Achizitionare Megane II bicorp, Doresc sa achizitionez un astfel de model
![]() ![]() ![]() |
Achizitionare Megane II bicorp, Doresc sa achizitionez un astfel de model
adytzu17 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambition
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
In primul rand, fugi de firmele sau parcurile auto care vand masini din RO, sunt cei mai mari tepari. In al doilea rand, nu e nici o problema cu partea tehnica la masina, atata timp cat a avut reviziile la zi si s-au schimbat piesele cand trebuiau. Merita pt. ca are un pret mai mic de cumparare decat celelalte masini si mai multe dotari la banii care iei un golf 4 sau 5 din acelasi an.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
valerius 54 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 February 09 ![]() |
Masina e super ... numai ca trebuie sa cunosti istoricul masinii , sa nu fi fost lovita rau , sau felul cum a fost exploatata .
Unele date despre ea le poti obtine de la R . Renault . Eu asa am facut si sunt multumit . |
--------------------
renault
megane 2 hb
2003 1,5 dci.
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
De acord cu Ryk.....astia de la noi si ma refer la parcurile auto si astia cu ocazie....sunt cei mai mari tepari....pe langa asta....ei vand masinile la pretul maxim al pietei....asa de la particular.....iti prezinta documentatia cu istoricul masinii......vezi si tu ce fel de om e....adica iti dai seama cam cum s-a mers cu masina.....si in plus mai si negociezi....bafta la cumparare
|
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Din ce an e?
Cati km are? Ce echipare e? ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Parcurile "Vehicule de ocazie Renault" mie mi se par tepe.
Anul trecut, cand imi cautam masina, am dat o fuga si pe la baietii astia (mi se pare ca tin chiar de Renault) si am vazut un Bicorp second hand, din 2006, la un pret care se ridica la vreo 80% din pretul unei masini noi si care avea la bord 0 km. Evident, era teapa. O masina nici cand e noua nu are 0 km. pt. ca o mai duc baietii aia de la fabrica pana la camion / tren iar de acolo pana in parcul - depozit sau in showroom si tot se strang vreo 8-9 km. Sfatul meu e sa stai departe de asa ceva. Daca nu reusesti nicicum sa iei una din strainatate care sa se incadreze in bugetul tau cu tot cu taxa de poluare, incearca sa te orientezi catre persoane fizice de la noi, de la care sa poti afla istoricul masinii si, cel mai important, cum a fost condusa. Ar fi o idee buna chiar sa te orientezi spre orase care nu au trafic foarte aglomerat. Tine cont mai ales de faptul ca 1.000 km. intr-un oras mare de la noi inseamna o uzura infinit mai mare decat 1.000 km. parcursi pe o autostrada din Germania. Despre modelul in sine, eu si acum, dupa aproape 1 an, sunt incantat de el. La aceeasi motorizare, Bicorpul e mai usor decat celelalte versiuni, deci, putin mai sprinten. Portbagajul e decent si in general suficient pentru nevoile curente. La minusuri fata de celelalte versiuni intra locul mai mic pe bancheta din spate, care se face simtit atunci cand vrei sa transporti 3 pasageri de talie medie. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
2004 Luxe Dynamique
- CJ 21 BFP 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
probabil era masina de showroom, deci aia 0 km probabil asta insemna
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
0 pe bord, nu pe afisul de reclama
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
2004 Luxe Dynamique
- CJ 21 BFP 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
din ce stiu eu, toate masinile au optiunea resetarii primilor 100 de km ai masinii , la zero..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |