Identificare motor!, Salutare lume!
![]() ![]() ![]() |
Identificare motor!, Salutare lume!
varu_vyyp |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai pune si tu niste poze... sigur Marian_J o sa stie ce-si-cum...
![]() Oricum, problema e alta, sper ca nu vrei sa mergi la RAR sa omologhezi "inventia" ca o sa te rupa rau de tot costurile... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Multumesc de incredere colega Flamingo dar din pacate nu sunt nici clarvazator nici mama Omida!
![]() Colega varu_vyyp,descrierea motorului este vaga si total neconcludenta. Gamale de motorizari reno sunt foarte numeroase. -Joja de ulei tip lamela este comuna marii majoritati a motoarelor reno ceva mai vechi cu joje lungi. -Chiuloasa poate foarte bine sa nu fie "pereche" cu blocul motor. -Insiruirea agregatelor schimbate nu ajuta cu nimic la "identificare". Mult mai util ar fi sa ne spui tipul motor stantat pe placuta seriei motor desupra acesteia(banuiesc ca placuta se afla nituita pe motor undeva in spatele alteranatorului),cilindreea precum si un an de fabricatie al blocului motor.La unele modele,luna si anul de fabricatie se gasesc pe partea dreapta a motorului(privit dinspre "distributie") sub galeria de evacuare si in apropierea carterului ambreiajului.Din pacate nu toate modelele au acest indiciu. Ceva poze ar fi utile(mai ales una cu placuta seriei!) Daca vei dori ca motorul sa ramana pe masina va trebui sa ajungi cu ea la RAR!! Acuma am si eu o intrebare:cu ce te-ar ajuta daca ai afla de pe ce masina provine motorul respectiv? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
Cam asa arata motorul......
Attached thumbnail(s) Fotografie0064.jpg ( Size: 91.66k ) Number of downloads: 235 Fotografie0065.jpg ( Size: 120.53k ) Number of downloads: 275 Fotografie0066.jpg ( Size: 105.68k ) Number of downloads: 282 Fotografie0067.jpg ( Size: 93.41k ) Number of downloads: 274 |
--------------------
dacia 1300
berlina
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Marine, ia sa te vad acum.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Din pacate nu am prea multe de spus.
Iata cateva consideratii personale: -capacul chiuloasei nu pare a fi de reno ci de Dacie. -chiuloasa,datorita celor patru gauri filetate aflate in capatul spre volanta,ma duce cu gandul la un motor amplasat la origini in pozitie transversala(ex.R5) sau unul care mergea "cu fundul inainte"(ex.R16) iar gaurile respective sa fi purtat candva suportul alternatorului .Dupa cum se vede,in partea opusa aceste gauri lipsesc si a trebuit sa se faca tigania aia cu piulite si platbanda ca sa se poata prinde alternatorul. -bosajul pe care ar fi trebuit sa se afle placuta cu tipul si seria motor precum si tubul jojei par sa apartina unui bloc-motor reno sau de Dacie din prima parte a anilor '70. -pompa de benzina pare sa fie mai repede de Skoda decat de reno si asa mai departe.. Oricum toata discutia mi se pare inutila deoarece nu vad cu ce ar ajuta sa daca am sti de pe ce masina provine motorul pe de-o parte iar pe de alta (dupa cum se observa in a treia poza) blocul nu are serie intrucat placuta lipseste si se mai vad doar gaurile niturilor ce o fixau candva.In consecinta masina va trebui sa faca o vizita la RAR si acolo s-ar putea sa mai apara ceva lamuriri. Cam atata pot spune. This post has been edited by marian-j: 12 Jun 2009, 12:30 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai nah, important e ca masina merge. La RAR ai fost cu ea ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
nop ....nu am ajuns pana la rar cu ea. Mai am itp pana in 2010 luna 7 ...parca.
nu avezi din greseala vreo poza cu delcoul sau aprinderea de reno .....similara motorului??? |
--------------------
dacia 1300
berlina
|
|
marian-j |
![]()
|
Voi incerca sa fac eu cateva poze la fostul meu R5 .Trebuie sa ma intalesc cu actualul proprietar cam peste doua saptamani.
Desemenea,daca intalnesc la lucru ceva masini din segmentul ce te intereseaza voi reveni cu cateva poze. This post has been edited by marian-j: 14 Jun 2009, 01:44 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
multumesc pentru ajutor!
|
--------------------
dacia 1300
berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:30 |