sistem de sonorizare, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
sistem de sonorizare, sfaturi
scenic1988 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 8 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|||
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
in primul rand schimba toate boxele
cauta sa iti insonorizezi usile(prin interior, pe fata de tabla) 5 Jun 2009, 19:48: am un woffer ce mi l-am confectionat singur acum 3 ani cand mi-am luat prima mea masina darr.....laguna nu prea este o masina din care sa sara watii eu o vad ca pe o limuzina incearca unul mai mare eu am un difuzor de 400w reali pe care vreau sa il pun This post has been edited by gheorghita88: 5 Jun 2009, 19:48 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
scenic1988 |
![]()
|
eu miam confectionat un woffer dintrun difuzor de bass de la dynacord are in jur de eu stiuu poate undeva in jurul a 700 de rms poate si mai bine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
atunci lasa masina asa nu ii mai fa nimic, cumpara dijuzoare de firma de dimensiunea celor originale si un mp3 bun, mp3 de firma la care te mai costa 200 lei comenzile pe volan
la urma laguna e o masina eleganta, sport, clasica sau cum vrei sa o folosesti eu zic ca laguma e o masina la care modelul nu se demodeaza dar trebuie sa o tinem la zi cu dotarile(mp3 praguri spoilare etc) |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
tiberiutimisoara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 March 09 ![]() |
pai mp3 ??? hah pt fidelitate pune pick up
![]() ![]() bafta |
--------------------
reanult
laguna 2
2002
|
|
scenic1988 |
![]()
|
eu si maine daca vreau mam dus si iam pus clarionul am un mp3 player foarte bun darr......configuratia bordului unde se duce?
tiberiu da apreciezi mediile care intradevar lipsesc dar si bassul acela fin si curat care te loveste exact cand nu te astepti D: si ca tot venii vorba de claritate un cd-audio facut cum trebuie bate la fundulet un mp3 si orice piese mp3 luate de pe suport apple sau orice alt gadget credema ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Solutia = FLAC
Fisierele .flac au o calitate net suerioara mp3-ului. Unul din cele mai cunoscute playare care suporta aceste fisere este IPOD-ul. Poti cauta AUDIO BOX pentru Renault: http://www.renault-laguna.com/forum/audio-...-box-t1486.html (nu am gasit un link mai bun ![]() Am vazut la un prieten care a pastrat instalatia originala pe un Golf5 folosind "cutiuta" magica...si fisiere .flac. Se aude super si pastrezi si toate comenzile originale alea masinii...Ipod-ul poate sta lejer in torpedo. Pentru difuzoarele din portiere...cauta ceva de 13cm cu putere mai mare ... din cate stiu eu...astea originale Cabasse au vreo 15 wati. Pentru Bass...un tun de bass decent si o statie pe masura va rezolva problema. Dupa cum cred ca stii...nu ai iesire de statie pe instalatia originala dar poti folosi o "jucarie" foarte interesanta. Nu stiu exact cum se numeste...eu am gasit la un magazin de alarme/casetoafane in Bacau. E o "cutiuta" care se cupleaza pe una din iesirile originale ale casetofonului (spate.stanga + spate.dreapta) si are 2 iesiri. Una scoate exact acealasi semnal (spate.stanga + spate.dreapta) nemodificat...nedistorsionat si una care scoate semnal pentru amplificator (2 mufe RCA). Am dat cca 750 de mii lei vechi pe ea. Singura problema ar fi puterea si claritatea pe care o poate scoate Cabasele original pe noie boxe din portiere...daca nu e satisfacatoare poti cauta un inlocuitor de casetofon...dar va trebui sa cauti i o alta "audio box"...ele fiind facute pe marci de masini...modele de casetofon. Daca nu...poti folosi un amplificator mai destept...care sa iti amplifice si difuzorele din portiere. Aici singura "problema" fiind cablajul mai delicat...dar nu imposibil. Bafta !!! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Vad ca esti stiutor in ale muzicii ( Dj ) si asta e bine.Sa-ti dau un sfat,daca vrei claritate ( bass,medii,inalte ) cauta boxele Hertz,sunt echilibrate perfect din toate puntele de vedere.
Sunt putin mai scumpe ( undeva intre 350 - 600 lei ) dar sunt ok,merita toti banii. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
poti sa iti pui si mama boxelor, daca nu ai portierele insonorizate, sunt degeaba. Iar pentru bass iti poti lua un sub mic compact de 8'' sau 10''.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
bun, insa vin si eu cu o intrebare..insonorizarea usilor cum se face,acasa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
scenic1988 |
![]()
|
naighba stiu despre ce vorbesti pt sub am avut p scenic montata o smecherie daia de la stinger numai ca eu am montato direct la cd player in spate va multumesc pt sfaturi acum ma duc sa dorm am avut o noaptee lungaa
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
scenic1988 ce ar fi sa incerci tu cu un egalizator k daca esti dj gasesti varianta ok cu inaltele bass etc.
