reparatii megane, vopsita
![]() ![]() ![]() |
reparatii megane, vopsita
marian21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- nt-86-blc
clasic-2002
|
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
din cate am auzit la cuptor e vreo 400 lei de element cel mai ieftin si asta numai de vopsit!!!
elemente= aripa/portiera/capota/etc. |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
don_alessio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 April 09 ![]() |
La Meridian Vest mi-au cerut pentru vopsitul portierei dreapta spate 14 milioane
![]() daca ai zgariata doar aripa fata ai putea scapa la vreo 10 mil, oricum poti merge la un service dacia-renault sa intrebi, vezi ce zic si ei. bafta |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
raddu17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 May 08 ![]() |
O avarie similara pe partea drepta care consta in zgariat aripa dreapta spate, infundat usor usa spate drepta, a costat firma de asigurari 1300 Lei. Pe langa reparatiile de indreptare s-au vopsit in intregime usa drepta spate si aripa spate dreapta. Reparatia am facut-o la un service autorizat Renault din Oradea. Inainte de a merge la ei am mai cerut o oferta de la un alt service. Oferta acestora ea fost sensibil mai mica 1100 Lei dar neavand contract cu firma de asigurari am renuntat.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 1.9dci [COLOR=orange]Renault Megane Expresion Classic 1.9 dCi 101 CP[/COLOR]
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Am fost sa imi faca un deviz de reparatie, ieri la Bras Renault Iasi, pentru ca mi-a cazut acum vreo 2 luni un indicator pe capota portbagaj.
Rezultatul: capota portbagaj infundata luneta destul de zgariata, si pe cupola 2-3 zgarieturi. Total costuri reparatii de tinichigerie si vopsitorie pentru cupola si capota portbagaj 2600 lei ![]() This post has been edited by Shafu: 19 May 2009, 08:37 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
azi la serus am aflat ca un element de vopsit costa cam 7-8 mil de lei -
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 348 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca cautati gasiti si mai ieftin, eu am lovit o aripa, bineinteles nici nu mi-a trecut prin gand sa apelez la un service Renault. Am reparat-o la un service privat cu 100 de euro indreptat si vosit, lucreaza tipii numai masini straine, am fost foarte multumit de cum a iesit nici nu se cunoaste unde a fost lovita.
|
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 11:17 |