Zgomot la franre in marsarier, Se aude un zgomot cand franez in marsarier...
![]() ![]() ![]() |
Zgomot la franre in marsarier, Se aude un zgomot cand franez in marsarier...
cip2k7 |
![]()
|
||
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|||
Ru55eL |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 16 February 09 ![]() |
franale dupa spate tin de 2 ori mai mult decat alea dupa fata...asa ca de la alea nu este sigur...daca scartie franele mai mult ca sigur alea dupa fata...eu am 25.500km si trb sa le schimb pe alea dp fata ca fac urat rau... in rest nu vad alta problema..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- 1.6 16V
Decembrie 2005/ Privilege
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Placutele de frana spate nu au cum sa fie,ca alea tin mult si bine.
Dar cat de mult mergi cu spatele? ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
zgomotul respectiv vine de la etrieri. 90% sau peste 90% din franari sunt actionate mergand cu fata, iar atunci cand se schimba directia de franare etrierii incearca sa se aseze. Fa un test, pune prima frana cu spatele si apoi nu pleca cu fata, pleaca tot cu spatele si mai pune o data frana, dar egala privind puterea de franare si o sa vezi ca ori o sa se auda mai incet ori deloc.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
De acord in totalitate cu Ryk. La inceput m-am lovit si eu de problema asta, dar dupa testul descris de Ryk am realizat ca masina nu are o problema.
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
confirm si eu cele spuse de alexumf si ryk
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
Multumesc frumos pentru raspunsuri, se poate inchide acum. Intr-adevar, se pare ca nu este o problema.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 04:05 |