becuri faruri de ceata ....
![]() ![]() ![]() |
becuri faruri de ceata ....
dragos21k |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
scenic RX4
- b-38-btr
|
|||
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
la scenic simplu stiu la rx4 nu am idee da cica trebuie scos plasticu de la roata
sau pe sub masina |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
eu am fost nevoit sa dau jos tot spoilerul de plastic de pe aripa ca sa schimb acel bec.
trebuie desfacut spoilerul de langa semnalizatorul de pe aripa.. e complicat si nu am gasit alta alternativa. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Mai bine mergeti cu ele stinse si le aprindeti numai cand e ceata. Se ard mult, mult mai greu
![]() |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
ai fost tare
![]() treaba e ca le am legate pe alarma si flashuiesc o data cu beep-urile de la alarma dar cand se ard tot trebuie schimbate asa ca nu e o solutie ceea ce spui tu. |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
tunere, are dreptate!
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tuner |
![]()
|
nu se poate
![]() sper ca era ziua ![]() ori era pretena mea si ea tre sa vada.... This post has been edited by tuner: 8 May 2009, 14:45 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
bobby_mates |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 August 07 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
apropo....ce becuri sunt in proiectoare?
![]() |
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
2002
- CJ-92-MAT
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
H1, la fel ca faza mare.
|
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
dragos21k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 May 09 ![]() |
salut baieti posesori de RX4....
in legatura cu problema pusa in discutie pe site am reusit sa o rezolv fara demontarea a 1/2 din bara fata.... am taiat bara de plastic ce blocheaza acesul la far in spre intercooler, apoi prin multa rabdare am reusit sa inlocuiesc becul vinovat... va trebuie sza va inarmati cu rabdare si cu un cutter pte bara de plastic..... bafta..... pt mai multe relatii contactati telefonul 0723.735.776 va astept ![]() |
--------------------
renault
megane
scenic RX4
- b-38-btr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:53 |