cd/mp3 player firmware upgrade pe Laguna3, exista posibilitatea unui upgrade de firmware?
![]() ![]() ![]() |
cd/mp3 player firmware upgrade pe Laguna3, exista posibilitatea unui upgrade de firmware?
ciobanucos |
![]()
|
||
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm
- OT10ACC
2008 hatch Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|||
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Si la mine este la fel, la cel cu magazie afiseaza numele melodiei, doar la cd cu mp3. Cand am luat masina mi-am zis ca este mai comod sa am connexion-box decat magazia de cd, nu am stiut de chestia asta ca, nu afiseaza numele melodiei.
Din comoditate nu am intrebat pe nicaieri daca se poate modifica, deja m-am obisnuit cu ea asa. La vreo revizie chiar am sa intreb daca se poate modifica ceva, dar cred ca stiu dupa acum raspunsul dat de cei din serviceurile noastre. |
--------------------
Renault
Talisman 1,6/ 200
2016/Initiale/Paris ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
ciobanucos |
![]()
|
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu avem cum sa aflam nimic de la ei. Sora mea este inginer proiectant la Renault, divizia Dacia, insa imi afla informatii si despre L3 daca e nevoie. Asa ca mi-a zis ca nu exista inca un firmware update la asta. Pentru ei a fost cea mai simpla solutie de a lega aceasta cutie la MP3 player.... fara sa mai umble la soft. De aceea nu merge pusa la Cabbasse, pt ca trebuie scoasa magazia de CDuri si legata cutia asta in locul ei, este aceiasi mufa in care intra in player. Ar fi fost mai complicat sa faca softul sa ghiceasca daca este vorba de un suport de date sau de o magazie de CDuri, sa caute IDtags etc etc. E deranjat daca le cauti pe un stick.... nu stii care este melodia pe care vrei sa o auzi. Eu mi-am legat iPhone3g prin mufa de audio jack si nu am treaba, vad pe iphone ce vreau sa aud. Am un suport pt el de la kensington, cu incarcare la bricheta.
16 Mar 2009, 10:44: Mai am o problema... Are cineva kitul original de Bluetooth pe laguna? Ca sunt curios daca merge Iphone 3g la el. E atat de dobitoc Iphone, incat nu se conecteaza prin BT la nimic daca nu este casca cu microfon pt maini libere. sunt curios daca are cineva acest echipament original si in ce consta? as vrea sa mi-l montez si eu si nu vreau sa dau banii pe el degeaba, daca nu merge la iphone. This post has been edited by ciobanucos: 16 Mar 2009, 09:44 |
--------------------
RENAULT
- OT10ACC
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Cand am comandat masina am trecut la optionale "Kit maini libere pentru telefon cu bluetooth". Are montat un microfon in plafon langa oglinda si pot sa il comand din satelitul de la volan. Am conectat la el telefoane Nokia si Sagem si merge perfect. Cand se initiaza o convorbire se decupleaza radioul/CD. Pe ecranul de pe consola centrala se afiseaza mesajele sau agenda telefonului. Din septembrie pana acum nu am avut vreo problema.
This post has been edited by pcs: 16 Mar 2009, 10:17 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
La telefoanele din seria N de la nokia nu citeste agenda. Are un prieten kitul asta si am probat la el, cu un nokia n73 si nokia n95 si la nici unul nu putea sa intre in agenda, adica sa-i afiseze pe displayul masini agenda din telefon, la celelalte modele de telefon mergea, tot nokia dar nu din seria N, samsung, sagem.
El si-a montat kitul dupa ce a luat masina , cei de la ipso ploiesti i-au spus ca este acelasi kit care-l au si masinile care vin dotate cu el din fabrica. Bine este sa te intersezi cu ce este compatibil si cu ce nu, ca sa nu da-i bani degeaba. This post has been edited by csorin66@yahoo.com: 16 Mar 2009, 10:54 |
--------------------
Renault
Talisman 1,6/ 200
|
|
ciobanucos |
![]()
|
Mda, asta ma interesa sa stiu, deci merge montat si dupa, asa cum banuiam. Se aude bine?
Adica s-a plans cel cu care vorbeai la telefon prin kitul asta ca nu te aude bine? Din punctul meu de vedere, nokia RULES! Am iphone din motive pur tehnice: net/mail/muzica, sync cu contul de mobile me. Sunt designer web si developer de mici aplicatii pentru platforma apple. La mine in casa totul este apple, de asta l-am luat. Cat a costat montat la dealer? cu tot cu manopera etc? si cam cat a durat? |
--------------------
RENAULT
- OT10ACC
|
csorin66 |
![]()
|
De costat nu stiu cat la costat (trebuie sa i-au legatuara cu el sa-l intreb), dar poti afla de la orice delear cat costa i-ar la montaj tin minte ca, a avut probleme cu ipso ploiesti, nu stiu exact ce setari mai trebuiau facute iar cei din ploiesti nu stiau sa le faca si a trebuit sa mai astepte cateva zile pana a venit de la ipso bucuresti cineva sa-i termine lucrarea, adevarat circ.
Daca ai posibilitatea sa intri in timpul zilei pe yahoo messenger ia legatura direct cu el sa-ti explice ce anume te intereseaza id ph71cez. De auzit se aude perfect. This post has been edited by csorin66@yahoo.com: 16 Mar 2009, 17:44 |
--------------------
Renault
Talisman 1,6/ 200
|
|
ciobanucos |
![]()
|
merci mult, i-am dat un mesaj pe mess. Am aflat cat costa, cam 1000 lei cu montaj cu tot. Acum sa aflam ce setari mai trebuie facute. Eu voi face modificarea la SERUS Bucuresti.
Poate testa cineva, va rog, daca merge jegul de iPhone 3g la acest kit? Sunt ceva probleme cu bluetoothul la iphone. sau ne puteam intalni in orice zi in centru la mine acasa, pe Ienachita Vacarescu, sa facem o proba. Care este dispus? As fi foarte recunoscator, nu vreau sa dau banii degeaba pt iphone. |
--------------------
RENAULT
- OT10ACC
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua,
Am gasit o optiune de conectare a unui device extern la Laguna 3. Este un Audio conection box , care se lauda si cu bluetooth. il cheama xcarlink (dot ro). Se conecteaza pe intrarea de CD Changer. Cumva instructiuni de demontare /acces la cupla de CD Changer pentru Carminat la Laguna 3? |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
Cristi's |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 September 08 From: London ![]() |
|
--------------------
Renault
New Laguna Coupe
2011 /TomTom 2,0 dci GT MONACO
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, preturile de la Suceava sunt mai omenesti...
Are cineva referinte despre ei? A vazut cineva cum merge conexiunea bluetooth pe acest sistem? |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 06:14 |