[VAND]Ceas Wenger Swiss Military, +briceag Wenger
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Ceas Wenger Swiss Military, +briceag Wenger
cus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 April 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) swisPROMO1.jpg ( Size: 20.61k ) Number of downloads: 941 swisPROMO2.jpg ( Size: 175.49k ) Number of downloads: 877 swisPROMO3.jpg ( Size: 157.71k ) Number of downloads: 858 swisPROMO5.jpg ( Size: 80.24k ) Number of downloads: 919 |
||
--------------------
renault
Laguna III 2008-CVA 2.0 DCI 150CP
2008/Privilege
|
|||
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
de unde esti?
produsele sunt noi? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- BV-11-CHE
2005
|
|
cus |
![]()
|
Bucuresti iar produsele sunt noi.
|
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
cus |
![]()
|
up
|
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
cus |
![]()
|
up
|
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Ofer PDA sony Clie cu bluetooth si touchscreen, care recunoaste scrisul de mana, la schimb.Am incarcator, cablu de date la el.
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
cus |
![]()
|
imi pare rau dar nu fac schimburi
This post has been edited by cus: 2 Jun 2009, 20:51 |
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ti-a fost oferit un schimb. Daca nu iti convine, ai, te rog, bunul simt sa il refuzi politicos.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cus |
![]()
|
am inteles ca ofera,adica vinde nu ca ar vrea un schimb...
![]() This post has been edited by cus: 2 Jun 2009, 20:50 |
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Daca ceasul avea curea metalica nu din piele, eram foarte interesat si la pretul afisat.Daca pretul este negociabil discutam pe PM.
Am o curea metalica si daca as sti ca poate fi montata (pentru ca eu sunt profesor de inot) as incerca sa vad daca se poate. Avem acelas model de masina si am destule piese care poate te-ar interesa. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
cus |
![]()
|
imi pare rau dar chiar nu imi trebuie decat bani in perioada aceasta.pretul nu este negociabil.
|
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Foarte neserios acest user, l-am sunat duminica si i-am propus o intalnire sa vad ceasul, a spus sa vin in zona lui a doua zi.L-am sunat a doua zi si nu a raspuns la telefon toata ziua.
L-am sunat azi din nou si mi-a spus ca nu mai are niciun ceas de vanzare. Aviz amatorilor care mai vor sa cumpere ceva de la el! ![]() |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
cus |
![]()
|
1)nu ai vrut sa cumperi un ceas ci doar sa vezi daca se potriveste o curea de-a ta la el
2)nu am raspuns la telefon pentru ca nu il aveam la mine 3)chiar nu mai am nici un ceas,ce nu intelegi,de ce esti atat de agresiv? Nu vad cu ce am fost neserios,nu te-am pus pe drumuri,nu ti-am vandut ceva aiurea,ce am facut ca sa fiu neserios chiar nu stiu. |
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
cristianxxl |
![]()
|
1-evident ca vroiam sa cumpar ceasul ,altfel nu te sunam.
2-tu ai spus sa te sun a doua zi, puteai sa spui ca nu mai ai, sau numai vrei sa-l vinzi 3-era de bun simt macar sa suni sa spui ceva cand ai vazut ca te-am sunat de mai multe ori, dar se pare ca a cere cuiva bun simt e agresivitate. Ai fost neserios, pt ca daca nu imi spuneai sa te sun a doua zi ca sa vin in Dristor sa vad ceasul, plecam la Brasov, chestie pe care nu am facut-o ca sa cumpar ceasul de la tine.Oricum se pare ca am pretentii prea mari,asa ca ma opresc aici, cumparati baieti de la om ,ca e superserios. ![]() |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
cus |
![]()
|
man daca tu iti amani o plecare din oras ca sa cumperi un ceas de pe forum...scuze ,dar ai mari probleme...iar in rest nu vad ce sa cumpere cineva de la mine la indemnul tau pentru ca nu vand nimic si nu sunt nici serios nici neserios doar tu ai se pare niste frustrari.
This post has been edited by cus: 10 Jun 2009, 21:17 |
--------------------
renault
2008/Privilege
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Acest topic a devenit un fel de forum de pe Okazii , unde cei mai multi inchid licitatii la care erau oferte , unde se dau tepe , intalniri aiurea !
In ultima vreme se pare ca se fac conturi pe Daciaclub pentru a putea vinde un produs , postarea la bursa fiind gratuita , membrii care discuta pe acest forum neavand legatura cu marca Dacia/Renault niciodata ! Imi pare rau ca zic astea , dar incet incet parca nu imi mai vine nici mie sa citesc postari ale unor asa zisi membrii ![]() This post has been edited by lucifer: 11 Jun 2009, 00:56 |
--------------------
dacia
1410
- B xx GEC
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th September 2025 - 21:19 |