Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

electrocasnice ieftine, unde?

CGB
post 25 May 2009, 17:58
Post #1

CGB

Group: Members
From: behind

vreau sa-mi iau nejte electrocasnice prin casa. ceva gen frigider, masina de spalat, tv.
pa unde gasesc, prin bucuresti, mai ieftine?
sau daca stiti vreun magazin online cu preturi mai mici decat prin supermarketuri. sa mi le aduca si acasa eventual.

va pupa mandea si va multumejte anticipat.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
A l e x
post 25 May 2009, 18:02
Post #2

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

www.okazii.ro

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 25 May 2009, 18:14
Post #3

Membru autentic

--------------------
. . .
+
CGB
post 25 May 2009, 18:17
Post #4

CGB

ma voo va arde de jtouri?

--------------------
Laurentziu83
post 25 May 2009, 18:21
Post #5

Membru autentic

Pai ai zis ca ieftin....

--------------------
. . .
+
CGB
post 25 May 2009, 18:37
Post #6

CGB

pai bre, am zis ieftin, da' nu ieftin in sensu' de orice ciuruc.
hai sa reformulez intrebarea: unde gasesc cele mai bune preturi la electrocasnice?
ca la acelasi produs is preturi diferite in functie de magazin. si ma gandeam ca pa net is magazine online cu preturi mai mici. ca nu platesc chirie si alte rahaturi d-astea.

auzi la el.....domotec...si-alalalt....okazii. va tineti de glume bag seama.

This post has been edited by cristib: 25 May 2009, 18:39

--------------------
Laurentziu83
post 25 May 2009, 18:47
Post #7

Membru autentic

Pai sa reformulez si eu: tu vrei frigider, masina, de spalat, tembelizor. Daca te duci la magazine gen Domo, Flanco, Altex, Saturn, Metro, Real, Selgros, Carrefour, etc, gasesti preturi asemanatoare. In pretul asta ai inclus si transportul pe o raza de 50 de km in jurul magazinului, ai o garantie de vreo 2 ani la ele, ai service care poate sa-ti vina acasa. Cand iti vine produsul acasa, tu il verifici sa nu fie busit, zgariat, si sa functioneze si e treaba ta apoi cum il urci la etaju 4/4 (cum face mandea).
Boon: sau cauti pe Okazii.ro sau prin alte parti. Sa-i arati si lu' mandea cum bagi tu ori frigiderul, ori masina de spalat, ori tembelizorul in Clio Symbol, ca eu n-am reusit decat tembelizorul, si ala fara cutie, pentru alte agabaritice dintr-astea iau matizul lui taica-mio, asta daca nu mi le aduce la usa.
Nu mai vorbim ca aia de pe okazii nu iti asigura transportul, eventual mai au si service-ul de garantie la Arad, asta daca au garantie. Tu crezi ca merita pentru 100 de lei mai putin la pret? Nu bag aici curierul, ca daca trimiti un frigider prin curier s-ar putea sa fie mai ieftin sa nu-l mai ridici de la ei.
Si poate ai norocul sa nu iei un cuptor cu microunde ce a fost folosit pe post de uscator de chiloti.

Iti zic eu: ieftin si bun nu exista. Daca vrei ceva ieftin de pe net, ia detectoare de radar, aparate foto, GPS-uri, etc, si toate doar de la vanzatori de incredere, care eventual au si un magazin cu o vitrina ce exista fizic, ca firma de la care am luat ventuzele de la detector.

--------------------
. . .
+
silvik1313
post 25 May 2009, 19:03
Post #8

Membru incepator

From: Bucuresti S5

www.shopix.ro

--------------------
Dacia Break CLI 2003
+
tzavalau
post 25 May 2009, 19:16
Post #9

Membru autentic

From: Petrosani

QUOTE(Laurentziu83 @ 25 May 2009, 18:47)
Pai sa reformulez si eu: tu vrei frigider, masina, de spalat, tembelizor. Daca te duci la magazine gen Domo, Flanco, Altex, Saturn, Metro, Real, Selgros, Carrefour, etc, gasesti preturi asemanatoare. In pretul asta ai inclus si transportul pe o raza de 50 de km in jurul magazinului, ai o garantie de vreo 2 ani la ele, ai service care poate sa-ti vina acasa. Cand iti vine produsul acasa, tu il verifici sa nu fie busit, zgariat, si sa functioneze si e treaba ta apoi cum il urci la etaju 4/4 (cum face mandea).
Boon: sau cauti pe Okazii.ro sau prin alte parti. Sa-i arati si lu' mandea cum bagi tu ori frigiderul, ori masina de spalat, ori tembelizorul in Clio Symbol, ca eu n-am reusit decat tembelizorul, si ala fara cutie, pentru alte agabaritice dintr-astea iau matizul lui taica-mio, asta daca nu mi le aduce la usa.
Nu mai vorbim ca aia de pe okazii nu iti asigura transportul, eventual mai au si service-ul de garantie la Arad, asta daca au garantie. Tu crezi ca merita pentru 100 de lei mai putin la pret? Nu bag aici curierul, ca daca trimiti un frigider prin curier s-ar putea sa fie mai ieftin sa nu-l mai ridici de la ei.
Si poate ai norocul sa nu iei un cuptor cu microunde ce a fost folosit pe post de uscator de chiloti.

