ridicare masina
![]() ![]() ![]() |
ridicare masina
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.532 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Instantaneu! Cata promptitudine!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
altu la care frana de stationare se foloseste la drifturi...daca o tragea, trebuia sa se dea aia jos, sa-i monteze role pe spate..si aia dura.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.532 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai dura maxim 30s in plus. Oricum n-ai fi avut timp sa-ti iei un suc.
Io-s curios de-o chestie, teoretic vorbind, ai avea voie sa ridici o masina cu o pitzipoanca pe scaunul din dreapta? ca am vazut ca-i la moda acum sa-ti lasi tdi-ul ( ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu vad care e legatura! Soferul, responsabilul deci, nu e acolo, la revedere!
Aia e pusa in masina ca sa-l sune pe taran sa vina mai repede ca a blocat o banda de circulatie sau vreo parcare! Eu as ridica fara ezitare asa ceva! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca va uitati la masina cand a luat-o si la finalul filmarii, atunci cand pleaca de langa proprietar, veti vedea ca sistemul de prindere pe roti s-a schimbat. Ca si cum ar fi oprit sa prinda rotile masinii 'ca la carte', fata-spate. La secuna 12 se observa o intrerupere de inregistrare si o lipire neprofesionista. Atunci s-a montat sistemul de prindere al rotilor.
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ce vrajeala......
O intrebare simpla: Daca proprietarul nu are frana de mana trasa ce se intampla? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebarea simpla era daca proprietarul are frana de mana trasa. Atunci apare problema la acest stil de a ridica masini.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Si intrebarea era? 6 cai frumosi! mancatias
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
- RMS
2003 1,2 16V 80Bhp
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(mateimatei @ 5 May 2009, 10:48) Daca va uitati la masina cand a luat-o si la finalul filmarii, atunci cand pleaca de langa proprietar, veti vedea ca sistemul de prindere pe roti s-a schimbat. Ca si cum ar fi oprit sa prinda rotile masinii 'ca la carte', fata-spate. La secuna 12 se observa o intrerupere de inregistrare si o lipire neprofesionista. Atunci s-a montat sistemul de prindere al rotilor. fara suparare mateimatei, da' se vede ca n-ai iesit din tara pan' acu'.... arunca-ti un ochi pe net sa vezi care-i treaba cu sistemul acela... ![]() PS: unde vezi tu alt sistem de prindere? ![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
mateimatei |
![]()
|
Rotile din fata sunt prinse cu bare duble pentru a forma un sant in care sa stea roata in siguranta. Pentru a monta acest sistem nu este suficient sa il introduci sub botul masinii, asa cum iti sugereaza montajul neprofesionist al imaginii.
Fara suparare, am iesit de multe ori din tara dar astazi nu m-am barbierit. Da' se vede treaba ca nu ai spirit de observatie. Ramane ca tine de data asta. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
O fi vreo farsa ceva...ca de obicei se leaga cu niste chinci si mai multe..nu asa hop ti-am luat masina....ca poate cine stie da intr-o groapa si bac raman aia fara masina
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mateimatei @ 6 May 2009, 16:48) Rotile din fata sunt prinse cu bare duble pentru a forma un sant in care sa stea roata in siguranta. Pentru a monta acest sistem nu este suficient sa il introduci sub botul masinii, asa cum iti sugereaza montajul neprofesionist al imaginii. Fara suparare, am iesit de multe ori din tara dar astazi nu m-am barbierit. Da' se vede treaba ca nu ai spirit de observatie. Ramane ca tine de data asta. Verule, ciocu ala se deschide ca o foarfeca si vine in spatele rotilor, am vazut eu pe discaveri ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
mateimatei, poate-ti e mai clar acum, daca nu abordeaza-ma si-ti voi explica cum "functioneste" sistemul acesta
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
mateimatei |
![]()
|
Frumos desen. Daca arunci si ceva dimensiuni pe el poti observa ca axul central abia depaseste partea din spate a rotilor. Nici vorba sa poti roti o a doua bara care sa aiba dimensiunea egala cu latimea masinii. Teoria este buna dar imaginea din clip este prelucrata prost. Ramane insa ca tine.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
Daca priviti cu atentie, roata din dreapta este lovita intentionat cu putere de sistemul de remorcare si se observa ca este fexibil sitemul ( se roteste sanga, dreapta ) pentru a fi aliniat si cu roata din dreapta chiar daca masina de tractat este oblic in fata masinii tractate.....si de aici cu o simpla apasare de buton se desfac ghiarele care apar in spatele rotilo si de aici a plecat nenea ala cu tot cu masina.
