[VAND] Covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Covorase
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
up
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
L!nuX |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sal,
Sunt de Megane? De unde esti? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Laurentiule, sunt ale mele bre... Ai PM, offline pe mesenger... si maine ti le iau....
![]() This post has been edited by Flamingo: 21 Apr 2009, 18:40 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ok, inteleg ca unii au pile (desi as fi jurat ca sunt dusmani de prin unele topicuri
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Neah...
![]() Stii tu ceva de dusmanii mei... ![]() Dar L!nux nu e printre ei... ...si gata poezia... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
L!nuX |
![]()
|
clr am mers pe principiul primul venit primul servit , cum Flamingo a fost primul care s-a interesat sa le cumpere i-am oferit lui aceasta posibilitate . Au fost vandute covorasee
![]() ps : sunt unele din textil la oferta la reno daca vrei , 80 lei parca |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
clr |
![]()
|
Pe principiul primului venit, eu am fost primul care s-a interesat daca te uiti pe topic. Dar nu-i bai tu sa fii sanatos si sa te bucuri de banii luati pe ele.
Merci de info, dar nu ma prea incanta cele de textil. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Flamingo |
![]()
|
Intre mesajele noastre nu au fost decat 19 minute, timp in care am actionat pe alte cai, gratie prieteniei noastre ceva mai vechi !
![]() Traiasca PCR-ul ! Pile, cunostinte, relatii... ![]() Clr, acum pe bune, sper ca nu te-ai suparat doar dintr-atat... ![]() ![]() In alta ordine de idei, covoraseele sunt un pic mai mari dar cel putin in spate, acopera toate "cerintele" mele in materie de vizitatori nedoriti... Ce mai, sunt super... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
clr |
![]()
|
Stai calm ca nu sunt chiar asa suparacios din fire
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 14:53 |