SERVICE BULGARIA ?
![]() ![]() ![]() |
SERVICE BULGARIA ?
scenic1988 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 8 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|||
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
QUOTE(scenic1988 @ 3 Jun 2009, 07:53) jignesti leguma....este cu o clasa peste pissat la orice (dotari, confort, costuri, design, motorizare nu vreau sa comentez). Asta e si motivul pt care mai sunt posesorul ei. Serus din Bd. Timisoara mie mi se pare ok....preturi la piese ca la orice magazin online, manopera 70-90 ron pe ora depinde la ce lucreaza, poti sa stai langa ei in timp ce fac orice la masina, mecanici buni, electricieni buni. Nu lucrez acolo, nu am neamuri acolo, pur si simplu sunt un client multumit de ei. Am fost si la altii si nu mi-au placut (exemplu cobalcescu din prelungirea ghencea) Bulgaria? neah!!! Prea departe pt un rahat de revizie pe care poti sa ti-o faci singur...sau..ma rog....eu pot sa mi-o fac singur. This post has been edited by tibirk: 3 Jun 2009, 11:52 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
scenic1988 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 8 May 08 ![]() |
iarta-ma ca am jignit masina comparand-o cu pissatu am facut diferenta pt ca am mers cu unu si sincer desii era 4 motion nu mia lasat nici un fluturas in stomac zgomotasa etc pt ca eu a trebuit sa aleg intre laguna si pissat si bineinteles am ales laguna insaa zici tu de serus bd timisoara daca ti-as spune ce patanie am avut eu cu baietii aceea ai zice ca este un basm am avut un scenic 2 benzinar 1.6 16 v luat nou nout la 30 de mii de km masinuta a devenit pom de craciun totii martorii arpinsi in bord etc etc vrei sa sti cat ma costat revizia plus ce reparatii am mai avut p acolo ba un cablu mancat de soricei la socrii la tara etc ? 30 de milioane am ramas
![]() ![]() This post has been edited by scenic1988: 4 Jun 2009, 08:19 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- B 99 UBS
2006
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Eu niciodata nu le las masina si plec. In nici un service. Nici la un var de-al meu n-am lasat-o.
![]() This post has been edited by tibirk: 4 Jun 2009, 09:58 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:46 |