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
tiberiutimisoara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 March 09 ![]() |
tare ,clar ,putere ... alege BOSE - o sa fi uimit . si la pret e putin piperat dar faci investitia pt ani buni BOSE - bate cam tot chiar tot ma refer la jbl magnat etc ... da clad cd ul bate mp3
|
--------------------
reanult
laguna 2
2002
|
|
scenic1988 |
![]()
|
tiberiu bose da si nu este foarte adevarat ce zici tu ca bate jbl magnat etc dar inclin intre bose si focal si este foarte grea decizia insa nu asta e marea problema cd-playerul este problema care ieri ma dezamagit profund canta 1 min si dadea mesaj HI-TEMP si intra in radio asteptam o juma de ora dadeam pe cd iar dupa 1 min intra in radio ........off:( acum dragi lagunisti nu as vrea sa fiu nesimtit dar pe megane sedan luat anul trecut in noimebrie nou nout sunetul e mult mai batos bass claritate nu stiu ce mp3 player are ce difuzoare dar un alt baiat cu un megane sedan mai vechi ma intrebat ai woffer pe ea?bine ca in rest laguna ii da clasa dar la sunet .......ca linie de sunet de fabrica e mult mai ok meganeul (sa nu zic de octavia care a rupt plamanii in mine binee nici chiar asa dar ma uimit )
This post has been edited by scenic1988: 10 Jun 2009, 22:35 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(tiberiutimisoara @ 10 Jun 2009, 22:40) tare ,clar ,putere ... alege BOSE - o sa fi uimit . si la pret e putin piperat dar faci investitia pt ani buni BOSE - bate cam tot chiar tot ma refer la jbl magnat etc ... da clad cd ul bate mp3 Alege Bose ca sa ce? Bose nu produce sisteme audio auto aftermarket. Ei lucreaza direct cu producatorii auto. Poate doar la dezmembrari sa gasesti niste difuzoare date jos de pe masini. Cat despre pretul putin piperat? Putin piperat fata de ce? Iar restul producatorilor audio nu se rezuma la jbl si magnat. scenic1988 zi-ne ce bani ai disponibili si ce asteptari ai de la sunet si vei primi un sfat competent nu rachete de-astea gen Bose & Co. Ca o parere personala, din cate sisteme am vazut pana acum, difuzoarele cu cel mai bun raport pret/calitate se gasesc la Helix si DLS. Focal si Hertz mi se par cam supra-apreciate. Dar repet, insonorizarea e baza, dupa aceea vine amplificatorul si ultimele pe lista sunt difuzoarele. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
scenic1988 |
![]()
|
bai bani sunt 1500 2000 de roni pentru inceput .....dar stand acum ma gandeam oare nu incape un dvd in bord ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
bose produce sisteme OEM auto si pentru casa.
La 2000 roni ai putea lua cam asa ceva: HU: Clarion DZX588RUSB Boxe: Helix E135 Woofer + Amplif boxe: GZTB 25ACT Astea sunt pana in 2000 Ron Mai trebuie sa iei un kit de cabluri si sa te ocupi de insonorizare. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
scenic1988 |
![]()
|
hu am deja
kit cabluri have it (2 seturi chiar ) woffeer + puternicul lui amplif ce miar mai terbui boxe +amplif boxe si poate poate un dvd ? insonorizarea orcum incep cu ea doar nu st nebun sa o las asa ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
ce HU ai?
ce kit de cabluri ai? ce woofer/amplif ai? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
scenic1988 |
![]()
|
posibilitati pentru dvd
![]() http://audiolab.ro/dvd-playere-auto/dvd-pl...-vme9122ts.html http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Aut...OVOX/VME9020TS/ http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Kenwood/DDX5022/ http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Kenwood/DNX7200/ 11 Jun 2009, 00:35: hu clarion cap de serie iulie 2008 am uitat seria si alte specificatii din pakate kit cabluri bineinteles hifonics luat de curand am dat vreo 450 de ron si un dietz dar nu prea ma bazez woffer custom made ![]() amplif pt woffer JBL GTO 14001 This post has been edited by scenic1988: 11 Jun 2009, 00:35 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
pai zi-mi si mie exact ce componente ai ca sa stiu ce ar merge cu ele.
cablurile dietz sunt mai bune decat hifonics. wooferul de care e? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 18:20 |