Iti zic eu: ieftin si bun nu exista. Daca vrei ceva ieftin de pe net, ia detectoare de radar, aparate foto, GPS-uri, etc, si toate doar de la vanzatori de incredere, care eventual au si un magazin cu o vitrina ce exista fizic, ca firma de la care am luat ventuzele de la detector[SIZE=7].
*

de unde frate ca si eu am nevoie!!!!!!!!!!( de ventuze!!!)

--------------------
KGM Korando 1.5Tgdi Black/2024 /C300 - HD 55 BXL
Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901
+
A l e x
post 25 May 2009, 19:16
Post #10

Showing the fangs of rage

cristib, tu probabil speri ca cineva sa-ti dea un site unde gasesti cele mai bune marci, la preturi de nimic. Nu se va intampla asta. Ce e "de marca," te costa. Ce e ieftin, e "chika naka."

Tu stii ce buget ai si cat vrei sa compromiti din calitate pentru pret.

Mai bine te apuci de mers prin magazine, si eventual folosesti si prietenul "Gugle," afli ce produse vrei mai exact (marca, model) si apoi cauti pretul cel mai bun.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Laurentziu83
post 25 May 2009, 20:45
Post #11

Membru autentic

QUOTE(tzavalau @ 25 May 2009, 20:16)
de unde frate ca si eu am nevoie!!!!!!!!!!( de ventuze!!!)
*

http://www.detector-radar.ro/

Asta daca suporti ideea de a da 30 ron pe curier la un produs de 40 ron. Sau mai cauti pe cineva care vrea ceva de la ei.
Eu am avut drum prin Bucuresti si am luat direct de la sursa.

QUOTE(A l e x @ 25 May 2009, 20:16)
cristib, tu probabil speri ca cineva sa-ti dea un site unde gasesti cele mai bune marci, la preturi de nimic. Nu se va intampla asta. Ce e "de marca," te costa. Ce e ieftin, e "chika naka."
*

Acum vreo 6 ani mi-a adus cineva pentru Matiz un casetofon auto Pioneer KEH 9600. Deh, firma, Pioneer, etc. Dupa ce l-am montat am constatat ca nu se potriveste codul culorilor la iesiri, in sensul ca balansul si faderul lucrau in cruce (SD cu FS si FD cu SS), ce iesea numai sunet stereo nu era. A trebuit sa caut manual sa leg iesirile intr-un fel sa am sunet corect. Dupa o jumatate de an am inceput sa pierd uneori semnalul pe FS. L-am folosit asa pana l-am dat jos in 2005 si mi-am luat un Mp3 player JVC, cu garantie, etc, cu care n-am mai avut probleme.
Prin 2004 am prins si eu niscai acces la net si am putut sa caut respectivul model de Pioneeer. Nu l-am gasit nici pana acum, decat o singura referinta pe un site rusesc.

Asa ca m-am lecuit de dintr-astea. Nici de pe net/ocazii nu ma prea trage ata sa iau ceva, prefer ceva vizibil/palpabil.

This post has been edited by Laurentziu83: 25 May 2009, 20:55

--------------------
. . .
+
Flamingo
post 26 May 2009, 05:40
Post #12

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Cristib, mergi cu incredere la Auchan. De acolo mi-am luat un televizor, un frigider si ceva de picnic... ma rog. Preturile sunt ceva mai mici iar daca vei cumpara mai multe, o sa constati ca ai facut o economie de 150-200 lei. La haine la fel, Auchan are alte firme. Ah, da... si bicla lui fii-meu cea noua luata prin apirlie am gasit-o cu 30 de lei mai ieftina decat in alte parti si bicla medicinala cu care "ne mai dam" eu si nevasta-mea tot de acolo a fost luata, asta dupa ce am batut mai toate hypermarketurile din Bucuresti.

Apropos, ai Auchan si in Pitesti ca sa nu mai bati drumul pana aici... numai ca acolo, preturile sunt sensibil mai mari, nu stiu de ce... Acelasi scaun (mai mult fotoliu) de picnic m-a costat 64 de lei si in Bucuresti era 59 lei. Deci ia te rog in calcul si varianta asta.

