cod de eroare
![]() ![]() ![]() |
cod de eroare
cireapd |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|||
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Salut , si eu am facut chestia asta si am ramas shocat cand am vazut pe bord STOP si tanti imi spunea ca am probleme cu servo directia.
Te duci inapoi in ddt dezactivezi optiunea aia si apoi incerci sa stergi eroarea ( eu nu am reusit sa o sterg asa ca am scos borna de la baterie 2 min si sa sters singura ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
2001/Privilege Oltcit Club 1.3 12TRS 1987 - MM-03-JIG
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
O mica intrebare,de ce va bagati la DDT daca nu va pricepeti?
Nu e un simplu computer de acasa,e ceva mult mai complex si mult,mult mai costisitor.Nu judec pe nimeni,dar aviz pt cei care sunt tentati sa-ti modifice parametri din DDT,nu e de gluma cu asa ceva. Sper sa nu fie nmic grav la tine si sa te inveti minte din greseli. Baftalo!! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
gabriel/rr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 April 09 ![]() |
DAEV inseamna ca tu ai directie variabila asistata si electric,nu te juca!poti incerca sa scoti borna,dar daca asta nu rezolva problema CLIP scrie pe tine,si cum a mentionat Yutcaru daca va jucati cu DDT-ul si nu stii ce faci o sa strici ceva calculatoare(uite-te pe caseta sub servo,vezi ca ai un motor pas cu pas,verifica cupla,iar pe servo ai un captor de viteza apasare pe pedala,verifica cupla
![]() |
--------------------
renault
laguna
- b90kdb
2004/2L/privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 19:12 |