PIESE DE SCHIMB DE CALITATE
![]() ![]() ![]() |
PIESE DE SCHIMB DE CALITATE
sebastianmagheru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna 1
Renault Laguna1
2000 faza 2
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Renault, ca si alti producatori, este un proiectant de masini si asambleur de piese. Nu produce nicio piesa.
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Nici chiar asa, frate strumpf.
Renault produce unele piese, nu toate dar are ceva linii de fabricatie. riscul cumpararii unor piese aftermarket e ca acestea sa nu se potriveasca. Si Autokarma si Augsburg au piese facute pe vapor, cu cote aproximative. In schim b, Renault a mai redus piesele pentru Laguna 1 avand in vedere si vechimea masinii. Depinde de piesa, in principal. Bieletele de directie nu sunt scumpe la Renault. Alte piese rup la pret. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ce piese FABRICA Renault?
Vorbesc de piese, nu de motoare, cutii de viteza, pe care le asambleaza cu piese produse de terti, ce-i drept facute la comanda, la specificatiile Renault? ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
componentele cutiei de viteze sunt FABRICATE de renault.
componentele caroseriei, timoneria schimbatorului de viteze, blocul motor,, chiuloasa, carapacea bordului... mai zic? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
va rog sa va abtineti de la offtopic
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Ok!
ON: Sistemul de franare de la unele Renault-uri e TRW. Se supara cineva daca luam TRW de la alt dealer, de exemplu? Oricum, eu m'am convins cu cureaua de accesorii si kitul de role aferent, pretul de la dealerul Renault a fost SUB pretul Autokarma. Uneori merita sa iei de la dealer, alteori merita mai mult sa iei din alta parte. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
si la mine e BREMBO. si nu se gaseste decat la Renault.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
eu zic ca faza asta cu preturile reduse la dealer e valabila acum in majoritatea cazurilor si cu majoritatea pieselor si se datoreaza acestei "Crize Economice" de care se plang pana si micii producatori!
13 Apr 2009, 14:49: ...pardon, am vrut sa spun "preturile reduse la producator" adica la Renault! This post has been edited by just_illusions: 13 Apr 2009, 14:49 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Si iti pare rau ca sunt reduse?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
eh ... imi pare rau pe naiba !
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asa ma gandeam si eu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ia sa vad daca nu au redus si planetara mea. Ultima data era 23 milioane. O suma enorma, daca ma intrebati pe mine. Dar nu cred ca au redus-o. Nici de-ai naibii nu ar face-o in cazul meu. Singura reducere e legata de paritatea euro-leu, pentru ca ea de fapt era 435 euro + tva.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
o solutie ar fi sa cauti si in alte orase...colegi forumisti sunt peste tot.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:30 |