aplecata putin pe o parte?
![]() ![]() ![]() |
aplecata putin pe o parte?
codrutyasad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 27 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|||
Ru55eL |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 16 February 09 ![]() |
e logik ca pe partea motorului sa fie mai lasat... motorul este greu...in spate este gol...totul este oki, nu`ti mai face griji e ceva normal sa fie asa
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Decembrie 2005/ Privilege
- 1.6 16V
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Era vorba de diferenta pe fata...un arc, un amortizor busit...verifica intai presiunea anvelopelor fata, spate.
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca se refera la diferente intre stg si dr... nu la fata spate, caz in care nu cred ca este normal si ar trebui investigata problema intr-un service.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
codrutyasad |
![]()
|
am verificat chiar astazi la in service si nu prea inteleg ce se intampla pt ca atunci cand masina e pe elevator nu sunt diferente intre distante roata-aripa intre stanga si dreapta dar cand masina e jos apare diferenta asta pe spate(2-3 cm)
|
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
pai normal ca pe elevator nu e diferenta ca sunt ambele amortizoare/arcuri intinse la maxim. Dar atunci cand sta plan drept, dar e mai inclinata intr-o parte, verifica amortizorul si arcul. Poate nu se lasa egal intr-o parte si in alta.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
codrutyasad |
![]()
|
ieri am fost la un service si am descoperit ca pe stanga fata amortizorul e schimbat(second hand masina mea).
amortizorul respectiv are suportul pe care se sprijina partea de jos a arcului diferit(arata altfel) de cel de pe dreapta, adik e fara gauri si e mai putin aplecat . un mecanic de acolo mi-a spus ca acel suport pt arc se schimba cu amortizorul. stie cineva pe aici despre amortizoare si arcuri si ma poate lamuri daca pot schimba numai suportul pe care se sprijina partea de jos a arcului? multumesc P.S. : diferenta intre stanga si dreapta e de 1,5 cm This post has been edited by codrutyasad: 15 May 2009, 07:41 |
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(codrutyasad @ 15 May 2009, 07:39) ieri am fost la un service si am descoperit ca pe stanga fata amortizorul e schimbat(second hand masina mea). amortizorul respectiv are suportul pe care se sprijina partea de jos a arcului diferit(arata altfel) de cel de pe dreapta, adik e fara gauri si e mai putin aplecat . un mecanic de acolo mi-a spus ca acel suport pt arc se schimba cu amortizorul. stie cineva pe aici despre amortizoare si arcuri si ma poate lamuri daca pot schimba numai suportul pe care se sprijina partea de jos a arcului? multumesc P.S. : diferenta intre stanga si dreapta e de 1,5 cm Amortizorul este cu tot cu jamba aia de sustinere(respectiv suportul este parte integranta din amortizor. Sfatul meu este sa nu te complici si sa schimbi amortizorul(chiar cu unul second dar sa fie bun si dedicat pt masina ta. Succes... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:18 |