Limba Romana facuta praf...
![]() ![]() ![]() |
Limba Romana facuta praf...
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Da tu vorbesti tiganeste asa cum vorbeste asta romaneste???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' eu nu ma dau in spectacol ca sa apar la TV.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
macar la asta n-ai pretentii, dar la cum fac unii praf limba romana pe-aici pe forum....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Bene ca stie voi limba ronane..... Dar totusi, zic ca vorbeste inteligibil, nu ca marii poporeni care spun 5 cuvinte dintre care 3 stai sa le cauti in dexul de specialitate.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Foarte nasol cu boalele astea care te apuca numai cind ajungi la pesitenciar
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
QUOTE Da tu vorbesti tiganeste asa cum vorbeste asta romaneste??? @vet Noi suntem romani ,suntem in tara noastra asa ca nu trebuie eu sa invat sa vorbesc tiganeste ,maghiara sau alte limbi ale unor minoritati .Cand ies din tara ma adaptez la limba lor daca stiu daca nu ,se gaseste unu doi cu care sa te inteleg in engleza ![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Bucuresti
1.6 16v 2002 Lipsa de idei.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Irish @ 21 Jun 2009, 21:38) @vet Noi suntem romani ,suntem in tara noastra asa ca nu trebuie eu sa invat sa vorbesc tiganeste ,maghiara sau alte limbi ale unor minoritati .Cand ies din tara ma adaptez la limba lor daca stiu daca nu ,se gaseste unu doi cu care sa te inteleg in engleza ![]() Bafta !! Asa-i ca i-ai votat pe Jiji si pe VC Tudor? Ce e asa deosebit la o janghina de cioroi care nu poate sa vorbesca o romana mai inteligibila? Cunosc romani cu diploma de bacalaureat care nu stiu sa scrie (la propriu.....nu stiu efectiv sa lege literele intre ele). Este un tigan care se poate face inteles de romani. Limba lui materna este tiganeasca. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Am avut alte lucruri mai bune de facut decat sa merg sa votez pe unii care se vor imbogatii foarte usor ,iar noi oameni de rand tot nu intelegem nimic .Astai raspunsu la intrebare ,restul nu am inteles ce ai vrut sa spui .Nu conteaza ce limba materna are ,trebuie sa invete si limba tarii in care sta in asa fel incat sa se poate intelege .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Este jenant sa traiesti intr-o tara si sa nu stii sa vorbesti in limba oficiala. Treaba lui cu limba materna, sa faca ce vrea cu ea, de obicei o foloseste in gasca lui sa faca faradelegi.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pana una alta rromii stiu sa o mai rupa pe romaneste... dar exista alta minoritate care chiar refuza sa invete limba romana........
asa asa, ca fapt divers. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 19:01 |