Si bere vezi ca gasesti la colt. tongue.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 26 May 2009, 16:23
Post #13

CGB

QUOTE(A l e x @ 25 May 2009, 19:16)

nu vreau preturi de nimic. ptr frigider, masina de spalat si tv am alocat un buget de fro 40 mil. da' si preturile astea difera la acelasi produs, de la magazin la magazin.
si diferentele is de genu milioanelor. acelasi frigider de ex il iei fie cu 10 mil, fie cu 12 fie cu 15. depinde de unde.
se pare ca n-am de ales si tre s-o iau la pas prin magazine.

--------------------
Flamingo
post 27 May 2009, 10:35
Post #14

Membru "SPARKY Team"

Corect, acelasi frigider are preturi diferite.

Cazul meu... Cand am pus ochii pe el, costa undeva pe la 1700 lei. Dupa ce au scazut taxele, la vreo luna dupa... probabil o data cu intrarea in UE sau ma rog, alt motiv, l-am gasit la 1500 lei in acelasi loc... Era cat p-aci sa-l iau dar am zis sa trec si prin Auchan unde am avut surpriza sa-l vad la nici mai mult nici mai putin de 1299 lei. Lojic, l-am cumparat imediat (l-au adus ei acasa la 2-3 zile). Deci d-aia te trimit acolo... smile.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Fratzica
post 27 May 2009, 10:37
Post #15

Zen

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Afrodita
post 27 May 2009, 10:49
Post #16

membru

incearca altex, carrefour si cora (dar sa te interesezi inainte ca nu toate au preturi ok) si metro.
pe la sfarsitul lui decembrie anu' trecut pretenu' a prins un lcd samsung in carrefour la oferta cu 11 bulioane jumate, acum acelasi tv nu-l gasesc mai jos de 14 jumate sau 15.

--------------------
Renault Megane I 1996 1.6 - DYD
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
pcs
post 27 May 2009, 16:57
Post #17

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Prima chestiune pe care trebuie sa o hotarasti este de fapt ce ai nevoie. Sa iau exemplul frigiderului : gasesti aparate sa le zicem clasice, eventual no frost pe partea de frigider la 1000 - 1200, sisteme total no frost undeva intre 1500 - 2000, sau fite in doua usi peste 3000. Personal am optat pentru unul din categoria de mijloc, avand in vedere consumul redus ( daca vei compara grosimea peretilor intre cele din aceasta clasa si cele din clasa de baza vei observa o diferenta vizibila ) iar in ceea ce priveste aparatele in doua usi, prezenta peretelui despartitor inghite binisor din spatiul util, asa ca poti avea surpriza ca de fapt iti incape mai putin decat in unul aparent mai mic. Sigur ca alta problema e generata de spatiul disponibil - trebuie sa tii cont si de cei 5-10 cm de jur imprejur pentru racire si deschiderea usii.
Cat despre televizor, poate e mai bine sa mai astepti pana spre toamna. Aparitia noii tehnologii cu LED ar trebui sa conduca la scaderi semnificative de pret pentru plasmele de dimensiuni ~ 100 cm, respectiv pentru LCD ~ 80 cm.
Ca aspiratoare iti recomand fie unul cu spalare ( practic cand ai casa mochetata, mai ales ca il poti folosi si sa speli geamurile pe exterior ) e adevarat, mai scump, intre 700 si 1000, fie modele cu filtru si ciclon, mult mai practice decat cele cu sac, la preturi intre 200 si 400.
Pentru mine cel putin, aspiratorul cu spalare m-a scutit de acrobatiile facute pe marginea balconului la etajul 4 - dau drumul la spuma, aspir si nu mai trebuie si sa usuc geamul - si toate aste le fac stand comod in balcon.
Bafta la cumparaturi!

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
bebecool
post 28 May 2009, 19:49
Post #18

Doctor de oase

From: Pa scaun

www.electrobazar.ro

Am cumparat mai multe de la ei si chiar sunt ok(nu au ambalaje originale, mici zgarieturi).

Sah mat smile.gif

--------------------
Renault/Opel Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009 2007 - B-08-BBM
Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)

+
Flamingo
post 29 May 2009, 14:56
Post #19

Membru "SPARKY Team"

Ti-ai luat bre electrocasnice ? Ai fost pana la urma in Auchan ? Repet, ai unul mai aproape in Pitesti ca sa nu mai vii la Bucuresti...

--------------------
+
einstein1984
post 29 May 2009, 15:20
Post #20

fan Dacia

www.shopmania.ro www.compari.ro

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Laurentziu83
post 29 May 2009, 22:59
Post #21

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 26 May 2009, 17:23)
se pare ca n-am de ales si tre s-o iau la pas prin magazine.
*

Exact. Degeaba e pret bun la Constanta daca n-ai transport inclus pana la tine acasa.

--------------------
. . .
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 04:46
Dacia