Zgomot pronuntat roti, nu prea reusesc sa imi dau seama ce e...
![]() ![]() ![]() |
Zgomot pronuntat roti, nu prea reusesc sa imi dau seama ce e...
TommyGun |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 19 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane/ Laguna/
2001/ 2008
- NT 04 WFE/ NT 55 WFE
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rulmentul 100%... mai ales ca pe viraj dispare.... cand este sub presiune...pt. ca masina are tendinta de a se inclina...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
TommyGun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 19 March 09 ![]() |
Deci... este rulmentul dreapta(cred ca fata) si trebuie schimbat... Multumesc czh pentru support...
|
--------------------
Renault
Megane/ Laguna/
2001/ 2008
- NT 04 WFE/ NT 55 WFE
|
|
seba_tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 20 June 08 From: Timisoara ![]() |
Si la mine facea la fel dar interesant ca a fost rulmenul de pe partea stanga desi mie mi se parea ca il aud pe dreapta..
|
--------------------
Renault
Megane
2001 1.9 dTi 72 KW Classic Expression
|
|
fill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 June 09 From: craiova ![]() |
Eu i-am schimbat pe amandoi pe spate dupa ce am dat bani pe cauciucuri noi .prea repede au cazut avand in vedere ca am doar 82000 km.si am dat pe ei 220 ron nemtesti.
|
--------------------
renault
megan 1.9dci
2002. 1.9 dci
- dj50fil
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
S-a largit camasa bilelor de rulment. Daca ar fi fost dusa cementarea de pe suprafata bilelor, ar fi facut zgomot si in curbe.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Vin si eu cu zgomot.. de la 70-80 incep sa sesizez zgomot pe spate.
Prima oara cand am sesizat galagia aveam anvelopele de iarna si la 130 deja huruia. Am pus anvelopele de vara si de la 140 au inceput sa faca galagie. Anvelopele nu sunt in stare prea buna, trebuie sa le schimb cat de curand. Zgomotul asta sa fie de la anvelope sau si de la anvelope si de la rulmenti spate? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Salutari
Are cine va idee cat m-ar costa rulmentii pe fata pentru masina din semnatura? Ca si eu cred ca ar trebui sa-i schimb cat de repede pentru ca au aceleasi simptome ca si cele prezentate mai sus (uruit nasol la viteze mai mari). |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
e cam un milion bucata
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 1 Jul 2009, 15:37) Vin si eu cu zgomot.. de la 70-80 incep sa sesizez zgomot pe spate. Prima oara cand am sesizat galagia aveam anvelopele de iarna si la 130 deja huruia. Am pus anvelopele de vara si de la 140 au inceput sa faca galagie. Anvelopele nu sunt in stare prea buna, trebuie sa le schimb cat de curand. Zgomotul asta sa fie de la anvelope sau si de la anvelope si de la rulmenti spate? ![]() Ia-o prin metoda reducerii. Schimba anvelopele, ca tot trebuie sa faci asta, iar daca se mai aude zgomotul acela, e clar ca sunt rulmentii. Cu toate ca eu banui din start ca ar fi acestia. Nu ai specificat daca zgomotul a aparut pe ambele parti deodata sau se aude doar pe o parte. Eu nu am intalnit rulmenti care sa inceapa sa faca zgomot deodata pe ambele parti, indiferent de punte (fata sau spate). |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Pai asa si vreau.. Face pe ambele parti, la fel de rau. Tind sa cred ca e zgomot de rulare, dar mi se pare prea de tot.. zici ca am subwoofer
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:52 |