Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Greiere cotiera spate, O minunatie de greier

marshall_balance
post 29 Jun 2009, 14:07
Post #1

Membru direct si la obiect

Group: Members
From: Timisoara

Deoarece n-am gasit nici un topic dedicat pentru asta, m-am hotarat sa deschid unul nou. In caz ca oarecum exista, va rog atentionati-ma.

De vreo o luna, doua, ma tot chinui sa-i dau de cap minunatului greier foarte ascutit din partea din spate a masinii, iar intr-un sfarsit, ieri am ajuns la concluzia ca e de la cotiera spate (partea din spatele ei, unde este prinsa de bancheta). Practic de la cum stau oamenii in masina cu mana pe ea, a prins un oarecare joc, si se aude un zgomot foarte ascutit de fier pe fier. Mentionez ca am varianta de echipare Privilege, ca in semnatura de altfel.

Am tot incercat sa ajung in spatele banchetei dar fara folos. In spate, ea este prinsa de jur imprejur cu un fermoar tras pe interior. Acum, intrebarea mea ar fi daca stie cineva cum as putea desface acest fermoar, pt ca am tot cautat si nu i-am gasit capatul de care sa-l trag?

Mersi!

--------------------
BMW 530d F10 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
L!nuX
post 29 Jun 2009, 22:27
Post #2

Membru decent

From: Bucuresti

da-i cu wd40 si il omori smile.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
marshall_balance
post 30 Jun 2009, 08:07
Post #3

Membru direct si la obiect

From: Timisoara

Asta si vreau, dar n-am cum pt ca nu pot sa deschid fermoarul ca sa ajung in spatele banchetei...doar nu ma apuc sa dau cu spray pe tapiterie in fata...

--------------------
BMW 530d F10 2011
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:56
Dacia