ac indicator temperatura, help me
![]() ![]() ![]() |
ac indicator temperatura, help me
VIPESUL |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 30 August 08 From: m ![]() |
|
||
--------------------
m
m
m
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Nu ma prind. Se duce la 'ora 6'?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Dupa ce umbii pe unde nu trebuie, se intra in modul test al acelor, sa se calibreze.
Sau poti merge la un service reno si sa faci scandal, sa-ti schimbe bordul pe garantie! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
VIPESUL |
![]()
|
cam asa ceva in jur de ora 9 si la nivelul maxim de temperatura abia ca ajunge cam pe unde ar fi prima linie
22 Mar 2009, 21:32: nu mai e in garantie cum intru sa calibrez acele? daca ar fi ars contactul nu ar merge deloc plus de asta nu am de ce sa tip la cei de la reno asa e mi-am bagat nasu pe unde nu trebuie vorba lui hellcat. iar tu draga hellcat daca ai o problema neaparat cu mine te rog zimi si ne vedem sa discutam eu zic ca ne cunoastem 22 Mar 2009, 21:33: plus de asta draga hellcat scandal nu fac pentru bord ci numai pt placutele de frana This post has been edited by VIPESUL: 22 Mar 2009, 20:33 |
--------------------
m
m
m
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu ne cunoastem, ti-am mai zis...ma confunzi cu altcineva.
Si NU, n-am nimic cu tine...doar ti-am oferit 2 solutii!! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
hellcat are dreptate.. asa ti-ai mai stricat si distributia.. acu si acele.. mai omule.. ocupa-te de alte lucruri prin casa , dar tare mi-e frica ca le strici si pe alea..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
VIPESUL |
![]()
|
bine ar fi sa nu ne cunoastem si nici sa nu ne vedem vreodata daca esti persoana pe care eu o ^indragesc ^cel mai mult si din cauza caruie masina mea a suferit 3 luni de zile.
Si zi cum se face calibrarea acelor? 22 Mar 2009, 21:43: asta e draga semit nimeni nu sa nascut invatat si sincer totul se repara ca si cu distributia am dus masina in alt judet ca cei din Bacau nu se pricepeau si daca cateodata nici service-ul nu te poate ajuta atunci cine This post has been edited by VIPESUL: 22 Mar 2009, 20:43 |
--------------------
m
m
m
|
|
hellcat |
![]()
|
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
VIPESUL |
![]()
|
asa cum ai spuneam si lui semit nimeni nu se naste invatat nui de mirare ca pe aici numai se discuta si toti isi dau cu parerea dar nimeni nu stie nimic nu-i nici o suparare daca nu-mi spui oricum stiam ca nu prea ai de unde sti, pluc de asta am uitat sa te felicit hellcat pt noua ta masina e in culoare ca a mea
|
--------------------
m
m
m
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
VIPESUL, ai facut acest topic ca sa ameninti lumea si sa critici forumul? Se inchide
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 06:06 |