Intretinere, schimb de ulei
![]() ![]() ![]() |
Intretinere, schimb de ulei
Tsunami |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|||
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
intretinerea in garantie sa face DOAR la un reprezentant Renault ( nu conteaza zona ). in bucuresti nu pot sa ma pronunt. in timisoara, la reprezentanta autoeuropa, daca esti "baiat bun", poti asista la toate operatiile. daca nu "cunosti" pe nimeni, exista o sala de asteptare cu ferestre spre atelierul unde se lucreaza la masina ta si ai posibilitatea sa vezi ce se intampla. apropo, eu de cand am masina, adica de 5 ani, nu am bagat in motor decat texaco 5w40 sintetic ( numai la reprezentanta - din motive personale )
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
AcerMate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 30 October 07 ![]() |
La Meridian Militari eu am asistat la revizie langa masina si am vorbit cu mecanicul.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 ver.2.2, 1.6 16v
|
|
Tsunami |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
Acer, You the man, mate,
mersi mult asfalt uscat |
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|
bestparts |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 8 February 09 ![]() |
eu am fost cu masina de la servici la suceava si nu m-au lasat sa intru,mi-au zis sa revin dupa 3 ore,e la prima revizie,in schimb am gasit toate filtrele schimbate in portbagaj.
|
--------------------
dacia
1307
2005
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
si la Serus (pe Bd. Timisoara) poti sta pe langa mecanic. Ulei... ELF 5w40 sintetic.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
usernameunknown |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 October 08 ![]() |
La Cobalcescu in Bucuresti am stat langa mecanic. In ce priveste uleiul mi-a zis ca imi pune da care vreau (elf) insa pe banii mei. Sfatul mecanicului a fost sa merg pe 10w40 pentru ca este foarte bun pentru o utilizare normala a masinii. Daca vrei sa ,,te dai'' la masina ii pui 5w40 care insa costa aproape dublu. Un alt sfat a fost sa schimb uleiul chiar si la 10000Km, in niciun caz sa nu sar de 15000km.
|
--------------------
renault
megane hatch
2008/extreme 1.6
|
|
dracula |
![]()
|
![]() vampir Group: Members Posts: 43 Joined: 4 December 07 From: Timisoara ![]() |
care ulei e mai bun sa pui, 5w40, sau 0w40? 90 la suta din km ii fac afara orasului, cam 10.000 km la 2 luni. pareri?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- TM 22 MCO O jucarie care nu se sparge, poate fi folosita la spartul altor jucarii...
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
cred ca 5w40 e suficient; nu vad rostul la 0w40. apropo, la 10.000 in 2 luni, cred ca uleiul ar trebui sa fie ultima ta grija...
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:05 |