plangeri, daca te declara cineva la politie....
![]() ![]() ![]() |
plangeri, daca te declara cineva la politie....
Tince1290 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
din pacate nu ti pot raspunde la intrebarea,dar cred ca prietenul tau ar trebui sa se gandeasca mai bine ca ziua in care un nea gigi,fara mama ,fara tata si cu 'leana'tatuata pe brat il va invita s coboare prin parbriz nu i departe....
totusi,din cate stiu eu nu poti face o reclamatie scrisa fara sa ti dai datele personale si automat devii martor....zic si eu.... This post has been edited by gotty: 28 Mar 2009, 22:54 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
![]() ![]() pai da....devi martor...dar nu iti mai trebuie inca un martor???....adica...nu poti fi martorul propriei tale declaratii....nu?.... dar asta e intrebarea....in ce cazuri poti declara pe cineva.....fara martori...si ce poate pati....mai astept raspunsuri ![]() This post has been edited by Tince1290: 28 Mar 2009, 22:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Vezi sa nu planga maica-sa intr-o zi
![]() Daca e filmat cumva o sa vada legislatia toata! Eventual un dosar penal asa de frumusete! Are bani multi? Parinti influenti? Atunci scapa! Daca nu va deveni model la beci! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Tince1290 |
![]()
|
n-are nici parinti bogati si nici influente....dar nu vad cum ar putea cineva sa-l filmeze....adica....cine sta cu camera video sa filmeze pe geam?....in fine...legat de acte sportive....ca tot veni vorba....sa zicem ca-l vede un "garcea"....ca face o plecare sportiva....sau o intoarcere spectaculoasa....ce ii poate face?.....daca nu incalca nicio norma rutiera?
This post has been edited by Tince1290: 28 Mar 2009, 23:17 |
--------------------
-
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Bai fratioare ... da prietenul asta al tau are tic nervos la piciorul drept? Il manaca asa tare talpa piciorului? Sa-i comunici ca "smecheri" ca el vezi zilnic la stirile de la ora 5.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai plecarea cu scartait nu se sanctioneaza decat daca depaseste viteza admisa.
La fel intoarcerea "spectaculoasa", eventual daca incalca banda continua. Oricum i-ar prinde bine o corectie pana nu e prea tarziu pentru el si mai ales pentru noi. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
de ce oare am un "filing" ca prietenul asta de care vorbesti esti chiar tu?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca tot suntem la sectiunea Legislatie, va reamintesc:
QUOTE(OUG195/2002) Art.35. - (1) Participanții la trafic trebuie să aibă un comportament care să nu afecteze fluența și siguranța circulației, să nu pună în pericol viața sau integritatea corporală a persoanelor și să nu aducă prejudicii proprietății publice ori private. iar asemenea teribilisme de doi bani se incadreaza perfect in prevederile acestui articol. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 28 Mar 2009) ![]() ![]() Sa vedem noi ce slalom mai face el cand nu i-o acorda un nea gigi cu dacia din '70 prioritate pentru ca il vede un punct in departare, si la 60 ani nu isi mai da seama ca punctul ala se apopie cu 150km/h spre el... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
1) nu sunt eu
![]() ![]() 2) adi...cred ca ai dreptate ![]() dar totusi...eu ma contrazic mereu cu el....ca ii spun sa stea cuminte ca poate il da cineva la politie si el mereu zice ca nu are ce-i face....dinaia am dat nastere acestui topic....chiar e asa? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si zi "ai un prieten", a?
![]() Si nu poti sa mai dormi "ca-l da la politie cineva", a? ![]() A dracu' viata asta trista si pustie, cand ramai fara hartie... ![]() PS. Ce-i aia "dinaia"? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca se strang vreo 5-10 reclamatii de genul aceasta ....cred ca o sa fie tras pe dreapta chiar daca nu il prinde garcea in fapt.
Zic si eu nu stiu exact... Oricum eu daca l-as vedea pe prietenul tau nu as face plangere , ci as suna direct la 112 . |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
ok...m-ati lamurit....
baaaai....eram doar curios....pentru ca vad mereu exemplare dinastea prin trafic si cu unul am onoarea sa merg aproape samptamanal 70 km....care-i problema?....credeam ca DE ACEEA exista aceasta sectiune pentru a ne lamurii unele nedumeriri legate de legislatie....in principal am prins ideea ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La cererea expresa a initiatorului se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:43 |