Metodele aste de tractat sunt folosite de recuperatorii de masini, din diferite motive ( neplata leasinug....) |
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(mateimatei @ 5 May 2009, 11:48) Daca va uitati la masina cand a luat-o si la finalul filmarii, atunci cand pleaca de langa proprietar, veti vedea ca sistemul de prindere pe roti s-a schimbat. Ca si cum ar fi oprit sa prinda rotile masinii 'ca la carte', fata-spate. .... Exact. Asa se face. Sunt niste brate hidraulice care se pun in spatele rotii ca sa permita ridicarea masinii. Dar masina nu este asigurata deloc, riscul sa zboare de acolo fiind destul de mare. Am vazut la o emisiune cu recuperatori de rai platnici cum le ridica masinile. Si asa faceau, Ridicau instant masina, se retrageau intr-un loc pentru a evita pe cat posibil confruntarile violente cu proprietarii (daca erau in zona), se opreau, asigurau masina ca lumea, dupa care isi vedeau de drum. This post has been edited by driverx: 7 May 2009, 10:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mateimatei @ 7 May 2009, 08:41) Frumos desen. Daca arunci si ceva dimensiuni pe el poti observa ca axul central abia depaseste partea din spate a rotilor. Nici vorba sa poti roti o a doua bara care sa aiba dimensiunea egala cu latimea masinii. Teoria este buna dar imaginea din clip este prelucrata prost. Ramane insa ca tine. Asta pentru ca cele mai multe sisteme sunt mai ingenions facute, ca in desenul meu. Acele brate rosii sunt rotite cu cilindru hidraulic Daca arunci niste dimensiuni o sa vezi ca ai nevoie ca distanta intre roti (ecartament) sa fie cel putin un diametru de roata (chiar mai pun ca nu prinzi decat pe o portiune mai mica pe roata), sau doua diametre de roata ca sa nu fie nevoie ca cele doua bari rosii sa se intersecteze sa fie in plane diferite ceva de genu asta: This post has been edited by Asi: 8 May 2009, 17:51 Attached thumbnail(s) sistem_prindere.JPG ( Size: 22.1k ) Number of downloads: 579 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
8 May 2009, 20:29: This post has been edited by vis-a-vis: 8 May 2009, 19:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca m-as parca pe cu juma de masina pe bordura, sistemul ala ar mai putea fi aplicat?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vezi clipul lui Asi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca pragul meu de pe partea cu rotile pe strada este la nivel cu nivelul bordurii pe care m-am suit jumate, ala nu poate baga dispozitivul sub masina
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
O poate ridica frumos din partea de jos de bordura si intinde ciocul ala
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
O solutie ar fi rotile bracate maxim si frana de mana trasa. O scot ei pe lateral de acolo dar dupa aceea tot trebuie sa suspende fata sau spatele. (asta daca nu o tarasc sus pe o platforma)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si eu care credeam ca singura solutie normala ar fi sa nu-ti lasi cotetul pe unde ti se scoala...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Era vorba de masinile cu rata de leasing neplatita. O masina din aceea, specializata pe ridicare rapida, e de obicei a unui "repo man". Politia nu se grabeste asa tare cand ridica o masina.
![]() P.S. Acum o sa-mi spui ca cel mai bine e sa platesti rata. Da, ai dreptate! ![]() This post has been edited by Amedeus: 11 May 2009, 18:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() mateimatei, hai iesi de sub pat!.... This post has been edited by Loganel_AG: 11 May 2009, 20:45 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
hco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 December 06 ![]() |
Tare!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2006 EXPRESSION 1.5 dci Rouge De Feu Climatronic
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Foarte elegant si rapid (daca nu ai cmva frna de mana trasa)
Am vazut intr-un orasel din Belgia cu cata "barbarie" ridicau masinile de pe strada. Efectiv le luau taras-grapis, cu un troliu le trageau mai intai lateral, (pe piatra cubica, trageau de ea de mai-mai sa o rastoarne cand se agata in cate o piatra), apoi tot taras (cam toate pe care le-am vazut eu aveau frana de mana trasa si erau si in viteza) pana le urcau pe platforma. Eu ma intreb, nu le afecteaza in felul asta directia, cauciucurile si alte componente din sistemul de rulare...? A, si le agatau de ce gaseau, chiar si de bratul de la bascula sau de roata direct.... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 22:11 |