Roata noua+cui=gaura. Merge reparata ?
![]() ![]() ![]() |
Roata noua+cui=gaura. Merge reparata ?
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
se repara la orice vulcanizare, fie cu dop, fie cu petec. Nu-i mare problema.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E una non-stop si destul de buna, prin Vitan pe Energeticienilor.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
Datorita dvs. si mai ales rapiditatii raspunsurilor am reusit sa repar roata chiar pe Energeticienilor, inainte de a se desumfla.
Multumesc. ![]() M-ati scapat de cric si roata de rezerva pe care le-as fi utilizat probabil maine... ![]() PS: Ca fapt divers...m-a surprins sa vad ca roata nu se desumflase vizibil nici dupa 2h 30 min. de la constatarea problemei, in ciuda faptului ca zgomotul produs de aerul care iesea era destul de evident, amplificat de apa de la ploaie ce mai facea si clabuci in locul cu pricina... Bine c-am fost inspirat si n-am scos cuiul imediat...ca acolo ramaneam. This post has been edited by Vesnic_nemultumitu': 3 Jun 2009, 00:29 |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
Fratzica |
![]()
|
drum intins
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e cu dus si intors.....
ca poti risca sa nu iti dai seama...sa pleci la drum si sa se desumfle pe autostrada la 130 plus....si o dai in altele..... oricum ciudat ...eu am stat cu un cui in roata vreo 6 luni si doar dupa ce am luat o groapa la viteza mai mare a inceput sa scape aer.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Fratzica |
![]()
|
atata timp cat anvelopa nu e taiata mai mult de 1 cm nu are ce sa se intample. Adezivul folosit in cadrul vulcanizarilor nu e apa de ploaie.
Plus ca daca se dezumfla anvelopa la 130+ vei opri pana sa apuce anvelopa sa se faca bucati, crede-ma. Anvelopele tubeless sunt deosebit de sigure. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fratzica eu zicea de situatia cand are cui si se desumfla...nu dupa ce a fost reperata.....
ps eu am senzori.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Fratzica |
![]()
|
pai normal ca daca are un cui in ea se va dezumfla la un moment dat. Totul tine de socul administrat anvelopei. O crestere rapida a presiunii in interiorul anvelopei poate duce fie la evacuarea cuiului fie la ruperea materialului in jurul acestuia.
Nu vad marele avantaj al senzorilor in caz de pana in mers. Iti dai seama imediat ca ai pana odata ce incepe sa vibreze volanul. Senzorii sunt buni doar ca sa stii ce presiune ai in roti sa nu te mai opresti la benzinarie sa verifici. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Am avut si eu un cui luat cu roata dreapta fata. In 2h de cand am "calcat" pe cui mi s-a desumflat roata cam jumatate. A fost scos cuiul, i s-a aplicat un petic adeziv si am mers cu ea de atunci cca 20.000 km chiar si cu viteza de > 170 km/h. Nicio problema pana acum.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
si daca e pe spate ce vibreaza...si daca are doar 1 atmosfera fata de 2...nu prea vibreaza...etc etc..etc.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai cu impresiile, sa curga paginile!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai uite ca nu vibreaza......
patit la mine.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
Mie mi s-a intamplat sa vad prin oras, in trafic, pe cate un nefericit cu o roata desumflata (pe spate), ideea era ca mergea baiatul...n-avea treaba. Ce-i drept, prin oras...viteze mici...gropi/valuri multe...poate credea ca e de la carosabil...
This post has been edited by Vesnic_nemultumitu': 5 Jun 2009, 00:20 |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
Fratzica |
![]()
|
la viteze mici nu ai cum sa simti pana pe spate. Nici pe fata nu o simti daca mergi in linie dreapta.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 23:43 |