Reno 19 caseta directie
![]() ![]() ![]() |
Reno 19 caseta directie
cristi3585 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 chamade
1990
|
|||
r19gtr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 February 09 ![]() |
mai fa ceva investigatii sa nu fie vorba de tachetul casetei.
asta se mai poate regla. |
--------------------
renault
megane II
2005
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
bucsa de teflon se poate inlocui.
pune-o originala...este cateva sute de mii (lei vechi) |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
cristi3585 |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi , maine ma duc sa vad ce pot face
|
--------------------
renault
19 chamade
1990
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
eu am luat o noua sa nu mai am batai de cap si gata. a costat ceva ce e drept!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
cristi3585 |
![]()
|
salut tuturor , am fost ieri si am cumparat bucsa , si spre marea mea uimire aceasta a costat numai 4 lei (40.000 lei vechi) , dar e din cauciuc nu teflon , ca de altfel la fel cu cea veche. In fine am cumparato si am duso la mecanic iar montarea a fost de 6 ori mai scumpa(25 lei) , nu e mult oricum, sper sa fie buna sa nnu mai aud iar zgomotul ala . multumesc pentru sfaturi tuturor
|
--------------------
renault
19 chamade
1990
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 December 08 From: Satu Mare ![]() |
salutare....am si eu o problema asemanatoare....dupa 4 drumuri de Satu Mare - Oradea....mi-am ''spart masina'' pe drumu ala, dezastru , praf n-am cuvinte , cica drum european, expres, sa le fie rusine autoritatilor!!! in fine...dar am avut niste nervi....am batai foarte mari la roata din dreapta, si in volan, mi-e frica sa mai umblu asa cu masina, si cand sta pe loc masina, am joc la volan, rotile nu se misca, dar volanu se misca putin si se aude cum pusca ceva la roata, dak ma poate ajuta careva cu un sfat, ce sa fie??!!, caseta de directie??, bieleta??? pot sa mai umblu asa cu ea?? sau e foarte grav??? sincer mi-e si rusine sa umblu asa cu ea prin oras, k bate, pusca, se aude foarte tare!!! toti se uita la mn
|
--------------------
Renault
19
1989 motor:1237cmc , carburatie
- SM 89 CRB
|
|
renault19tse |
![]()
|
ia verifica rotile...sunt stranse prezoanele cum trebuie ?
daca sunt stranse, atunci bataia vine de la articulatii. verifica pivotii si capetele de bara prima oara. tu nu ai bara stabilizatoare, asa-i ? |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 December 08 From: Satu Mare ![]() |
nu, nu am bara stabilizatoare
|
--------------------
Renault
19
1989 motor:1237cmc , carburatie
- SM 89 CRB
|
|
tomsi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 9 September 07 From: Baia Mare ![]() |
am patit si eu cu acel zgomot care se aude atunci cand virezi(mai ales pe loc) si am si ajut joc la volan. problema era caseta de directie si am descoperit asta aiba dupa ce am schimbat-o. erau acei dinti de la cremaliera, trebuiau sa fie trapezoidali dar cand am dat-o jos erau deja rotunjiti de la uzura. ma gandesc ca atunci cand se auzea zgomotul acela oribil defapt scapa un dinte. sincer eu am umblat asa cu ea caci nu am stiu ce probleme are plus ca pe atunci era de putina vreme la mine
15 Apr 2009, 16:32: am acu alta problema: atunci cand ma deplasez si fac un viraj exemplu sens giratoriu incepe o trepidatie in volan. parca simt ca nu ar fi rotile alineate, sa fie oare din cauza unghiului de fuga? se intamapl mai tare atunci cand virez stanga This post has been edited by tomsi: 15 Apr 2009, 16:32 |
--------------------
renault
r19
1988 td 1.9
- mm 07 tms
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa faci o geometrie a masinii si ei vor verifica tot sistemul de rulare-directie.
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
tomsi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 9 September 07 From: Baia Mare ![]() |
ok. ms. o sa fac asta cat mai repede posibil ca nu ma simt in siguranta cu ea asa
|
--------------------
renault
r19
1988 td 1.9
- mm 07 tms
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
a montat careva servodirectie pe un r 19 fara servo?
cat a costat? cat a durat operatia? |
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
renault19tse |
![]()
|
salut.
am montat eu, vezi ca era pe aici postat un topic. mai bine iti ce trebuie sa ai: caseta, furtune de servo, vas cu suport, coloana volan, pompa servo+suport incl suport alternator, bride cauciu caseta directie(alea tb sa le iei noi) te costa vreo 1000 RON toata distractia. daca ai totul iti ia 1 zi sa montezi. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
multumesc si felicitari pentru imbunatatire!
|
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu am schimbat bucsa din caseta acum 2 ani.De ceva vreme cand virez pe loc se aud ceva zgomote prin coloana volanului .Eu cred ca sunt ceva jocuri in bucsile de la coloana de directie.Plus ca am pus anul trecut rulment Breda pe stanga fata si acum constat ca un imi joaca roata .Pe langa asta mai am si un joc la bucsa(bieleta) de directie cea dinspre cremaliera.
Oare e periculos ??? Ieri am bagat vreo 200 de km de am lasat-o mai moale cu viteza tocmai pentru problemele ce le am. ![]() |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
renault19tse |
![]()
|
tu ce zici, e periculos?
eu zic ca este foarte periculos... |
--------------------
Renault
19&21
|
|
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Saptamana asta desfac plasticele de sub volan sa vad exact de unde provine zgomotul,pare ca s-ar auzi in bord in coloana de directie .Oricum luna asta e pregatita o revizie ,inclusiv schimb de distributie ,ulei si eventualele jocuri pe care inca nu le-am descoperit.
Chiar am citit azi intr-un ziar de un accident ,cu raniti usor din fericire.A sarit roata si s-au rasturnat. Cu franele si directia nu e de joaca!!! Eu am intrebat ,pentru ca am de circulat cu masina si nu tare am vreme nici eu nici mecanicul in perioada asta ![]() |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La sistemul de franare si sistemul de directie nu este de joaca !
Oare de ce in UE comercializarea elementelor de directie si a SH este interzisa? |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
iulius06 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 27 July 08 From: Bucuresti-Dragasani ![]() |
cat costa o caseta de directie?
|
--------------------
Renault
19-GTD
1989
- Z-5013_AG
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
noua enorm, SH depinde de vanzator si nu stii ce iei
cel mai bine o reconditionezi pe cea existenta, vezi ca sunt niste baieti specializati pe asa ceva |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
iulius06 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 27 July 08 From: Bucuresti-Dragasani ![]() |
merci.stii in bucuresti pe cineva care se ocupa cu asa ceva?
|
--------------------
Renault
19-GTD
1989
- Z-5013_AG
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:54 |