[CUMPAR] Casca bluetooth sau receptor gps Bluetooth, Cu acumulator intern care nu mai tine
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Casca bluetooth sau receptor gps Bluetooth, Cu acumulator intern care nu mai tine
lucifer |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|||
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
ai pm!
|
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Ti-am raspuns tot pe PM !
|
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
lary2201 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
daca mai e valabil anuntul am eu 2 casti nokia bluetooth noi ( folosite doar foarte putin ) pt tel mobil. id mes laurentiu_tieru
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
lucifer |
![]()
|
Nu vreau sa fie noi , vreau sa fie cat mai ieftine , de aceea vroiam sa fie cu acumulatorii praf , mai ales ca aceasta casca va fi desfacuta si folosita in alt scop ! Nu as vrea sa stric una noua
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
lucifer |
![]()
|
Casca bluetooth poate sa aiba lipsa bratul de prindere , fara incarcator .
Receptorul gps poate sa aibe lipsa incarcatorul , acumulator lipsa . MENTIUNE : sa fie functionale ![]() |
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Am 2 casti bluetooth nokia si sony ericsson ambele in stare de functionare. 20 ron bucata sau 35 ron ambele.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pot sa intreb ce naiba faci cu ele???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
lucifer |
![]()
|
ursul_bipolar ai PM
|
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Si tu!
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
am o mica banuiala.....dispozitive de copiat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
lucifer |
![]()
|
ursul_bipolar multumesc pentru casti !
Rog un moderator sa inchida acest topic ! 6 Jun 2009, 01:39: QUOTE(rcosmin @ 5 Jun 2009, 19:13) Cand era de copiat , copiam direct de pe ecranu telefonului mobil , asta nu mai merge acum cand toate examenele sunt pe pc , teste grila , sunt alte metode mult mai bune decat dispozitivele de copiat , cu casca etc . This post has been edited by lucifer: 6 Jun 2009, 01:39 |
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.158 Joined: 11 February 04 ![]() |
Zi ce vrei sa faci, te rog.
Am o veche casca BT Nokia si ti-o dau gratis daca mi se pare interesant proiectul |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
lucifer |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 6 Jun 2009, 08:01) Zi ce vrei sa faci, te rog. Am o veche casca BT Nokia si ti-o dau gratis daca mi se pare interesant proiectul Nu o sa ti se para interesant ceea ce vreau eu sa fac . Din casca vreau sa fac un repertofon cu microfon wireless , iar din receptor vroiam sa fac ceva de genu http://www.teltonika.lt/en/pages/view/?id=937 Acum ca mi-am gasit casti si receptor rog un moderator sa stearga acest topic ![]() |
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 19:14 |