motoventilator habitaclu, nu functioneaza pe nici o treapta
![]() ![]() ![]() |
motoventilator habitaclu, nu functioneaza pe nici o treapta
LE VIEUX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2005/1.5 dci
|
|||
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
Si eu am avut problema asta... al meu era blocat cu o bucata de burete. E destul de complicat de dat jos, e indicat sa te ajute cineva care se pricepe. Vezi aici ultimul post. Bafta
|
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
LE VIEUX |
![]()
|
Multam pt sfat.M-am descurcat singur, dar pana la motoventilator am gasit o cutiuta electronica (regulatorul de turatie), care este defect.Am alimentat ventilatorul cu 12V si merge.Mi s-a parut totusi ca ia un curent cam mare cca 7,5A si mi-e teama sa schimb numai regulatorul.A mai intalnit cineva asa ceva? In regulator este defect tranzistorul de putere.
|
--------------------
renault
megane II
2005/1.5 dci
|
|
Trigger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 October 07 ![]() |
7.5A este bine, poate sa urce si spre 10 A fara probleme. Din pacate ai de cautat tranzistorul de putere, daca il gasesti pe undeva echivalent in acelasi tip de capsula spune-ne si noua modelul si unde l-ai gasit.
|
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol 1.2 16V
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca IRFZ48 , numai ca nu e aceeasi capsula ,e TO220 dar il poti modifica un pic la pini si lipi pe cablaj
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
Trigger |
![]()
|
Merci Mike. Ai idee daca tine in timp? Oricum, ar trebui demontat si motorul si suflat un pic cu aer comprimat, eventual si gresat(prietenii stiu de ce
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol 1.2 16V
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai ar trebui sa tina pentru ca tranzistorul ala dupa datele de catalog are 50A la 60V.
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
LE VIEUX |
![]()
|
Uraaaa..., am rezolvat problema si merge foarte bine. Tranzistorul original era HUF75344G3 productie Fairchild (75A,55V), pe care l-am inlocuit cu IRFP064(70A,60V) identic ca forma si configuratie pini.Puteti sa-i gasiti pe amandoi pe www.datasheetcatalog.com; (nu stiu cum sa atasez direct linkul, dar o sa invat)
|
--------------------
renault
megane II
2005/1.5 dci
|
|
Trigger |
![]()
|
Uite si pretul http://www.tme.eu/ro/katalog/artykuly.phtm...fdd436c35864fce
|
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol 1.2 16V
|
|
LE VIEUX |
![]()
|
Toate bune si frumoase dar dupa ce am montat la loc pedalele (frana si acceleratie), stau aprinse becurile de semnalizare frana in permanenta. Nu inteleg ce s-a putut intampla. Ma mai puteti ajuta? Multumesc.
|
--------------------
renault
megane II
2005/1.5 dci
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
verifica contactul de la pedala de frana,cred ca nu este atins de pedala,a ramas deschis,deci lampi aprinse,daca este apasat de pedala= lampi stinse.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Trigger |
![]()
|
Contactorul de frana se regleaza, da-l jos si trage de tija care se duce spre pedala -AI GRIJA cat de tare tragi ca poti sa-l strici; tragi ge parghie 2-3 danturi (o sa faca un fel de click surd). Cand pui contactorul la loc nu uita sa tii pedala de frana apasata inainte sa-l infigi la locul lui, dupa aia eliberezi pedala si tragi un pic de ea spre tine pana mai auzi un click.
|
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol 1.2 16V
|
|
LE VIEUX |
![]()
|
Multumesc foarte mult . Acum am inteles ce s-a intamplat. Cand am scos grupul de pedale, cea de frana s-a leganat libera chiar in mana mea si a atins acel contactor micsorandu-i cursa. Omu' cat traieste-nvata.....!
|
--------------------
renault
megane II
2005/1.5 dci
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ceva poze ai facut ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
LE VIEUX |
![]()
|
N-am facut ca inca nu sunt dotat cu scula de pozat si eram grabit si mai ales nervos ca nu-i dau de cap, ca sa ma mai gandesc la poze. Mi-a fost insa de mare ajutor manualul de service CLIMATISATION, in pdf. luat de pe acest forum, pentru care multumesc inca o data.
|
--------------------
renault
megane II
2005/1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:16 |