Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Help - Fum la coada

subex
post 2 Apr 2009, 07:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Un coleg ma intreaba : da e diesel de fumeaza asha? Ies afara din masina sima ingrozesc masina mea scoate fum cand o turez mai tare. Tind sa precizez ca e benzina de 1.4 . Fumul e alb. Am tinut-o turata si o iesit fumul (nu mai scotea) azi (alta zi) iar. De la ce naiba o fi? Deja papa ulei?Help me !

--------------------
renault laguna II 1.9dci 2001 , Megane Coach 1.4 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 2 Apr 2009, 07:55
Post #2

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Cel mai probabil e condens...

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
h8uall
post 5 Apr 2009, 17:47
Post #3

Membru incepator

Group: Members
From: brasov

in sfarsit si o masinuta cu motor de 1.4.....sincer si a mea a inceput sa fumeze mai mult de vreo o luna incoace....sper sa fie doar stresu din cauza crizei biggrin.gif ...dar ma insel....fumul la a mea e un albastru .....sincer cred ca e din cauza ca am facut cam 13.000 km cu uleiul asta si si`a pierdut din consistenta plus cei 170.000km ai motorului.....sper ca dupa ce ii schimb uleiul si ii fac si un tratament cu duralube sa nu mai fumeze atat..si sa nu mai pape ulei asa mult,ca doar e in 4 timpi:) daca nu nu`i mai pun ulei in carterul inf. si il bag direct in benzina:))... iar la a ta daca zici ca e alb...s`ar putea sa fie doar abur....dar uita`te un pic si pe joja sa nu cumva sa ai garnitura de chiulasa arsa..asta o sa vezi daca ai nivelul la ulei marit si o spuma galbuie persistenta pe joja..eu am patit asa la camion....aceleasi fum alb:( si nu e vb de vreo scula noua....e una din masinile militare,de doua ori mai batrana ca mine, pe care toti le injurati cand stati in coloana in spatele ei pe drumurile nationale si ``europene`` ale patriei:D....

This post has been edited by h8uall: 5 Apr 2009, 17:51

--------------------
renault 19 tse/megane 1990 tse/1998 rn - bv 08 NMA/----------
+
cj98czh
post 6 Apr 2009, 08:57
Post #4

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Fum albastru inseamna consum de ulei... trebuie vazut care este cauza...probabul segmentii sau semeringurile de supapa obosite...

Eu zic sa gasesti cauza si sa o elimini....

Nu baga banii in duralube si alte "minuni" pt. motor...pt. ca ramai cu banii dati si problema tot nerezolvata...

Ce ulei folosesti acuma?

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th June 2025 - 14:58
Dacia