Megane III, 1.6 Expression, Motanul Negru, mai 2009
![]() ![]() |
Megane III, 1.6 Expression, Motanul Negru, mai 2009
soferix |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poze!
Sa o stapanesti sanatos! |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
sa o stapanesti sanatos. Asteptam pozele si impresiile
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Si.... POZE ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Felicitari pentru achizitie.
![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
nu mai pun si imaginile..scriu numai
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Daa...asteptam poze cu motanu'.
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
soferix |
![]()
|
Dragilor, scuze pentru lipsa de poze. Motivul: job, casă, job, apoi weekend shopping săptămânal și alte multe și mărunte, apoi fuga la un munte-ceva... și acest jurnal l-am început la o lună de la achiziție.
Duminică ies din nou, unul din scopuri fiind o sesiune foto pe-ndelete. promit să revin cu poze cu Motanu'. Cât despre impresii, sunt atât de multe... încât mai bine vă răspund la întrebări punctuale, dacă aveți. Deci, întrebați! Și vi se va răspunde, dar numai legat de Motan ![]() Mulțumesc pentru urări și răspunsuri. Ne mai citim! PS: Am citit și răscitit regulamentul și nu reușesc să mă prind de ce am acel semn de warn? Mă poate ajuta cineva, vă rog? This post has been edited by soferix: 13 Jun 2009, 18:42 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
click pe el si afli motivul....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
sa o folosesti cu placere. si asteptam poze
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Felicitari pentru achizitie, merita tot banul. De asemenea, Solenza a meritat tot banul. Am avut Super Nova si inca imi aduc aminte de cate m-a invatat masinuta aia. Cand am vandut-o se comporta impecabil... Sa o stapanesti cu intelepciune!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Sa o stapanesti sanatos!
As vrea cateva impresii (de preferat, cat mai obiective) despre calitatea fabricatiei. Adica prezenta eventualelor zgomote in habitaclu: greierasi, trecere prin denivelari, insonorizare motor, etc... Si aici poate poti face comparatie cu o concurenta din clasa ei (nu solenza). ![]() Mersi... This post has been edited by dansora: 14 Jun 2009, 20:39 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Mie imi miroase ca vrei Megane 3 Dane!
On: sa o stapanesti sanatos si...pune poze! ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
soferix |
![]()
|
salut
continui sa raman dator cu pozele, aseara am ajuns prea tarziu acasa, promit sa postez poze diseara. @dansora: singura comparatie pe care o pot face este cu Golf 6, am condus-o vreo 50 km inainte si mi-a placut la fel de mult, dar foarte diferit. Ambele sunt exceptionale, insa Renault Megane 3 a punctat - la mine - peste Vokswagen Golf (imi cer scuze pentru comparativul adhoc, este un raspuns la solicitarea explicita a unui cititor) pe aceste considerente: comparatie obiectiva: la aproximativ acelasi pret, 14.000 euro, benzinar, toate taxele, Megane 3 are motor 1.6, 110 CP, Golful are 1.4, 80CP. Megane 3 are 4 ani/100.000 km garantie, Golf numai 2 ani/100.000km garantie. in plus, Megane 3 are sensor parcare - fff util - si multe alte gadgeturi. Intretinerea: Megane este mai ieftin decat Golf, sursa: acest forum, alte forumuri, prieteni, colegi. comparatie subiectiva: Meganul e mai mare decat Golful, Golful este o masina-icon, nu am vrut asa ceva. designul este mult mai frumos si... multumesc moderatorilor pentru intelegere java script:emoticon(':blush:') senzatii: motorul - sau probabil sistemul de evacuare - scoate obisnuit un sunet de marait cu o usoara tenta de zuruiala metalica la peste 4.000 rpm (literatura, nu?). la 140kmh am scos din viteza, sa "ascult" masina, pe A1, pe o portiune mai buna: vantul, cu cat este mai din lateral, cu atat fluiera mai tare in oglinzile laterale. in rest, masina pluteste perfect. gumele huruie tare daca asfaltul este prost. pe asfalt "popou-de-bebe" scoate un fasait discret. cutia de viteze: e ceva de munca java script:emoticon(':wacko:'). am 6 viteze, a 6-a intra pe la 90kmh, un pic peste 2000 rpm. asta inseamna trepte foarte scurte - mie imi convine pentru ca reduc consumul si, daca am nevoie, pot scoate reprize bune la depasiri. oricum, ar are un indicator de schimbat vitezele, cam pe la 2500. stabilitate: irelevant, inca o pilotez ca un tataie... reflexele mele sunt inca setate pentru o masina sport de 900kg... asta are aproape 1300! sunete. nu exista. totul pare foarte bine inchegat. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru masina.
