Megane Estate Privilege 1.9 dci 120 cp
![]() ![]() ![]() |
Megane Estate Privilege 1.9 dci 120 cp
babuinul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2004 break
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai pune mana si citeste sau vrei sa ti se faca un rezumat al forumului?
hint:e vorba de un dci ,nu tdi...asta e,n a fost sa fie la ce ai visat! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
babuinul |
![]()
|
![]() greseala mea. oricum, apreciez orice parere sau sugestie. |
--------------------
renault
megane
2004 break
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
De la ce dealer o cumperi? Ce provenienta are, e din sistemul buyback sau adusa de afara?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
babuinul |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 1 Apr 2009, 18:14) Masina a facut parte din parcul auto al unei firme foarte mari din Constanta. Au terminat leasingul si le-au dat inapoi drept avans pentru o flota noua. De cumparat, o iau practic de la singurul dealer autorizat din Cta, are reviziile facute tot aici. |
--------------------
renault
megane
2004 break
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(hellcat @ 1 Apr 2009, 18:14) ![]() Pt initiator...poate ai noroc ca masina sa fie buna..si sa fi avut un sofer care nu a mers cum se merge ''cu masina de firma'' ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hm,
Cauta sa afli istoricul masinii, este foarte important cum a fost condusa masina aia daca a apartinut unei flote. Cauta sa afli macar daca a fost condusa de o singura persoana. Eu am masina de serviciu, am grija la cum conduc ca si cum ar fi a mea. Pe de alta parte, 15-20% din timp este condusa ocazional si de alte persoane. Faptul asta se mai cunoaste pe ici pe colo (stii cum e, nu-i masina mea da-o dracu' ce daca-s gropi, sine de tramvai samd) . Nici nu vreau sa ma gandesc in ce stadiu e o masina care "beneficiaza" de 100% sharing. Altfel spus: daca firma mi-ar da posibilitatea sa cumpar masina pe care o conduc eu la sfarsit de leasing as cumpara-o, daca mi-ar oferi alta din flota noastra probabil ca n-as face lucrul asta. Sfatul meu: mai bine pune inca 1000 de euro acolo si ia-o de la o persoana fizica, o masina cu km putini, demonstrabili prin carte de service, facturi etc This post has been edited by clr: 2 Apr 2009, 09:20 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(MHY @ 1 Apr 2009, 19:09) E extrem de simplu sa generalizezi...cunosc exemple din ambele tabere. Eu am intrebat sa-mi fac o idee personala. Spre ex. in cazul de fata mi se par putini kilometrii masinii, in 5 ani 63.000 km, in conditiile in care mergi pe un 1.9 dCi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Chiar daca se verifica baza de date renault tot nu este concludent nr de km...In cazul de fata poti sa ai suspiciuni avand in vedere ca se cumpara masina de la un ''necunoscut''...chiar...se da garantie?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Km... sunt relativi... Skoda mea de servici...a facut la primul posesor din firma...o doamna...2200 km intr-un an.... eu am facut cu ea in anul urmator 42.000 km... deci totul depinde de cine o foloseste si cum o foloseste...
Istoricul i se poate afla... atat timp cat reviziile au fost facute in reprezentanta... si motorul de 1.9 isi merita toti banii... This post has been edited by cj98czh: 2 Apr 2009, 14:27 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Este una argintie cu numar de B? vezi ca e vrajeala cu parcul unei firme....m-am uitat si eu la ea,a fost pocnita serios in fata,deschide capota si vezi cate suruburi lipsa are la fixarea barii,vezi ce balta de apa e in locasul rotii de rezerva....o dau asa ieftina caci cred ca masina ca au luat-o ei ca dauna totala,mie mi-a spus un mecanic de pocnitura,sta cam demult pe la ei.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 2 Apr 2009, 14:21) Chiar daca se verifica baza de date renault tot nu este concludent nr de km...In cazul de fata poti sa ai suspiciuni avand in vedere ca se cumpara masina de la un ''necunoscut''...chiar...se da garantie? ![]() Eu nu la Renault m-am referit, aia habar n-au cine a condus-o. Eu ma refeream sa incerce sa ajunga la serviciul auto de la firma care a avut flota. Daca are cum. Si oricum recomandarea mea a fost sa nu o ia. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
babuinul...cred ca te-ai speriat la ce ai citit pe aici,eu te-as sfatui sa nu o cumperi pana nu te interesezi de istoricul ei,verific-o bine,uita-te atent la ea,eventual vorbeste si cu baietii de la caroserie,ca acolo se duc masinile lovite prima data,si sunt foarte amabili,iti spun tot,crede-ma ca stiu ce zic
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Cu siguranta e umblat la kilometraj. Cine cupara un 1.9DCi plateste aprox 3000€ in plus, deci ca sa-i "recuperezi" cumva, trebuie sa mergi multi kilometri... 63 000km in 5 ani = 12600km pe an. Crezi ca firma a dat 3000€ in plus sa faca doar 12600 pe an? De obicei masinile de firma se iau in variante mai ieftine, exceptie facand masinile de protocol. Asa, ca fapt divers eu fac cam 30.000km pe an - lejer. Inainte de a da banii verifica bine nr de km si daca a fost busita.
This post has been edited by pitzy_is: 3 Apr 2009, 07:44 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nicio firma nu cred ca achizitioneza o masina full cu motor de 1.9 pentru distribuitie sau alte tampenii.Masina este foarte probabil sa fi fost la vreun sef, ceva. Am prieten foarte apropiat care are o laguna de servici 1.9 si are cu ea in 4 ani doar 71 000 km. In general o firma care se respecta nu prea cumpara o masina dauna totala, sau sa-i umble la kilometraj.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
director care sa mearga cu estate? greeeu de crezut. nr. de km este intr-adevar relativ dar, totusi ar trebui sa vezi in primul rand obiectul de activitate al firmei care a detinut initial masina
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ce are estate-ul daca este director??? nu poate sta in scaun???
La noi umbla cu Octavia 1 Tour... de 90 de cai...si nu tuseste nici unul.... si sunt 2 dintre ele care nu au nici macar AC... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
discutia plecase de la nr. de km si motivatia ca poate a mers un "sef" cu ea. daca traiam in alta tara nu imi puneam nici un semn de intrebare..dar la noi.. si presedintele tarii folosete un logan fara sa tuseasca "doomnule...îhî îhî îhî"
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
babuinul |
![]()
|
am fost foarte neascultator, si azi am luat masina.
dupa prima suta de km pot spune ca sunt multumit, nu troncane, nu tremura nimic, consumul este 7.1 in oras. pana acum e ok. ce-mi rezerva viitorul nu stiu... |
--------------------
renault
megane
2004 break
|
|
quasararoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de motorul ala super tare.
Si sper sa fi avut noroc. |
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
- CT
GT Line
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
De ce sa fi neascultator?Daca tie ti-a placut nu vad unde e problema.
![]() Multa bafta sa ai!!! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
- Ag----
2005 Capitan' de judet!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:11 |