probleme directie?
![]() ![]() ![]() |
probleme directie?
cancan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2008
|
|||
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
paranoia nu a facut bine nimanui...si nu cred ca o sa inceapa cu tine. mergi linistit cu masina si nu iti mai face probleme degeaba...
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
QUOTE(cancan @ 21 Apr 2009, 20:23) Citind pe forum despre directie am testat si eu urmatoarele: -am miscat volanul (pe loc si in mers) si se misca rotile...la cea mai mica miscare a volanului se misca si rotile deci directia cred ca e ok -am rotit rotile pe loc la maxim stanga dreapta nu se aude niciun zgomot -am umflat rotile si am mers pe drum drept si am testat directia ...nu trage nici stanga nici dreapta -la nicio viteza volanul nu tremura....am mers pana la 160 km/h -nu se aude niciun zgomot ciudat nici in mers nici la gropi -am pus-o si pe cric m-am uitat pe la fiarele(planetara, amortizor,arc,capat de bara) alea pe la roti si par ok am comparat cu cealalta roata( de mentionat ca nu ma pricep deloc la ce si cum se afla pe la roata p-acolo) Daca ai verificat astea,nu-ti face probleme,e ok! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
ai 2 variante, ori ii asculti pe colegii de mai sus
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
daca totusi vrei sa fii tu linistit si sa dormi bine la noapte, inainte sa te culci, ia meganelul la o plimbare, cauta un caine mort si incearca sa il lovesti si cu roata stanga...asa pentru simetrie
![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
brutus179 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 November 08 From: Braila ![]() |
Salut, si mie imi statea volanul un pic inclinat, am mers la reprezentanta si mi-au facut geometria (in garantie). Pentru linistea ta, poti merge la reprezentanta si sa ceri sa fie verificata.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Privilège 1.5dci 85cp
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
nu ai nimic, e totul in regula. daca ai fi avut ceva ti'ai fi dat seama din primele cercetari. e bine
![]() |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Alexandru-hr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 March 09 ![]() |
Daca nu trage stanga dreapta nu are nimic.Vei simti ca va trage dreapta asta nu este problema din cauza soselei inclinate spre partea dreapta in functia de directia de mers pe sosea.
|
--------------------
renault
megane
- ----
2007/1.4 16v 100cp
|
|
cancan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 September 08 ![]() |
multumesc mult pentru pareri ....ma voi duce in viitorul apropiat pt o verificare a directiei, geometriei la roti etc......daca masina e in garantie daca cer o verificare a directiei e gratis???
|
--------------------
renault
megane II
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asteapta pana la prima revizie si va fi gratis!
![]() Pana atunci, daca nu simti ca "trage" sistematic intr-o parte, sa simti la mana ca trebuie sa corectezi permanent traiectoria, nu vibreaza etc. vezi-ti de drum linistit! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
brutus179 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 November 08 From: Braila ![]() |
Mie nu mi-au cerut nimic, eu aveam aproximativ 500 Km in bord cand am mers la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Privilège 1.5dci 85cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 17:54 |