Ar trebuii sa schimbi vitezele la peste 3000rpm iar motorul sa il tii in 2000-2500rpm. Motorul pe care il ai este unul de turatie (trage pana la 6000rpm). Daca vrei sa ii simti intradevar puterea incearca sa faci un drum cu el mai turat. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
POZILII !!!
![]() Fa una pentru mine cu display-ul de la radio cd... ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
soferix |
![]()
|
salut
încer de duminică seară să postez fotografii cu Motanul și mi se afișează constant asta: Această pagină Web nu este disponibilă. Pagina Web de la http://www.reno.ro/index.php? poate fi oprită temporar sau a fost mutată la o nouă adresă Web. Mai multe informații despre această eroare eu folosesc chrome. voi încerca să găsesc o soluție independentă și o să postez aici link. asta e. revin |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
kiphtea69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 8 May 09 ![]() |
Fa-le mai mici (cam pe la 1600 x 1200 \) si o sa mearga !
|
--------------------
asd
dsa
2005
- b-14-xxxx
|
|
soferix |
![]()
|
@kiphtea69: incerc, multumesc
ia sa vedem e o poza cu mobilul, scuzati calitatea. daca merge, diseara le postez pe alea ami bune ![]() si a mers! multumesc inca odata This post has been edited by soferix: 18 Jun 2009, 10:17 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte faina !
![]() ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
dansora |
![]()
|
Inceputu-i bun
![]() Revin si eu cu cererea mea: o poza cu display-ul de la Radio..multzam !! |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
soferix |
![]()
|
salut
mulțumesc kiphtea69 de sfat: le-am salvat mai mici și au încăput. special pentru dansora: displayul. poate îmi explici și mie care era marea curiozitate ![]() ultima, cea cu primii 1000 km, am pus-o ca sa vedeți că se poate ajunge cu mașina și în locuri mai puțin asfaltate... mă rog, de atunci am trecut și prin locuri cu adevărat nașpa. mașina este minunată, se conduce lin de tot. aș putea locui în ea, dar mai am serviciu, familie... în fine, vizionare plăcută. dacă mai sunt întrebări, solicitări de pozat vreun reper special, dați de veste. sănătate! Attached thumbnail(s) MotanuNegru_01small.JPG ( Size: 97.64k ) Number of downloads: 3177 MotanuNegru_02small.JPG ( Size: 85.82k ) Number of downloads: 2980 MotanuNegru_03small.JPG ( Size: 86.32k ) Number of downloads: 3365 MotanuNegru_04small.JPG ( Size: 105.58k ) Number of downloads: 3348 MotanuNegru_05small.JPG ( Size: 111.47k ) Number of downloads: 1254 MotanuNegru_display.JPG ( Size: 83.54k ) Number of downloads: 1390 MotanuNegru_vitezometrul.JPG ( Size: 97.16k ) Number of downloads: 1667 MotanuNegru_climatronicul.JPG ( Size: 82.29k ) Number of downloads: 1668 MotanuNegru_consola.JPG ( Size: 89.02k ) Number of downloads: 1409 MotanuNegru_primii_1000km_small.JPG ( Size: 87.46k ) Number of downloads: 1493 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da jos husa aia de pe volan!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
soferix |
![]()
|
Da, să trăiți, dar după ce o să găsesc ceva care să îmi facă volanul mai gros... așa m-am obișnuit încă de la Merțanul de Mioveni... e o chestie de obișnuință.
A fost primul lucru pe care l-am cumpărat la mașină, după vreo 60 de litri de benzină ![]() deci, dacă primesc vreun pont, sfat, obect etc, orice, cu care să înlocuiesc husa aia, care nu e cine știe ce arătoasă, o înlocuiesc. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Este un baiat in Craiova care imbraca volane in piele de zici ca asa au venit din fabrica. Uite profilul lui http://www.reno.ro/index.php?showuser=7802 trimite-i un mesaj si sigur te ajuta!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
soferix |
![]()
|
multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009, Expression 1.6
- B-NN-XXX
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Frumoasa masina in general, frumoasa culoare ei, felicitari pentru achizitie!
Dar daca vrei sa nu o dai in balarii, sa treci de la farmecul masinii la repulsia pe care o genereaza masina "tunata" de "taranii" ("taran" - nu ma refer la un satean obisnuit) care isi pun pe ea CD -uri la parbriz, matanii, catelusi care dau din cap etc., atunci SCOATE ACEA HUSA DE PE VOLAN SI ACEA BUSOLA DE PE TABLOUL DE BORD. In rest, numai de bine! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Husa din aia am si eu si mi se para foarte utila mai ales ca nu iti mai aluneca mainile pe volan.
Soferix, masina ar arata mai bine macar cu niste capace sau chiar cu jenti de aliaj. Kilometrajul e super ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar astia ti-au livrat-o fara capace? Sau le-ai scos ulterior?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:54 |