cu tuaregul la plimbare
![]() ![]() ![]() |
cu tuaregul la plimbare
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pacat de jantele alea...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pacat de marca VW ca o fac de rusine toti dobitocii oligofreni, bastinasi in minunata noastra tara.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
''scoati iesepeul repidi''
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 22 Feb 2009, 20:01 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce vrea da, dar nu unde vrea.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Da...am omis asta...
|
--------------------
------
------
------
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Asa e cand ai bani nemunciti,eu nu as urca cu Solenza pe scari.
Niste cocalari care s-au dat si ei in spectacol... Au avut si galerie de la...Militie.Au dat si la stiri isprava astora si cica nu au putut fi prinsi de catre Militie. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eu care ma tot chinuiam sa-mi urc Touareg-ul in casa sa nu mi-l zgarie vecinii, dar nu m-a dus capul sa scot "iesepeul"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Feb 2009, 19:07) Ei na ! Nemtii de la VW si-au pus un Tuareg sa traga Boening-ul. Romanasii nostri nu fac altceva aici decat reclama pe gratis firmei ![]() Daca au dat si bani primariei pentru uzura scarilor,totul este in ordine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Mda... tara lui Papu*a Voda. Unde poti sa fii calcat de masina cand faci plaja sau cand mergi pe trotuar. Si cocalarii cu iesepe la masini se hlizesc cu ochii mari si goi la masina de politie... "Ce ne-am mai dixtrat.." Bye bye Romania, ramai cu bine!
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(MHY @ 22 Feb 2009, 20:00) ''scoati iesepeul repidi'' ![]() ![]() masina lu' tata mai degraba, cat despre politie, ca sa ajunga sus unde au urcat astia, trebuia sa ocoleasca 1 km ![]() daca erau bani munciti, sigur nu facea de asteea This post has been edited by Alexu7: 22 Feb 2009, 23:24 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce urla ala... "Ai dat 40 de mii degeaba"
Ce-au nascut si imobiliarele astea... Toti retardatii s-au trezit cu bani si nu au stiut ce sa faca cu ei. Si-au luat masini si acum nu stiu ce sa faca cu ele. Apropo. Cica sa iti iei masina din Romania. Vezi peste un an anunt pe net "Vand Touareg, 30.000km, carte service, cumparata de noua de la Porsche, toate reviziile la Porsche" Cate scari a urcat cu ea, asta nu mai spune. This post has been edited by andu911: 22 Feb 2009, 23:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asta cu suzuki a urcat mai repede, din aceiasi trupa |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Asta n-a avut terenuri de vanzare si si-a permis doar o vechitura cu numere de Anglia.
|
--------------------
-
-
-
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Maine ma duc cu jeep-ul fratelui meu(vladrehau) sa vad daca pot urca scarile de la cascada
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ca sa vezi cu Suzuki de 4000eur umileste ZA MASINA de 40k eur.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
du te tare!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
am impresia ca astia din bacau nu prea mai au drumuri pe unde sa mearga... de merg ei pe scari..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- 1
2003 , Scala Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Alexu7 |
![]()
|
radiozipp (34 minutes ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply pai dc sa mor de ciuda? ca nu fac la fel ca el sau cum? e clar.. nu te-ai maturizat... inca nu faci diferenta intre a face ceva rau si a face ceva bine.. esti foarte prost... scuza-ma ca sunt asa direct cu tine
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Touareg-ul ala avea cauciucuri de vara. Spuneti lucrurile pana la capat. Am condus Touareg: e scula de masina.
This post has been edited by ionutctn: 23 Feb 2009, 00:28 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si mai rau... bani de touareg au fost, de anvelope nu...
P.S. Si tu cu tdi full extra ce sa zici? ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
Crede-ma ca Suzuki ala e mai masina de teren decat Touareg.
E scula de masina pe Magheru si pe liniile de tramvai. Nu in varf de munte. |
--------------------
-
-
-
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Ce tot comentati toti ,ca in Bacau numai ai pe unde merge si alte prostii .Fiecare face ce vrea si mi se pare ca va cam roade invidia ca omu a dat 40k € pe ea si o freaca pe scari ,atat timp cat a dat bani lui nu conteaza cum o foloseste sau de unde sunt acei bani .Fiecare oras si regiunea are si specimenele ei ,daca voua asa vi se pare ,mai bine va uitati si la destepti de la voi ,numai in Bucuresti cate faze de astea sunt ,mai ales cu smecherii cu un rapan de Dacie in 5 culori si le lasa pe linia de tramvai ,ca vezi Doamne ei is smecheri ,sau parcari pe intrarea de la urgente ,sa stea ambulata cu pacientu dupa o "doamna" care vorba aia face mumu pe unde trebuie si o doare undeva de cum conduce ,unde parcheaza ,sau ce amenda ii da .Asa ca mai sunt multe faze din Bucuresti si nu numai ,in toata tara sunt ,asa ca comentati ceva mai subtil nu trebuie sa bagi toti bacauani in aceiasi oala si in primu rand macar avea MASINA omu' ,mi nu mi sa parut ca a facut nu stiu ce catastrofa ,nu mergea cu viteze exagerate ca sa zici ca punea viata in pericol altor oameni ,cel mai rau iesea daca o scapa pe scari ,insa ii lat trotuaru si se aprea pana in strada ,iar pe trotuaru ala nu prea merg oameni .Dar ce sai faci daca Bacaul nare drum ,trebuie sa o ia pe trotuar ,e mai frumos sa mergi cu 100 si ceva la ora pe "vestitul Dorobanti" cu un Lambo si sa faci praf doua fete care mergeau regulamentar ,sau sa vezi cum se duce un Bentley in 300km/h pe un drum cu doua benzi circulat destul de tare .Astea cred cas mai importante .Si atat timp cat traim in Romania si spaga este la putere ,va zic eu ca si voi daca ati avea o cunostiinta bine pusa ati apele in caz de vreo belea ,desi acu spuneti ca nah ei dau bani si nui intereseaza de politie .Cam asta a fost de zis ,vedetiva fiecare de smecheri vostri ,nu zic sa nu criticati ,dar de acu nu luati la misto un oras sau o regiune intreaga(Moldova in cazul asta) ,nici un om de rand in tara asta nu vorbeste perfect romana ,chiar daca sunteti din Bucuresti aveti si voi accentele voastre si expresiile voastre care nu sunt corecte ,la TV si in mass-media in general ce se mai vb corect .Ex voi supeti "dami cheile DUPA masa "-cum vine asta dupa masa GRESIT ,dar si noi lafel gresim ca spunem :"dami cheile DI PI masa" lafel de GRESIT ,dar ce sai facem asa am fost crescuti ,asa am invatat sa vorbim .Sper ca nu am suparat pe nimeni .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De acord pe alocuri, tin sa mentionez ca "," carosabilul din Bacau este foarte Ok in comparatie cu multe orase, dar tu nu esti in masura sa faci corecturi gramaticale, ultimul post e plin de minuni.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu mai e filmu:((
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
era o gluma in legatura cu strazile din bacau... :|
Alexu7 and? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- 1
2003 , Scala Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 04:16 |