Aprindere lumini la descuierea portierelor, Cum se activeaza?
![]() ![]() ![]() |
Aprindere lumini la descuierea portierelor, Cum se activeaza?
necre |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu cred ca ti se aprindeau tie farurile cand descuiai masina, daca cumva te referi la functia "Auto Lights", activarea acesteia se face apasand lung butonul din capatul manetei de lumini pana apare pe display-ul dintre ceasuri "Auto Lights On" parca
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
necre |
![]()
|
@ Hackmikey - Multumesc pentru raspunsul prompt; Sunt absolut sigur ca farurile se aprindeau in momentul in care descuiam masina.
Functie auto lights nu are - din manual am inteles ca butonul acestei functii se afla in capul mannetei de lumini iar la mine lipseste. Este posibil ca la una din revizii sa fi beneficiat de un update de soft care sa fi restrictionat aceasta functie, avand in vedere sarcina mare pe acumulator? ![]() Sper ca toata lumea este bine dupa "zgaltzaiala" din Vrancea ![]() Necre |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Sincer,nu cred ca masina facea ceea ce spui tu acolo.Poate iti lumina drumul dupa ce coborai din ea,aia se poate si se numeste "Follow me home"!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
niciun megane 2 nu aprinde farurile din telecomanda. daca se aprindeau era mai mult ca sigur un defect, nicidecum o optiune. follow me home nu se activeaza automat cand opresti motorul, trebuie sa tragi de maneta spre scaunul soferului dupa ce ai oprit motorul. ceea ce spui tu este disponibil pe megane 3 dar are buton separat pe telecomanda.
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
necre |
![]()
|
@catalin - Repet, farurile se aprindeau cand descuiam masina, daca in prealabil lasam comanda activata pe lumini de intalnire. Spunandu-mi ca nu ma crezi, ma faci mincinos sau cel putin "uituc"... si iti garantez ca nu e cazul! Nu vorbesc despre follow me home ... stiu ce este, stiu cum o pot activa...
@alexxis - Dupa cum spui si tu, este posibil sa fi fost o defectiune sau o optiune a alarmei. Masina are instalata o alarma foarte discreta (nu piuie la incuierea/descuiere) si a fost montata de serus. Se pare ca, din pacate, problema s-a lamurit intr-un mod defavorabil mie... Defectiune sau alarama... Merita totusi sa arunc o intrebare la serus, poate e din alarma. Multumesc pentru ajutor. Necre |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nu te fac nici "mincinos" si nici "uituc",dar nu prea se poate ca ceea ce tu ai descris in acest topic sa fie o dotare din fabrica a meganului 2.Spui ca ai alarma,poate avea ea functia asta.
Daca alarma a fost pusa de un dealer Renault mergi acolo si intreaba,daca este una after-market mergi la firma ce a efectuat montajul.Poti cauta documentatia alarmei(hartiile cu care a venit) sa vezi daca are functia aceasta,sau cauta pe internet dupa marca si model. Bafta! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
necre |
![]()
|
OK Catalin, am inteles, probabil ca e alarma... o sa arunc o intrebare la serus.
Mihai |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 05:24 |