele lalte threaduri la comsum la revizii ... parerile sunt impartite cat papa in mod mod normal 1.5 .. dar 1.9 ia consturile la revizie ... care ar fi pe componente ?! ... |
--------------------
dacia
logan
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
search!
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 10:58 |