nu-mi afiseaza matricea presiune pneuri
![]() ![]() ![]() |
nu-mi afiseaza matricea presiune pneuri
xirinel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II
2004 hatchback
|
|||
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
se poate activa numai cu ajutorul cu ajutorul testerului de diagnoza
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Daca ai aprins un avertizor galben in forma de roata in bord inseamna ca sunt activati senzorii dar ai un defect . Daca nu ai aprins nimic arunca o privire sub masina , cam pe sub scaunul soferului unde ar trebui sa ai unitatea de receptie a senzorilor . Daca nu o ai dar ai cablul inseamna ca ai pierdut-o . Daca n-ai nimic nu-ti mai bate capul ca nu-i masina echipata cu senzori . E posibil sa o ai si sa fie defecta . La un moment dat mi-au disparut si mie rotile de pe afisaj . Am scos receptorul respectiv , i-am scos capacul , l-am uscat in casa cca 2 ore , i-am bagat spray de contacte cu generozitate , l-am pus inapoi si-o mers . Incearca .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
bogdanrana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
Salut,
spune-mi si mie te rog cum scoti senzorii?? am aceeasi problema cu ambele roti fata |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
pai nu se scot senzorii (astia sunt in valvele rotilor)se scoate si se curata unitatea de receptie a senzorilor care este cum a spus colegul sub masina ...
Doamne Ajuta This post has been edited by przamfiri: 14 Mar 2009, 08:49 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
salut, am si eu aceasta problema, nu-mi afiseaza nici o roata, puteti posta o imagine cu acel receptor? ca nu prea stiu ce sa caut...Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
scoate borna si..... daca ai functia activata o sa apara
This post has been edited by przamfiri: 14 Mar 2009, 18:52 |
--------------------
renault
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
am scos borna de multe ori, ce sa-mi apara? rotile? nu-mi apare nimic...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
przamfiri |
![]()
|
inseamna ca functia nu este activa
![]() |
--------------------
renault
|
PMG_tr |
![]()
|
mi-au aparut o data toate si chiar m-am panicat..nu stiam ce-i cu ele,asta dupa o cursa de vreo 200 km pe un drum nu prea bun numai cu 150-160 km/h...am fost la vulcanizare,mi-a reglat presiune si au disparut toate la loc...
15 Mar 2009, 22:27: bine ca acum am mai si avut norocul sa-mi rupa un nene la o vulcanizare un senzor..cel rosu parca...si nu mai sunt in ordine puse oricum...m-am lipsit de ele This post has been edited by PMG_tr: 15 Mar 2009, 22:27 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:13 |